VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAG

 

Men godmorgon FREDAG! Oh my vad jag känner mig förstörd idag, halsen är så svullen och det känns som det sitter fast en kniv där när jag sväljer. Skönt att helgen är framför så jag kan bara va! Hoppas det blir sol som de senaste dagarna så vi kan mysa ute på altan. Inviger min nya blus från kappahl idag, ett reafynd! Gillar inte alls att kolla rea längre men den här har jag spanat på sen den var nyhet och kunde bara inte låta bli 😉

 

Vi är alldeles för sena här så gotta go, men kika in i min andra blogg sen så får ni läsa mer om min kväll igår. Hoppas ni får en underbar dag och att solen skiner hos er också!

 


Kommentarer


  1. madde 29 juni, 2012 on 09:16 Svara

    För mig funkar inte dina länkningar till cresentbloggen som du tex la ut i förra inlägget, kommer bara upp en ny sida med din egna blogg?

    • Evelina 29 juni, 2012 on 09:22 Svara

      Oj då! Ska ändra! Finns ju en bildlänk längst upp till vänster också 🙂 kram!

  2. Sanna 29 juni, 2012 on 11:21 Svara

    Ett tips mot halsont är att gurgla med varmt saltvatten. Riktigt salt ska det vara. Det smakar apa men det hjälper! Testa 🙂

  3. Stina 29 juni, 2012 on 22:48 Svara

    Här har vi familjen Streptokocker. Riktigt ont i halsen!! Så gå å kolla upp halsen om det inte släpper. Krya på dej!

  4. Charlotte 30 juni, 2012 on 15:03 Svara

    Gillar dina byxor på bilden. Jättefina. Skönt med lite lös passform. Själv måste jag ner i vikt innan jag kan shoppa igen. 3 månader sen förlossning och börjar bli dags att ta tag i kost och att röra på sig mer. Vill komma i mina vanliga kläder + köpa massa nytt. Måste bara bli frisk först!! Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna