VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej Fredrik!

20130315-094341.jpg

 

20130315-094350.jpg

 

Nu är du snart hemma och hinner säkert läsa min blogg innan du är det, har förmodligen redan gjort det. På bilderna ovan ser du att jag har kidnappat ännu en grej från huset men jag kan lugna dig med att det fortfarande är möblerat och beboligt. Och du vet ju att jag redan har lovat att hänga med på en shoppingtrip som din personliga inredningsdesigner inom kort! Världens sötaste lilla radhus ska få ett lite mer manligt utseende. Och, som ännu mer plåster på såren kanske du blir glad av att höra att jag och Elion ska vara i huset i eftermiddag för jag tänkte sy upp dina nya gardiner åt dig. Ses snart! Elion kan inte sluta prata om sin överraskning. Kramar från oss

 


Kommentarer


  1. Emelie 15 mars, 2013 on 13:45 Svara

    Åh jag ler varje gång jag är inne på din blogg och ser hur mycket kärlek det är kvar emellan dig och Fredrik trots att ni inte längre är man och fru. Tänk om alla kunde ha en så bra relation när det tar slut, då skulle inte några skiljsmässobarn må dåligt pga sina föräldrar.

  2. DeMarkey 15 mars, 2013 on 13:57 Svara

    Hi hi rolig du är! Han skrattar nog när han läser det här. =)

  3. Hihi! Kärlek mellan två väldigt goda vänner som delar något väldigt speciellt och ser till att ta vara på livet ❤

  4. Emma 15 mars, 2013 on 15:31 Svara

    Håller bara med ovanstående!! Det ger hopp om framtiden!! Fortsätt så!!

  5. Tilda 15 mars, 2013 on 16:00 Svara

    Hmm, du vill inte att någon ska ha åsikter om eran skiljsmässa ändå lägger du upp saker som kan provocera fram reaktioner hos läsarana. Jag lägger ingen värdering i hur du och F lever era liv och jag blir glad av att se att människor kan gå ur en realtion utan dramatik och smärta, men detta känns kanske lite för lättsamt. Man kan ju inte låta bli och fundera på hur det känns för den nye i ditt liv. Jag personligen hade nog blivit rätt ledsen och svartsjuk och jag är endå inte typen som blir svartsjuk. Du lever såklart ditt liv som du vill, och jag förstår att det bara är små delar som visas här i bloggen men varför väljer du att publicera just sådana inlägg där du och F verkar ha en hur fin realation som helst, då klart att människor som läser ifråga sätter varför ni gått skilda håll? Känns som att ni har ett stort behov av varandra fortfarande, och jag ska väl egentligen inte säga något då jag aldrig har skillt mig men jag tror ändå att det är ganska naturligt att vilja frigöra sig och bli självständig, alltså att Fredrik syr upp sina gardiner själv och du borrar upp hylla själv. Inte för att goda vänner inte kan hjälpa varandra utan mer för känslan av att ”jag kan allt själv, jag behöver inte dig” precis som när ett barn växer upp och inte längre vill att föräldrarna ska knyta ens skor.. Men som sagt jag vill inte riktiga någon kritik emot er eller säga att ni gör rätt eller fel vill bara dela med mig utav en tanke och känsla jag fick, hoppas att den tas emot på rätt sätt. Kram

  6. Marie 15 mars, 2013 on 17:08 Svara

    Ingen mer Mr Butterfly! Jag har saknat honom i inläggen från veckan 🙁

  7. J. 15 mars, 2013 on 17:57 Svara

    Inte för att låta som en bitterfitta, men Evelina har ju faktiskt fler än en gång sagt att hon inte vet hur mycket hon kommer skriva om ”Mr. Butterfly”, så jag förstår inte varför ni tror att en update om honom ska komma minst en gång i veckan? 😛

    Trevlig helg på er i alla fall! 😀

  8. alexandra 15 mars, 2013 on 18:14 Svara

    tänkte som tilda…och marie

    ?

  9. Christel 15 mars, 2013 on 18:20 Svara

    Jag är också skild och det är bra att ni håller sams du o Fredrik men det jag inte kan begripa är att du hämtar grejor där när han inte är hemma .
    Det är ju inte ditt hem längre och är det så att du vill ha något får du väl snällt vänta tills han kommer hem igen ….. och sedan skriva det till honom på din blogg ……. knepigt !
    Jag hade blivit tokig om mitt x hade gått in o tagit saker när jag inte var hemma !
    Du passar väl katterna bara !!

    • Evelina 15 mars, 2013 on 19:22 Svara

      Det är väl mest för att vi fortfarande inte har delat upp allt, och ja… Han vill ju ändå inte ha kvar sånt som han anser ”tjejigt” såklart. Vi har sagt från början att vi kommer flytta saker fram och tillbaka tills vi kommit fram till vad som passar var och SJÄLVKLART skulle jag inte skriva såna här inlägg hur som helst, jag skämtar ju bara lite :).

  10. Malin Mamma Till 2 15 mars, 2013 on 18:35 Svara

    Det känns härligt att se vilken kärlek det är fortfarande mellan dig och F trots att ni inte är ihop. Med kärlek menar jag som riktigt goda vänner. Ni har ju ändå en guldklimp tillsammans så jag tycker ni gör ett kanon jobb i alla fall. 🙂

  11. Sandra - 3 barn på 3 år ♥ 15 mars, 2013 on 21:46 Svara

    Jag blir så glad när jag ser vilken kärlek ni ger till varandra trots att ni inte är tillsammans längre. Ni har trots allt varit ett par i måånga år och ni har en underbar son tillsammans, det är nog inte bara att avsluta det rakt av som många kanske tycker att ni borde göra. Ni är riktigt bra vänner, och det är ju jättebra för Elion, han är ju liten fast ändå stor och förstår ju kanske inte allt som händer och varför. Jag tycker att ni gör det jättebra iaf, ni bevisar att ni är vuxna individer som på ett moget sätt avslutar ett förhållande på bästa sätt! 🙂 Såhär borde alla skiljas, om barn finns med i bilden! Kram på dig ♥

  12. Elin 15 mars, 2013 on 22:27 Svara

    Haha.. fick en fnitterattack av att läsa det här inlägget. Tack för det 😉 Härligt att ni behåller humorn mellan er!
    Trevlig helg raring!

  13. Christel 15 mars, 2013 on 23:09 Svara

    Det är bara att hoppas att det kommer fungera lika bra när ni båda hittat partner …… och då menar jag partner som finns med hela tiden !!
    De kommer ju också att ha åsikter om saker o ting och då kanske det blir svårt att hålla ihop som ni gör nu ………….. men det är ju bra så länge ni kan med tanke på Elion !
    Nu kommer någon att säga att Elion är viktigast och visst är han det ……… men kärleken kan göra en blind !!

  14. Sandra 16 mars, 2013 on 00:05 Svara

    Det går ju att läsa mellan raderna att det är mer som ett skämt. Och vem som helst förstår ju att man inte hämtar saker om den andra inte är med på det. Jag kan tänka mig att F skrattade när han läste inlägget.

    Kramar

  15. Mikaela 16 mars, 2013 on 05:14 Svara

    Det är så skönt att läsa att ni har en sådan bra relation och respekt för varandra efter skilsmässan,vad jag kan läsa mellan raderna.Det har inte jag med min äldsta sons pappa men å andra sidan har han behandlat mig fruktansvärt illa både fysiskt och psykiskt och gjort så många misstag i omhändertagandet av vår son.Finns många tyckatillare men bara ni vet hur det ligger till och vad som är bäst för er.
    Kram

  16. Martina 16 mars, 2013 on 06:52 Svara

    Hon har Elion på heltid denna veckan då är det väl inte så konstigt att mr butterfly inte är inblandad just denna veckan?! Eller är det bara jag som ser det så?? Med tanke på alla kommentarer om att han inte är med…det är ju bara en vecka sedan deras toppen dejt o då var inte det bra eftersom hon behövde barnvakt…

    Ni är roliga ni läsare 🙂

    • Evelina 16 mars, 2013 on 19:28 Svara

      Tack! Det som skrivs om är allt som finns och skrivs det inte om finns det inte verkar det som… Men jo, han finns kvar precis lika mycket fast bakom kulisserna lite mer igen, har bara medvetet skrivit mindre om honom :).
      Kramar till er

  17. Emma 16 mars, 2013 on 16:34 Svara

    Haha håller med Martina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna