VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Swallows

 

 

 

Äntligen finns den här fina skjortan från lindex i mina ägor! Vackert med svalor. Jag har funderat länge på en fjärilstatuering men har börjat tänka allt mer på svalor istället. Vingar har också varit i mina tankar tidigare. Jag skulle vilja ha något som symboliserar den frihet jag känner efter många tuffa år. När jag var mitt uppe i skiten trodde jag ändå innerst inne att nån dag, då kommer det bli bra. Ni vet sådär som man kan reflektera och vilja berätta kloka ord för den femtonåriga versionen av sig själv? Jag skulle vilja gå tillbaka i tiden och berätta för mig att min magkänsla stämde. Det blev ju faktiskt bra till slut när jag fick bli fri, men min själ har fått ganska mycket stryk och det är först nu jag kan känna den där lyckan i grunden. Jag kommer nog alltid vara en känslomänniska, sånt är svårt att ändra på. Det är väldigt mycket upp och ner för mig, men nu till skillnad mot då står jag på en stadig grund som jag nu har kunnat bygga upp, jag är stark i mig själv och vet att jag klarar av de där riktigt svåra guppen lite bättre när de dyker upp. Jag har testat mina vingar och vet att jag klarar av att flyga!

 

 

 


Kommentarer


  1. Lovisa 9 juni, 2012 on 18:31 Svara

    Fint skrivit. Förstår varför en sån tatuering skulle betyda mycket då.

  2. Mia ☆ 9 juni, 2012 on 19:00 Svara

    För mig har fjärilar alltid betytt frihet =) Men svalor som du säger är det ju lite likadant med, fast jag har liksom aldrig reflekterat över det.

    Vackra bilder =) Kram!

  3. Catti 9 juni, 2012 on 20:25 Svara

    Svalor är fint (jag har ju två tatuerade) 😉 Hela
    Min tatuering symboliserar frihet, med svalorna och fjärilarna samt hela virvelbiten. Jag är
    Precis som du, har gått igenom så mycket svårt och kommer alltid att vara otroligt känslig och humöret är upp och det är ner, men det får man acceptera. Vi är fantastiska ändå, och nu är vi äldre och hanterat allt på ett bättre sätt än att kasta skit på oss själva. Kram!

  4. Sofie 9 juni, 2012 on 20:54 Svara

    Åh vad jag gillade den i mitten av tatueringarna!

  5. Linda - När 4 vill bli 5 9 juni, 2012 on 21:03 Svara

    Håller med, svalor är så fina! Har ett färdigt motiv med svalor som ska tatueras in – bara jag får tummen ur. Och ja, nu kom ju en graviditet emellan också 😉

  6. Anna 9 juni, 2012 on 21:24 Svara

    Underbart fin skjorta!
    Har nyligen gjort en fjärilstatuering och den 28 augusti är det dags för en fågel ( ingen svala dock utan en kolibri)

    trevlig kväll

  7. Louise 10 juni, 2012 on 19:02 Svara

    den i mitten pryder min handled 🙂

  8. malou 10 juni, 2012 on 19:59 Svara

    Precis vad jag tãnkte 😀 Tãnk att man kan ha en sân dãr ”connection” med nâgon man inte kãnner 😉 Det ãr vãldigt vãldigt ofta jag kãnner igen mig i saker du skriver.. Lite kul, du kãnns verkligen som en vãn som finns dãr fõr mig ~trots att du inte har en aning om vem jag ãr 😉 bloggvãrlden ãr underbar! kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna