VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

beautiful.

20130509-102713.jpg

 

Paus i joggingturen för att fota det vackraste med våren!

 

 

En halvtimmes jogging blev det, backigt och svettigt och HÄRLIGT efteråt. Sitter  nyduschad och nyäten och ska strax hoppa i lite kläder och göra mig redo för resten av dagen. På schemat står en tur till Claes Ohlson (har fått en sån där idé som bara måste ske nuuuuu), IKEA-shopping och sen lek i stadsparken. Och ikväll blir det montera möbler! Ska visst klämma in en klippning av F också. Och sen har jag Elion fram till söndag! Helgen blir myspys med en tur till förra staden för mig och lillE, vi längtar!

 

Är ni många som har långledigt nu de här fyra dagarna? Jag jobbar faktiskt imorgon men det känns helt ok! Är ju ändå fredag och kortdag dessutom :).

 

Puss&Kram


Kommentarer


  1. Agneta 9 maj, 2013 on 16:00 Svara

    Alltså. HERREGUD!!! Sa det högt när jag såg de vackra blommorna. Visst vet jag, å har varit söderöver massor m gånger, men blir lika förvånad varje gång. Här i Norrbotten finns inte minsta grönt än. Sån skillnad. Njuuut!! Ang jobb, jobbat idag men ledig t mån nu. Är sjuksköterska så då är vardag å helg gällande jobb samma alltid. Ha en bra helg du!

  2. Agneta 9 maj, 2013 on 16:02 Svara

    Förresten, kan du tipsa om fina fönster- bordslampor??? Tex den som skymtade i inlägget under detta?!

  3. Denise - Mamma till Noah 9 maj, 2013 on 17:41 Svara

    Åh så fint de är med de där träden som blommar nu! Våårtecken ! =) Sambon var ledig idag o jobbar kortdag imorrn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna