VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sleep tight

 

 

Fick akutcraving på nya sängkläder så jag surfade in på Ellos och shoppelishoppade de längst upp till vänster, plus ett drapålakan. Men helst skulle jag vilja köpa hem hur mycket som helst, vi rensade totalt innan flytten till huset och har väldigt lite sängkläder. Mmm, längtar tills de kommer hem och jag får inviga dom! Kanske det är min trötthet dagen till ära som gav mig det här shoppingsuget? 😉 Vill ha mer färg i sovrummet!

 

Vi har sett en kass film (precis som igår var den så kass att vi inte ens tittar färdigt haha) och nu blire sängen. Längtar efter att pussa och krama Elion imorgon eftersom det varit ganska mycket gnäll och så idag… Vill fylla på med Elionmys så mycket det bara går nu innan de åker iväg på tisdag. Börjar redan känna ångest över att vara ifrån honom så länge men det känns bra att veta att han vill åka och att han kommer ha KUL :).

 

 

Sov sött, hoppas ni njuter av sommar och semester


Kommentarer


  1. Nya sängkläder är verkligen härlig vardagslyx. Skulle också vilja ha flera nya set. Våra har så tråkiga färger. Mycket beiget och vitt. Håller med dig om att det är härligt med färg!

  2. Lovisa 14 juli, 2012 on 23:27 Svara

    Blev så förtjust i den vita ljuslyktan på silverfatet som ser ut som en krona,var hittar jag den ? Tack för fin blogg. Njut Sommaren ! Lovisa

  3. Anna 15 juli, 2012 on 00:51 Svara

    Oj va trött jag blev av att se massa mysiga sängar =)

  4. Kim - Mamma till Victor & Linus 15 juli, 2012 on 20:13 Svara

    De längst upp till höger var ju döläckra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna