VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ensam till söndag

 

Startade dagen efter en hemsk natt (störig tvättmaskin, störig Sessan, insomnia, snorig lillE) med att titta på Elion i 1,5 timme. Ladda lite liksom haha. Följde med dom till stationen och vinkade av dom. Brukar inte bli ledsen av avsked men tårarna rann när jag gick mot bilen. Jag är lite halv utan Elion, och även om jag vet att han kommer ha jätteroligt hos farmor och farfar saknar jag honom redan och längtar till söndag!

 

 

 

 

 

Nån som tycker det är SPÄNNANDE och roligt att resa i alla fall hihi…

 

 

 

 

 

 

Åkte vidare hem för att försöka sudda bort tröttheten så gott det går och sen vidare till läkaren för att ta bort en äcklig leverfläck. Gick ju bra, ska bli skönt att slippa den haha.

 

 

 

 

 

Lunchdags nu och jag är så trött och så förkyld. Riktigt gnällig idag känner jag ;)… Kram!


Kommentarer


  1. Hanna i norrland ♡ 17 juli, 2012 on 13:02 Svara

    Jag förstår om du känner dig halv, men som sagt, han kommer ha det super i norr! 😉
    Hoppas du får en bra vecka! Kram

  2. jenny 17 juli, 2012 on 15:58 Svara

    vad spännade för E att vara ute och resa 🙂

  3. Milla 17 juli, 2012 on 16:53 Svara

    Jag har förstått att du bor i Småland, kan inte du tipsa om nåt trevligt småländskt ställe att besöka och berätta vad man kan göra där? 🙂 Vi ska på semster till skåne till helgen men eftersom vi har en sexmånaders liten bebis (och vi åker från värmland) tänkte vi ta en övernattning nånstans på vägen. Vet bara inte var ännu.

    Hoppas förkylningen och tröttheten ger med sig! Kram.

    • Evelina 18 juli, 2012 on 08:43 Svara

      Astrid lindgrens värld ska vara bra, har inte varit där själv men vill åka dit nån gång. Men Jönköping är fint, mysig stad och fint med allt vatten runtomkring. Vill ni bara ha en bra stad för övernattning är nog jönköping eller växjö roligast! Vet inte vilken väg ni kör? Kram

  4. Nathalia 17 juli, 2012 on 17:10 Svara

    Hoppas du snart blir av med din färkyldning.

  5. Susanne 17 juli, 2012 on 19:47 Svara

    Fin kofta! Ny? Varifrån? 🙂

    • Evelina 18 juli, 2012 on 08:42 Svara

      Den är från lindex tror jag nog, fast från förra året! Eller förrförra till och med? Kram

  6. Madelene, mamma till två :) 18 juli, 2012 on 08:07 Svara

    Hej! När du tig bort din leverfläck blev du då remitterad från vc eller gjorde de det tom där? Vill ta bort några och undrar hur jag ska gå tillväga. Gjorde du det med laser eller kniv?

    Fy för att vara utan sina barn! Jag avskyr att vara utan mina barn (inte varit utan Rasmus än, snart 6 mån) men Lukas har jag varit ifrån max tre dagar. Man måste tänka att de har kul men jag tycker det är svårt. Snart är ni tillsammans igen!

    • Evelina 18 juli, 2012 on 08:41 Svara

      Jag gick till VC där de gjorde en bedömning, sen fick jag ny tid på VC för att ta bort den. Med kniv så det är stygn kvar nu. De tar bara bort ifall de ser ”konstiga” ut eller är till besvär typ. Men jag har fler jag skulle vilja ta bort dock tror jag det är svårt att göra det på VC då, när det inte finns någon direkt anledning till det mer än att jag vill ta bort dom.

      Ja det är en väldigt, väldigt konstig känsla. Han är ju en del av mig liksom! Men oj så kul han har, hinner inte prata med mig ens nu när de är framme haha… Och snart är det ju söndag igen 🙂

      Kram!

  7. A 18 juli, 2012 on 11:09 Svara

    Hej, du vet väl att du kan få ersättning från ditt försäkringsbolag för ärren du får…? Kan bli några härliga tusenlappar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna