VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Today

Effektiva fredag!

 

 

Jobb i vanlig ordning, hämta sonen, hämta mannen, handla nya växter, storhandling på maxi, äta, teamstädning (jag dammsuga, killarna plockade ihop leksaker), powerwalk.

 

 

 

Ut med det gamla och in med det nya hehe…

 

 

 

 

 

Nu har jag parkerat här!

 

 

 

Var så skönt med promenaden ner och uppför backen, det är ungefär 5-6 km tur/retur och den ger väldigt mycket eftersom det är backe precis hela vägen. Nu kan jag inte springa för foten men jag bara ÄLSKAR att springa nerför, det känns som att flyga! Har gått den tre kvällar i rad nu i alla fall och det ska bli en nygammal vana har jag tänkt.

 

 

KRAM


Kommentarer


  1. Peter 7 september, 2012 on 21:33 Svara

    Hej,

    Hur gör ni med sonen när gäller lämning och hämtning? Tänkte på när du skrev att du hämtade honom först och sen mannen. Du kanske inte jobbar heltid?

    Vi ska börja skola in våra barn nu så är lite nyfiken på hur folk gör 🙂

    • Evelina 7 september, 2012 on 21:38 Svara

      Jag jobbar 75 %, så jag hämtar och lämnar alltid på förskolan. Jag jobbar faktiskt snäppet längre bort än Fredrik så ibland när han slutar tidigare hämtar jag upp honom på vägen. Idag slutade jag halv tre och han vid halv 4 så då hann jag hämta sonen först. Vanligtvis cyklar Fredrik till och från jobbet men nu har vi ett cykelställ liggande i bilen ;).
      Trevlig helg till er!

  2. Emma ❀ My Inspiration 8 september, 2012 on 00:43 Svara

    Mysigt!! Måste komma igång med PW igen jag också, nu för tiden är jag så himla TRÖTT efter jobbpassen.. Men bara man får in det i vardagsrutinerna så 😉

    • Evelina 8 september, 2012 on 09:03 Svara

      Ja jag har med varit så sjukt trött non stop och hoppas att detta ska pigga upp mig :). Det är som du säger, man måste göra det till en vardagsrutin så går det lättare! Kramar

  3. Linnéa 9 september, 2012 on 08:02 Svara

    Du kanske vet det men tänkte bara säga att håll koll så inte texas äter på växten för den är giftig för katter har jag läst! Visst är det en garderobsblomma?
    Ha det bra!

  4. Jennie- Hemmafru 9 september, 2012 on 08:07 Svara

    Det är så härligt när man får in lite färska växter. Här har jag precis varit snyvig så springa kan jag glömma men snart ska jag kicka igång en dag med en 6 km-tur =) Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna