VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonfix

 

 

HEJ ONSDAG!

 

Ingen sovmorgon här och redan 8 hade jag tvättat, städat huset, hängt tvätt och duschat. Man blir ju faktiskt svettig av att städa in speedo ;). Men så HÄRLIGT det är med framför allt rena golv, det är det jag älskar mest av allt med ett rent hem. Ibland får jag frågor i kommentarer om hur vi kan ha så mycket vitt, och städat trots barn och katter. Hemligheten är just att se till att golven är rena och att det är rena ytor (torka av och samla ihop). För kliniskt rent är det verkligen inte här haha, och leksakerna är jag bara duktig på att samla ihop i en låda eller upp på hans rum. Sen har vi ett väldigt bra teamwork jag och Fredrik, delar upp uppgifterna mellan oss och då blir det att jag städar och tvättar mest och han lagar mat mest. Viktigt, att båda hjälper till!

 

Vi låg faktiskt i sängen kvart i tio igår men jag läste ganska länge och Fredrik masserade min onda nacke under tiden ;). Och sen när vi väl skulle sova var det vaaarmt och Texas lekte med våra fötter. Vi gör ett nytt försök att somna tidigt ikväll istället!


Kommentarer


  1. Madde 4 juli, 2012 on 09:35 Svara

    Högsta betyg till dig från mig, att varje dag läsa din blogg ger mig energi och man blir på bra humör. Tack för att du fortsätter att blogga trots att det ibland trillar in otrevliga kommentarer. Styrkekram till dig:)

    • Evelina 4 juli, 2012 on 09:49 Svara

      Du är fantastisk! Det är just du och såna som dig som gör det roligt att blogga. Jag har varit med om ganska mycket i mitt liv så dumma kommentarer är faktiskt inget jag tar åt mig av ;). Kram!

  2. Jag är ännu en som får energi av att läsa din blogg. Är i en jobbig sits just nu när det gäller mitt jobb. Börjar vantrivas och mår dåligt på jobbet och vet inte vad jag ska göra åt saken. Vet att det är bara jag som kan göra något åt det, men vad?!
    Idag ska jag njuta av min lediga dag och umgås med min underbara familj!
    Hoppas ni får en fin dag i solen!
    Kramar!

    • Evelina 4 juli, 2012 on 15:20 Svara

      Åh fina du, vad glad jag blir!! Inte lika glad av att du mår dåligt på jobbet, där är man så ofta att det är viktigt att trivas. Det förstår jag ännu mer nu när jag bytt till ett arbete som jag älskar och där jag blir uppskattad. Vad är det som gör att du vantrivs? Sök andra jobb!! Förr eller senare dyker ”ditt” jobb upp, jag lovar! Kramar

  3. Helena 4 juli, 2012 on 12:58 Svara

    Tack för städ inspirationen!! Nu är här också ett städat hem 😉
    Jag håller med Madde ovanför; du är så go som orkar blogga varje dag! Älskar den och kikar in varje dag, den ger mig energi och jag blir glad!
    Hoppas din hals är bättre & att du får en härlig onsdag!
    Kraam

    • Evelina 4 juli, 2012 on 15:21 Svara

      Haha härligt! Bra att få det gjort så kan man njuta resten av dagen sen istället 🙂
      TACK för dina fina ord, blir SÅ GLAD <3
      Kramar!

  4. Mia 4 juli, 2012 on 15:13 Svara

    Jag tittar in till dig varje dag jag med:) tack för en fin blogg och alla shopping tips:) har precis beställt det fina IPhone skalet:) mannen kanske inte är riktigt lika nöjd!! Ha ha

    Kram till dig!!

    • Evelina 4 juli, 2012 on 15:21 Svara

      Haha joo happy wife happy life! 😉 Tusen tack för att du läser!! Kramar

  5. Sarasdiary 4 juli, 2012 on 18:11 Svara

    SUPERviktigt att båda hjälper till hemma 🙂 Det gör även vi. Så himla skönt.

    Kramis

  6. Jag trivs så bra med mitt jobb egentligen, är undersköterska på en vårdcentral här hemma och älskar mitt arbete. MEN, allt är så ovisst när det kommer bli förändringar i organisationen till årsskiftet och jag har inte längre en säker plats och känner inget stöd från chefen. Kanske är det ett tecken?! 😉 Kanske ska jag läsa vidare till syrra? Allt har en mening, det tar bara olika lång tid innan man ser det. 😉
    Ser ut som ni har haft en toppendag ju! 🙂
    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna