VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Malmö by night

 

En suddig bild utanför vårt hotell för en liten stund sen.

 

 

Vi har umgåtts med Elin och Hampus hela kvällen, ätit middag, sett deras nya bostadsrätt och suttit länge på en irlänsk pub och pratat som avslutning (smockfullt på alla uteserveringar!) Mycket trevligt och det var så jäkla skönt att sitta ner och vila fötterna. Jag blir sällan trött i fötter och rygg av att bara promenera men efter att ha gått väldigt mycket nu i två dagar, i nya sandaler har jag känt att jag har fötter om man säger så ;). Ryggen vet jag inte vad den håller på med men hoppas den slutar snart. Åh, Hampus och Elin ska gifta sig nästa vår och det var så mysigt att prata bröllop!

 

Har massa bilder från dagen men orkar faktiskt inte gå igenom dom nu. Vi ska helt enkelt passa på att sova nu när vi är barnlediga ännu en natt för det händer ju inte speciellt ofta men oh så lyxigt det är!

 

Stor kram! Hoppas att ni också har haft en alldeles underbar onsdag


Kommentarer


  1. Sofie 25 juli, 2012 on 23:19 Svara

    Vad mysigt 🙂 Synd att skolan där bakom där jag går inte är öppen för annars hade jag rekommenderat dig att besöka den och boka en massage eller en manikyr eller så 🙂 Nu har vi sommarledigt! 🙂

  2. Elin 26 juli, 2012 on 23:12 Svara

    Åhh va jag längtar ner till Malmö igen! Vi var där förra veckan o hälsade på min sambos kusiner i bunkeflostrand. Det är så himla fint i skåne tycker jag, tokfina vidder på landet, vacker utsikt mot öresundsbron och en väldigt mysig innerstad!
    Det var länge sen jag kommenterade känner jag, sitter inte vid datorn lika länge som man brukar antar jag 😉
    Ha en fortsatt skön semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna