VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Precis som alla andra…

20130324-182943.jpg


Har visst sysselsatt mig med precis samma saker som ungefär resten av stan idag… Långpromenad i vårsolen och tvätta bilen! Hämtade Elion efter min prommis och så besökte vi biltvätten innan en snabbis på IKEA för att köpa ljus. Måste ju ladda upp inför kvällens filmmys… 😉 Fast idag blir det visst skräckis, gillar egentligen inte det längre även om jag gjorde när jag var yngre. Kanske för att jag vet att mycket av det som händer i hemska filmer händer även i verkligheten. Usch… Jag kollar knappt på nyheter av just den anledningen. Vad hittar ni på ikväll? Har helgen varit bra? Puss & kram ❤


Kommentarer


  1. OMG!! Vad långt du gått! Duktigt av dig.

    Vilken film är det? Nä kollar heller inte på skräck längre. klara bara inte av det och är mer känslig nu är vad jag någonsin varit. Skumt hur man förändras av barnafödande och allt. =)

    Kram och trevlig kväll
    / Diana

  2. Milla 24 mars, 2013 on 19:17 Svara

    Underbar bild på er,ha en underbar kväll

  3. Gillar inte alls skräckfilmer men filmkväll låter ändå betydligt roligare än min kväll som består av att tvätta…

  4. sandra 24 mars, 2013 on 19:28 Svara

    Vad skönt med bar väg och så lite snö. Här har solen strålat idag med så vi har byggt snögubbar, åkt spark och lite skoter.
    Jag kollar heller inte ofta på nyheterna, läser knappt expressen eller Aftonbladet, mår så illa av mycket som händer. Eller tittar på efterlyst… Brukar också fundera på hur mycket idéer idioter får av skräckfilm. Blir du mörkrädd av filmer så det är jobbigt att sova själv? Jag vågar inte sova själv efter jag sett sånt. Kramar

  5. Vardagspusslandet 24 mars, 2013 on 19:34 Svara

    Jag skulle inte tacka nej till filmkväll men skräck är inte min grej – så otroligt lättskrämd, länge efteråt dessutom! Hoppas ni får en fin kväll!

  6. Mandy - Mamma och änglamamma 24 mars, 2013 on 19:54 Svara

    Här tittar vi på mängder med serier.. favoritsysselsättningen =)

  7. J. 24 mars, 2013 on 20:10 Svara

    Jag älskar skräckfilmer! Tyvärr är de sällan bra, så om den ni ser är det får du gärna tipsa om den. 🙂

  8. Agneta 24 mars, 2013 on 20:12 Svara

    Ser inte skräckfilm, törs helt enkelt inte. Fy vad läskigt. Nyheter på tv och i tidningar är sällan kul, vi bara matas med en massa våld. Brukar fundera på det där, skulle världen vara snällare å bättre om vi läste trevligare saker?! Som det är ny får väl många ”galningar” ”tips” ist då det bara står om mord, brott osv. Ja, bara en tanke jag har ibland.

  9. Jag gillar inte heller skräckfilmer(eller böcker) av samma anledning… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna