VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den dagliga rundan – check!

 

 

 

Kom hem från min timmesrunda för ett tag sen, den får mig alltid att må bättre! Frisk luft, motion och terapi i öronen. Har blivit totalt beroende av just den kombon sen jag bytte jobb och är ganska stillasittande till stor del. Men jag skulle inte vilja byta, hellre bli stimulerad i hjärnan på jobbet och sen vara mer aktiv på fritiden!

 

Lyssnade på Veronica Maggio på rundan idag, vilka minnen. Jag antar att jag inte är ensam om att lyssna på samma musik periodvis? Som Veronica Maggio, lyssnade på hennes musik jättejättemycket förra våren och sommaren, så nu när jag lyssnar på de låtarna kommer jag ihåg exakt hur allt kändes just då, den sommaren. Märkligt ändå, hur mycket musik påverkar. Jag blir ju till och med så påverkad att jag tatuerar in låttexter hehe.

 

Killarna ligger däruppe i sängen och jag skulle inte bli förvånad om Fredrik somnar han också. Han har liksom inte kommit i rytm sen japan och vaknar jättetidigt på morgnarna. Sen stör han mig på nätterna, liksom Sessan, så vi är båda trötta på kvällarna haha… Och det utan att lilleman stör oss (han sover bättre om nånsin), vilket slöseri liksom. Måste ju passa på att sova bra när han sover bra haha. Funderar starkt på att sova på soffan där uppe nån natt för att komma ifatt mig i sömnhalt, behöver ju min skönhetssömn :).


Kommentarer


  1. Sandras Värld 4 juni, 2012 on 20:12 Svara

    Håller med dig, så skönt att få en stund själv och bara njuta! Kram

  2. Therese 4 juni, 2012 on 20:32 Svara

    Viktigt att ta tiden till att göra sånt som man själv mår bra av! Ibland behöver man bara en stund på egen hand med favoritmusiken i öronen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna