VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon! Det behövs lite nystartskänsla idag känner jag, framför allt vad gäller sovrutiner. Är så trött. Snark. Men det är svårt, har filosofin att man kan sova sen när man blir gammal typ så att lägga mig tidigt lockar inte men sover man dåligt måste man så från och med idag ska jag ligga i sängen vid 22. Och alla vet ju att står det i bloggen måste det vara sant :).

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett annat måste är att boka tid på vårdcentralen (svårt att ta tag i!), dags att kolla upp typ järnvärde och blodtryck för jag är yr till och från. Läskigt yr, sådär så att hela världen gungar. Typ som när man är småfull ni vet? Fast det går inte över om jag sitter eller ligger ner, världen kan liksom fortsätta snurra så det är inte det där klassiska resasiguppförfortsyndromet jag också lider av, när det blir svart för ögonen en stund…

 

 

Vad kul att ni gillar den nya headern! Härligt med lite mer sommarkänsla här inne tycker jag. Tack älskade Fredrik för att du hjälpte mig att få dit texten! Jag har använt picnick på nätet innan men den sidan stängde ner och nu testade vi gimp på datorn i stället och det gick ju lika bra. Så nystart även på bloggen då alltså! Och på jobb idag är det dags för slutspurten med bloggfix, har bloggmöte med några kollegor och sen är det förhoppningsvis dags att starta igång den snart. Denna veckan? Nystart var det 🙂

 

 

 

 

KRAM


Kommentarer


  1. Magdalena 4 juni, 2012 on 07:54 Svara

    Hade också yrsel för några år sen, i typ två månader. Gick till läkare som sa de kan bero på jag e lång smal men fick aldrig veta nåt säkert (känns som de ofta e så med sjukvården här) men de finns virus som sätter sig på balansen som e ofarligt. Iaf mår jag bra igen så det var nog ingen större fara. Yrseln försvann men jag kände mig småfull(snurrig) typ varje dag, obehagligt.
    Men kolla upp det. Skärskilt om du har högt blodtryck dessutom! Ring idag o få det gjort 🙂

  2. Martina 4 juni, 2012 on 08:09 Svara

    Jag ser inte den nya headern 🙁

  3. Nadja 4 juni, 2012 on 08:24 Svara

    Ja de där med att lägga sig kl 22.. det skulle jag med behöva! 🙂 Kram

  4. Linda - När 4 vill bli 5 4 juni, 2012 on 09:07 Svara

    Hoppas du får en fin nystarts-måndag!

  5. Therese 4 juni, 2012 on 09:53 Svara

    Kan kanske vara kristaller i örat? Ser inte heller den nya headern=/

  6. Sofie 4 juni, 2012 on 10:47 Svara

    Det låter som samma yrsel som jag ”kristallsjukan”….när kristallerna i öronen har kommit ur balans så att man blir yr, svimfärdig och ja det känns som om man åker snabb karusell eller är ständigt småfull. Väldigt obehaglig känsla. Jag drog mig ett tag för att gå till läkaren för jag tänkte att det går över snart men när jag en dag innan det ens hunnit bli lunchtid trillade ihop på golvet hemma två gånger så åkte jag in och fick det konstaterat. Man kan ha det i veckor, till och med månader men man ska gå till sjukgymnast som hjälper en vrida om huvudet lite så kristallerna ska falla på plats. Sök hjälp! Denna gången var jag hemma o själv men en gång var jag i affären med min treåring när jag fick sitta på golvet för det snurrade så mycket. Ingen kul upplevelse för någon utav oss… Lycka till!

  7. Jenny 4 juni, 2012 on 10:49 Svara

    Min storasyster blir också väldigt yr kvalms och hon gick till läkaren och då fick hon diagnos kristsllsjukan. Kolla det, för dina symtom låter liknande.
    Ha en fin dag! Många kramar!!!

    Älskar nystart dagar!!

  8. Girle 4 juni, 2012 on 13:37 Svara

    Jag kan tipsa om http://www.picmonkey.com ist f picnik. Det är samma upplägg, helt gratis och massor av nya funktioner. Hur bra som helst och busenekelt att fixa både bilder o collage. Jag ser förresten inte nya headern 🙁

  9. Lisa 4 juni, 2012 on 18:15 Svara

    Jag ser inte heller den nya headern tyvärr. Ser dina andra bilder i inläggen men det är samma svartvita header som du haft ett tag som jag ser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna