VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Regn, regn och lite till regn

Sommarregnet ändrade våra planer något, det började ÖSA ner så den där cykelturen fick skjutas fram i planeringen. I stället putsade jag fönstrena mot altanen och åååå så skönt det känns nu. Jag hatar att putsa fönster men nu efteråt är det ju bara för härligt. F snickrade ihop tv-bänken som är inne på sista versen och nu har vi precit ätit lunch.

 

Ska ta på oss och gå ner mot centrum för att hämta ut ett paket på lindex (den där skjortan med svalor om ni kanske minns) och sen ska vi stanna till på solariet så både jag och Fredrik får lite färg på oss. När han kom med förslaget för en stund sen blev jag så sjukt sugen, känner mig blek, trött och tråkig så lite solande kan nog göra susen. Vi är ytliga familjen idag, pratar solarium och planerar en partandblekning. Och tatueringar och ärrfix. Fredrik har ju ett ärr i ansiktet som han skulle vilja göra mindre och jag har otroligt fula ärr på min vänster arm efter när jag blev attackerad av en stor schäfer när jag var liten. Jag har inte tänkt på ärret så jättemycket, mer än att det är en påminnelse för hur skört livet är. Hade jag inte lyft upp armen över halsen av ren reflex hade jag nog mest troligt inte levt idag… Det är både fint och samtidigt lite otäckt, att livet kan ändras precis när som helst. Det blir verkligen vad man gör det till.

 

 

 

 

En lite brunare Evelina förra sommaren. Vi vill ha sooool och värme nu tack, visst? 🙂


Kommentarer


  1. Therese 9 juni, 2012 on 12:44 Svara

    Ibland får man vara lite ytlig 🙂 och visst mår man väl ofta bättre när man känner sig fräsch!

    Har också funderat på tandblekning, men förmodligen hos tandläkare eller dylikt. Är rädd att det sliter onödigt på tänderna annars. Sen vill man ju ha en långvarig effekt med! Funderar ni att göra på klinik eller liknande?

  2. Izabella 9 juni, 2012 on 16:51 Svara

    Vad vacker du är!

  3. Cissi 9 juni, 2012 on 20:22 Svara

    Åh vilken fin bild på dig! klänningen var ju underbar på dig! kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna