VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idag kommer killarna hem!

Hello sweeties! Passade på att ligga i sängen så länge jag bara orkade idag, får ju passa på nu sista dagen som ensamboende ;). Halv 4 ska jag hämta killarna och jag längtar hur mycket som helst. Imorgon börjar vår tre veckors långa semester på riktigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hade en väldigt rolig och mysig lördagkväll med Karolin. Jag gick ner till city och Jensens där vi skulle mötas. Vi åt fitnesskyckling, jag skulle kunna äta det varje dag alltså! Kycklingfilé och coleslaw, mmmm… Sen hämtade vi biobiljetterna, gick och köpte godis på hemmakväll (duktigt och samtidigt lite märkligt att jag bara köpte snusklubbor när jag brukar köpa typ ett kg godis där haha) innan vi satte oss en stund i solen. Filmen var såå kul! Förr gillade jag inte alls svenska filmer men vi kom överrens om att de blivit bättre med åren. Alternativt att vi har blivit gamla med en annan sense of humour ;)…

 

Sen åkte vi hem till mig och höll igång till klockan 1 nästan om jag inte minns fel. Pratade ny blogg och hemligheter. Kvällen gick fort, alldeles för fort. Får vi göra om snart igen!

 

 


Kommentarer


  1. En kvinnas vardag 22 juli, 2012 on 10:49 Svara

    Åh jag måste se den! Älskar Jonas Karlsson! Härligt med lite vuxenmys 🙂

    • Evelina 22 juli, 2012 on 11:38 Svara

      Ja den var så jäkla rolig emellanåt! 🙂
      Kramar

  2. Hanna i norrland ♡ 22 juli, 2012 on 13:21 Svara

    Åh den filmen vill jag så gärma se 🙂 Jag och sambon har larvig humor och gillar såna filmer!

  3. Jenny 22 juli, 2012 on 13:59 Svara

    Vet du en rolig sak Evelinanär man studerat ditt liv så många år, är hur du bara har vänner i perioder. Kommer ej ihåg vad de heter men det är alltid bara en som du är helt engagerad i och resten hör man inget av. Just nu är det bara bara bara Karolin. Exakt allt du skriver om Karolin skrev du om föregående vän och innan henne skrev di samma om ytterligare en. Undrar om du själv observerat detta beteende för utifrån ser det riktigt kajko ut 😉

    • Evelina 22 juli, 2012 on 14:58 Svara

      Det är väl inte så konstigt, eftersom vi har flyttat? Jag KAN inte umgås med vännerna i förra staden som förut, av logiska anledningar. Jag är jätteglad att jag lärt känna karolin, en ny vän i en ny stad där jag faktiskt inte lärt känna så många ännu. Självklart finns gamla vännerna kvar i hjärtat ändå även om vi inte kan ses så ofta längre.

  4. Hej! jag får den senaste tiden alltid upp två av dina inlägg i mitt bloglovinflöde. Är ingen annan av de bloggar jag följer som det blir så med utan bara din. Är det fler som påtalat det problemet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna