VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

If I just lay here…

 

 

Hej lördag, hej världens bästa läsare!

 

 

Har skrivkramp typ, får liksom tvinga fram orden så det kanske blir lite si och så med inläggen just nu. Jag har nog aldrig varit trött på att blogga, men ibland tryter inspirationen precis som den kan göra med allt annat också :).

 

Igår kollade vi på en film som faktiskt var riktigt bra utan att vara en romantisk komedi som annars är mina favoriter hihi. Sen låg vi vakna länge och pratade, välbehövligt.

 

I morse var killarna ute på långtur och jag tvättade, bytte sängkläder, tog hand om våra stackars blommor och rensade upp lite i klädkammaren. Nu har vi ätit frukost tillsammans och det är punkteringsfix på altanen för sen ska vi ut på en liten cykeltur. LillE hade lite feber igår men verkar må bra idag så vi försöker hålla igång utan att han håller igång för mycket haha. Gå promenad efter lunch har vi tänkt också. Mycket frisk luft, som alltid!

 

 

 


Kommentarer


  1. Sofie 9 juni, 2012 on 11:05 Svara

    Godmorgon!
    Jag undrar om du vet om Lifestone även kan trycka hundtassar på smycken och inte bara händer och fötter? Min lilla vovve mår dåligt just nu och är ganska gammal så om du kan svara hade det vart fint, annars mailar jag på måndag.

    • Evelina 9 juni, 2012 on 11:14 Svara

      Åh nej 🙁 Det tycker jag ju att de borde kunna göra, vet att man kan trycka teckningar och liknande. Maila Katinka och fråga, jag gissar att det går bra!!

      Kramar

  2. Sofie 9 juni, 2012 on 12:54 Svara

    Tack! Då ska jag höra mig för med henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna