VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blingo summersale

 

Klänning från Blingo, jag tänker minsann använda klänningar trots kylan ute. I och för sig kanske det inte är så jättekallt som jag tänker att det är, Fredrik går runt i t-shirt i trädgården och säger att han inte fryser men jag måste ha stickad kofta och fryser ändå. Det är som vanligt då alltså haha, enda gången jag varit ”varmblodad” var som gravid, då ville jag minsann ha fönstret öppet på natten trots minusgrader utomhus ;)…

 

I alla fall, Blingo har SOMMARREA just nu med 30-40% rabatt på alla kläder. Jag fullkomligt älskar Blingos kläder och är impad över att de håller sig fina trots mycket tvättande. De här tror jag att han har använt typ 4 dagar i veckan sen han fick dom och det syns inte alls. Så det är mycket kläder för pengarna och nu när de finns att fynda till riktigt bra priser borde ni verkligen slå till om ni är nyfikna på att testa :).

 

 

 


Kommentarer


  1. Angela 3 juni, 2012 on 13:48 Svara

    Jätte fin klänning.

  2. Linn 3 juni, 2012 on 14:06 Svara

    Jag ser inte din nya header 🙁

  3. Johanna 3 juni, 2012 on 14:24 Svara

    Kanske han inte fryser för han har mer å ta av än vad du har… Simple as that!
    Klänningen var söt! Skickar du efter mkt därifrån?

  4. Hanna i norrland ♡ 3 juni, 2012 on 14:26 Svara

    JÄTTEFIN KLÄNNING!!!! 🙂

  5. Camilla 3 juni, 2012 on 16:29 Svara

    Jättefin klänning 🙂 Skulle jag gärna köpa, men den är tyvärr för lång för mig! Du är alltid så fin i allt du har på dig 🙂 Ha en fortsatt trevlig söndag!

  6. Blivande mamman 3 juni, 2012 on 19:31 Svara

    Fantastiskt fina klänningar du har, både den igår och idag:D Jättefina, du passar så himla bra i dem!! Även om det inte är jätte kall är det oftast skönt med en liten kofta tycker jag! 🙂 Ha en fortsatt skön söndag innan en ny arbetsvecka startar!
    Ta hand om dig och din fina lilla familj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna