VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LOVELY

Om jag ska beskriva den här dagen med ett ord blir det just lovely. Sommar och sol, ledig, bara vara med min fina son och njuuuuta av värmen. Vi gick ut vid 10 för att köpa kattmat men fick mess från F som ville luncha med oss så vi gick en långrunda och mötte upp honom. Käkade, lekte lite och när han åkte tillbaka kom en kollega till mig och skulle äta där han också. Sen gick vi vidare, tänkte att lillemannen skulle somna men icke. Och han ville inte gå hemåt sa han så vi gick vidare mot en ”ny” lekpark, jag har aldrig varit där men vi kommer lätt gå dit fler gånger. Tror att den ligger i något som kallas friaredalen. Har gått vägar idag som liksom kopplat ihop stadsdelar för mig, jag älskar när det händer. Nu har vi bott här i ett halvår men fortfarande lär vi känna staden! Där träffade vi på två andra kollegor som njöt på en filt i skuggan, men Elion ville mest gunga så gunga gjorde vi. Gjorde ett ”span på stan” också som jag får blogga om imorgon ;).

 

 

 

 

Pappa som tog långlunch!

 

 

 

 

En av de bästa sakerna med Compacten, den dolda fickan i sufletten! Jag har typ aldrig handväska med mig längre utan har plånbok, nyckar och iphone däri. Perfekt!

 

 

 

 

 

 

Kom precis hem efter att ha varit ute sen 10 (så idag måste jag ha fått färg), Elion somnade när vi började gå och själv körde jag grym PW uppför backen. Oh my, trodde nästan jag skulle ramla ihop när jag kom fram haha, sjuuukt jobbigt och speciellt i denna värme ;). Känns riktigt, riktigt lockande med den där cykelutflykten till badplatsen vi har planerat in efter middagen. Äntligen ska någon av mina nya bikinisar invigas!

 

Ska lägga mig ute på altan en stund, tills Elion vaknar, och njuuuta lite till  :)…


Kommentarer


  1. Cissi 4 juli, 2012 on 15:40 Svara

    Å vad härligt! Och vad mycket ni hunnit med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna