VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

but I don’t stop I just keep moving on, and on

 

Idag bestämde jag mig för att ta en morgonwalk, det var ju ett tag sen. Kom 1 km och så började det spöregna. Tänkte att jag kommer bli lika blöt om jag vänder direkt och går hem, som om jag fortsätter min runda. Så jag fortsatte. Det är ju bara vatten. Dessutom, om man ska se det positivt, vilket jag gillar att göra, behövde jag ju inte blöta mitt hår hemma inför hårtoning, det skötte ju sig rätt bra självt så att säga ;)…

 

 

 

 

 

Har använt den här toningen två gånger nu och tycker den fungerar jättebra. Vill mest bara jämna ut utväxten men ljusare än den här tror jag inte sätter sig? Mörklblond heter den men kanske ska testa mellanblond nästa gång. Blir ju alltid mörkare än på bilden.

 

 

 

 

Nytonad och nyduschad, killarna bestämde sig för att ut och springa. Ja Elion också, han tog glatt på sig träningskläderna som jag köpte på förra jobbet innan jag slutade och skuttade iväg. Vad kul det ska bli sen när han är tillräckligt gammal för att testa på bollsporter och sådär, tror det kommer passa honom bra, little mr active man… 😉


Kommentarer


  1. Therese 15 juli, 2012 on 14:38 Svara

    Hej! vill bara varna för den där toningen. Har själv använt den ett gäng gånger och till slut blev jag allergisk emot den, fick utslag i hela hårbotten och huden svullnade i ansiktet :/ Inte kul! Det kan ju förvisso vara så att det bara händer mig men jag googlade på den och hittade fler som upplevt samma.

    Dessutom så har jag för mig att den är en intensivtoning, dvs parmanent färg, bara det att dom säger att det är en toning. Jag har inte ”tonat” håret på länge och ändå är färgen kvar! suck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna