VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trappsurfing!

Inget att rekommendera, trappsurfing. Speciellt inte om det är helt oförberett och man gör det på bara fötterna ;). Det var i alla fall vad jag hittade på, vi var på väg ut på cykelutflykt och jag hade varit uppe och bytt om till varmare kläder… Tänkte gena förbi F som satt i trappen, på den smalare delen som tydligen var väldigt smal och väldigt hal. Landade med hela min vikt på en sned fot och det gjorde så ONT. Tårarna rann och jag höll på att svimma/spy av smärtan. Men nu känns det bättre, fick mysa med frysta bönor i soffan med foten i högläge och lite starka tabletter i kroppen.

 

 

 

 

Inte speciellt kaxig här inte, kämpade för att inte svimma och spy…

 

 

 

 

Skönt ;)…

 

 

 

 

Tur att mr Takida undehöll mig en stund ;)… Han är ju för BRA! Och här ser ni hemligheten till ett ”rent och städat” hem – förvaring där man kan gömma ”skiten” hehe…

 

 

 

 

 

Mina fina killar, dom fick ju ge sig ut på cykeltur själva. Tur de kom hem till lunch och fika blev det efteråt. Fick foten lindad av F och det känns väldigt bra, med lite extra stöd.

 

 

 


Kommentarer


  1. Maria 2 september, 2012 on 16:30 Svara

    Åh PRECIS SÅ gjorde jag i mars i år, nu känns det ingenting när jag går vanligt men så fort jag sätter på mig högklackat eller sitter på huk så gör det förbannat ont fortfarande 🙁

    • Evelina 2 september, 2012 on 16:45 Svara

      Usch och fy… Jag stukade just den här foten rejält några dagar innan jag fick Elion, så den tål väl inte så mycket längre heller.. Synd att man är så beroende av sina fossingar ;)!

  2. Anna 2 september, 2012 on 16:39 Svara

    Ajaj sånt där gör ju så ont. Hoppas att de snart går över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna