VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej & Hallå!

Ljuvliga lördagslugn! Hade en riktigt trevlig kväll med kollegorna och kom inte hem förrän strax efter två. SÅ roligt att få dansa lite och lära känna varandra utanför jobbet!

 

 

 

 

 

Har jag sagt att Texas är som en liten knähund? Han ska följa med mig överallt, preciiis överallt! Här lägger han sig ofta medan jag sminkar mig i badrummet, som idag ;)…

 

 

 

 

 

Finns inte mycket bildmaterial från after worken och dessutom vet jag inte hur de andra känner för att synas här men jag och P fastnade på en suddig bild i alla fall och ni bara måste ju få se mannen som från början valde ut mitt cv (och som dagligen i nästan sex månader har fått stå ut med alla mina miljoner frågor haha). Ja det är mycket tack vare honom jag har det jobb jag har idag och ni vet ju hur tacksam jag är över det och bästa kollegorna!

 

 

 

 

 

Den silvriga toppen finns på Lindex och kostar bara 149 kr! Köpte den även i svart, sååå fina. Gillar ju som bekant glitter ;). Perfekt till fest men även till kontoret och har det lilla extra med en dragkedja i nacken. Haha här står jag i trosor mitt i natten när jag kom hem, bara för att fota toppen som ni ju frågat om under kvällen. Bloggnörden!

 

 


Kommentarer


  1. Emelie J 15 september, 2012 on 15:25 Svara

    Fina du!! Vad skönt att du trivs så bra på din nuvarande arbetsplats, bra kollegor är ju det viktigaste;) Många kramar till söta dig

  2. Petra - mamma,sambo,syster,dotter,vän 16 september, 2012 on 10:53 Svara

    Bra kväll då! 🙂
    Vad är det för arbetsuppgifter du har? Blir så nyfiken på ditt jobb. 😉
    Ha en fin söndag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna