VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det älskade söndagslugnet

 

Godermorgon! Hemma seeent från roadtripen som inte riktigt avslutades som det var tänkt (MIG vad bra tidsfördriv där ett tag haha… Jag vann inte men jag är glad ändå!) så kvällen blev heller inte som planerat. Skön sovmorgon har jag fått och skön söndag blir det! Tänkte träna men annars inte göra många knop. En ledig dag utan måsten what so ever. Utskönt! Det är rätt intensivt att ha lillE själv en vecka, den där dagen mitt i veckan som vi brukar ha gör verkligen underverk, det känner jag nu. Fast samtidigt saknar jag honom ju när han inte är med och den veckan jag inte har honom behövs den där kvällen/natten/morgonen precis lika mycket som den andra veckan!

 

Till er som frågat om mr. Butterfly, han finns fortfarande med bakom kulisserna men lite mer tillbaka bakom igen. Finns en anledning till det och det får nog vara så ett tag. Han har inga problem med att vara med här och inte jag heller men det blir nog bäst såhär. Och här har vi ju ett klockrent exempel på hur bloggvärlden fungerar! Skriver jag inte om det så finns det inte. Skriver jag om det så är det det enda som finns. Ni måste förstå att jag ju bara väljer ut små delar ur mitt liv och det som händer och skriver om här. Tex om jag skriver fem inlägg om vänner och party på raken betyder det ju inte att festa är det enda jag gör? Och skriver jag en dag att jag och Fredrik ska skilja oss betyder det ju självklart inte att det var något vi hittade på sekunden innan inlägget skrevs. Det är apsvårt att hålla balansen i bloggen har jag märkt, väldigt väl på sistone, och det är helt helt omöjligt att göra alla nöjda. Förstås. Alla tänker olika och det är svårt att tyda ord i skrift just eftersom alla tänker olika och uppfattar olika. Därför går jag mer än nånsin på min magkänsla om vad som är ok att skriva om och inte, vad som blir bäst för mig och nära och kära. Men i alla fall, bakom kulisserna mår vi bara bra :).

 

 

Puss & Kram & Kärlek


Kommentarer


  1. Agneta 17 mars, 2013 on 11:04 Svara

    Du som har ”koll” å verkar ha underbart fint hemma… Ska flytta till lägenhet, vill måla/tapetsera alla väggar vita (en trea), ska byta golv- vilken färg????, vill ha mest vita möbler. Blir det för mkt vitt är min fråga? Hoppas du har tid att tycka till!

    • Evelina 17 mars, 2013 on 11:26 Svara

      Jag älskar ju vitt och ek tillsammans så jag röstar för vita väggar med ekgolv! Fast jag skulle vilja ha vitt trägolv i några rum också…. Och vita väggar! Jag har mönster i två av de vita tapeterna (sovrummen) för att det inte ska kännas för kalt liksom. Sen är det fritt fram att ha filtar, gardiner och annan inredning i favoritfärgen för tillfället :). Får inte bli för mycket vitt heller! Kramar

  2. Agneta 17 mars, 2013 on 12:16 Svara

    Tack snälla! Var ungefär så jag tänkte. Kollat på ekgolv men även vita å kan inte bestämma mig. Ska köpa nya möbler men har en svart gammal gungstol som ska få vara svart. Tänker mig bara vita gardiner, kanske blir för mkt. Vet inte. Bryter av m plädar, kuddar osv.

    • Evelina 17 mars, 2013 on 12:58 Svara

      Åh det är jättefint att blanda vitt och svart också såklart! Kontraster liksom… Jag kör faktiskt också bara på vita gardiner och har valt en grå soffa och lite annat som bryter av. Det är KUL att blanda och lättare att blanda om man har en enkel bas 🙂

  3. DeMarkey 17 mars, 2013 on 12:36 Svara

    Ha ha ja det är verkligen svårt det där med bloggvärlden, att om man inte skriver nått så finns det lixom inte för läsarna. (beror väl på hur pass verklighetsbaserad man är också). Tror att ju yngre man är och mer oerfaren så kanske man också förväxlar verklighet med cyberspace. Men ju äldre man är och vet hur livet ser ut och människor fungerar, känner till om privatliv och respekt, så kanske man också VET att det en person skriver är bara en lite bråkdel av det dom verkligen är, lever och gör.

    Hoppas det fortsätter gå bra för er två förresten.. håller tummarna för din lycka i livet. =)
    Kram och trevlig söndag

    • Evelina 17 mars, 2013 on 12:58 Svara

      Du är så snäll och omtänksam!! Önskar detsamma till dig 🙂 Kramar

  4. Sofie 17 mars, 2013 on 12:58 Svara

    Det känns ganska patetiskt att folk tror sig veta precis vad du gör och dömer dig efter bloggen. Haha, sånt tycker jag är så löjligt. Att folk ens orkar?

    Lev ditt liv och gör det på ditt sätt 🙂 Jag är otroligt nyfiken på Mr Butterfly men det kanske kommer tids nog 🙂 Ta det i er takt!

  5. Linnéa 17 mars, 2013 on 12:59 Svara

    Usch så tråkigt. Tråkigt att behöva gå igenom en skilsmässa med ”publik” och dessutom att folk är respektlösa och gör det som redan kanske är bland det tuffaste man kan går igenom i sitt liv ännu svårare! Jag blir så ledsen att det finns sådana människor i världen… All kärlek till dig!

  6. Agneta 17 mars, 2013 on 13:19 Svara

    Fina Evelina. Tack för tipsen ang vitt i lägenheten. Tänk, att få ”hjälp” av nån man inte känner el så. Vi kvinnor borde bli allmänt bättre på att hjälpa å stötta varann, alltid. Livet blir ju liksom både lättare å roligare då

    • Evelina 17 mars, 2013 on 13:33 Svara

      Exakt!! Det jag har och det jag kan delar jag mer än gärna med mig av. Och jag tycker absolut att man ska bemöta andra som man själv vill bli bemött :). Dessutom är delad glädje dubbel glädje! Även om jag inte känner dig blir jag glad om du blir glad. Kram på dig

  7. Elin 17 mars, 2013 on 14:59 Svara

    Du Evelina, visst hade ni en bok om de olika utvecklingssprången bebisar/barn gör? Vad hette den? Minns att den var svår att få tag i men tänkte försöka ändå 🙂 Kram

  8. Agneta 17 mars, 2013 on 15:00 Svara

    Tro inte att jag blivit helt galen… Men, vart har du hittat det runda köksbordet? Inte bestämt om jag villiga runt el vanligt, runt tar dessutom mer plats men är sååå fint å lite mjukare känner jag.
    Säkert hittar jag på nåt mer att fråga å få tips om;-). Inte bara ett med att flytta å inreda å vilja göra om allt, typ. Du vet väl som varit/ är i det.

  9. Jag förstår vad du menar, det är inte lätt att välja vad man ska skriva om. Det är roligt att läsa att du, och ni, mår bra! Vilken lycka! Kram fina du!

  10. alexandra 17 mars, 2013 on 16:00 Svara

    nä det är klart…ibland är vi läsare så trångsynta;-) Men du har helt rätt! Det förstår man ju. Det verkar som ni haft en jättemysig helg tillsammans iaf. Vad är det för spel ni spelat? någon kul app som man missat?=)

    • Evelina 17 mars, 2013 on 22:07 Svara

      MIG är det, ett rätt lättsamt frågespel 🙂
      Kram!

  11. Heléne 17 mars, 2013 on 17:03 Svara

    Lycka till med allt du tar dig för. Som många andra är jag nyfiken på att höra om nya kärleken och hoppas att du i framtiden berättar mer

  12. Malin Mamma Till 2 17 mars, 2013 on 17:53 Svara

    Självklart ska man ha lite privatliv också. Jag vet precis vad du menar. Har själv en hel del läsare i min blogg och jag berättar inte allt för folk behöver inte veta. 🙂

  13. Lisa M 17 mars, 2013 on 17:53 Svara

    Det gör du rätt i; att lita på magkänslan! Den brukar ofta, nästan alltid vara rätt. KRAMAR!

  14. Milla 17 mars, 2013 on 19:50 Svara

    Fortsätt er underbara dejt period o låt oss vänta. Ta det i eran takt o NJUT!Sen vad andra tror who cares?ni är inne i en underbar period tihi jag ÄLSKAR dejt perioden

  15. Malin 18 mars, 2013 on 07:30 Svara

    Du resonerar klokt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna