VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MammaSonMys

Finaste kappan från Mom2Mom på idag!

 

 

 

20121219-182909.jpg

Den guldiga tröjan (syns ju inte här men i inlägget under) är från VILA

 

 

 

20121219-182917.jpg

 

Och jag slutade faktiskt tidigare idag, en heeel timme haha… Hade velat komma iväg ännu tidigare men men. Framsteg haha! Hämtade ju Elion tidigare än vanligt i alla fall vilket var min tanke och vi åkte till köpcentret för att leta julklappar till kusinerna och morbröderna. Sen åt vi och hann även med att leka lite på leklandet innan vi åkte hemåt igen. Det är så mysigt att hitta på saker ensamma sådär. Gå runt och prata och höra vad han tänker och vad han har gjort under dagen. Idag hade de fått välja nya böcker i bokbussen (Elion hade såklart valt en rosa) och så hade han gjort två julklappar som det stod ”God Jul Mamma” på. Ååååhhhh vad mitt hjärta svämmade över av mammakärlek då hihi.

 

Idag är pappan på julfest och jag hoppas att han tar det lugnare än vad jag gjorde på min för jag hade inte kunnat jobba dagen efter hehe… Även om det blev som det blev är jag ändå glad att vi hamnade just här. I en bra stad med bra jobb. Det är såklart jättesvårt att ha så långt till familj som Fredrik har men han gjorde ju valet redan innan vi träffades att flytta söderut, och även om han kanske inte skulle bott kvar här för alltid om vi inte hade träffats så vill vi båda bo där det blir bäst för alla. Och jag tror vi är där.

 

 


Kommentarer


  1. Sandra 20 december, 2012 on 19:52 Svara

    Hur mår du Evelina? Ser du att du är så mager? Kolla hur benen sticker ut. Förstår att du har mkt m skilsmässan men snälla misshandla inte dig själv. Bli inte en Engla:( Det blir bättre sen jag lovar!?

  2. Sandra 20 december, 2012 on 19:52 Svara

    Hur mår du Evelina? Ser du att du är så mager? Kolla hur benen sticker ut. Förstår att du har mkt m skilsmässan men snälla misshandla inte dig själv. Bli inte en Engla:( Det blir bättre sen jag lovar!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna