VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

måndagen den sjugoåttonde januari

Everything happens for a reason.

 

 

 

 

Glittrar ungefär lika mycket som en julgran i min oldie från H&M idag

 

 

 

 

 

Hihi min lilla goding i min pumakeps som jag köpte precis när jag fått körkort. Kommer du ihåg Johanna? Vi tog din bil upp till A6 och jag tror att jag köpte den här bara för att köpa nånting liksom haha… Förstå att det snart är 9 år sen!?? Galet….

 

 

 

 

Jobb idag gick finfint. Fullt upp! Satt mest och översatte en manual från engelska till svenska. Inte helt lätt när det är fackspråk hehe… Hann även blogga men sen räckte inte tiden till mycket mer längs med alla samtal och mail. För ett år sen hade jag varit på två intervjuer till det här jobbet tror jag och jag var såå nervös! Tänk att jag nu har det jobbet som jag så gärna ville ha, och fortfarande lär mig nya saker typ hela tiden? Har fått större ansvar över fakturering nu och planen är att få in ännu mer ekonomi i mina arbetsuppgifter. I like!


Kommentarer


  1. Johanna 28 januari, 2013 on 19:53 Svara

    Har nog ett svagt minne av den kepsen. haha Men jag minns resan upp dit bättre. Ohhh min gamla ford fiesta! Det var gooaa tider det minsann! 😉

    Kramar

  2. DeMarkey 28 januari, 2013 on 20:55 Svara

    Vad himla bra det går för dig tjejen, grattis till nya uppgifter och ”uppgraderingen”. =)

    Kram

  3. Anne 28 januari, 2013 on 23:35 Svara

    Du borde vara/bli modell. Du ser då fanimig ut som en iaf! Har du funderat på det? Dem där benen just goes oon and oon and oon and oooooooon! My gosh!

    • Evelina 29 januari, 2013 on 14:36 Svara

      Haha men du… Tack!! 🙂 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna