VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny header?

Så mysigt med en liten utflykt! Vi körde förbi mitt jobb för Fredrik ville se hur det såg ut där, sen åkte vidare för att ha picknick men det var så  kallt så vi åt inne i restaurangen där istället. Efter blev det en spontan photoshoot och jag hoppas att nån bild kanske blir tillräckligt bra för att ha i en ny header. Känns som det är dags för en förändring där. Var gaaanska kallt att stå ute i blåsten i  bara sommarklänning, offrade kofta, jacka och sjal för att det skulle bli somrigare bilder haha. Förhoppningsvis värt det  ;)…

 

 

 

 

 

 

Håller på att värma upp mig inomhus, sitter vid matbordet och tittar ut på killarna som hoppar studsmatta. Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort som den gör? Känns som jag skulle vilja pausa och bara titta på vår vackra son i ett par år. Det finns inget härligare än att se honom växa och utvecklas men det finns heller inget läskigare. Blir så påtagligt att livet svischar förbi, därför det är så viktigt att fånga varenda dag medan man kan!

 

Nu är killarna på väg in för fruktstund, soffan nästa en stund. Ska föra över bilderna från vår utflykt när batteriet har laddats lite, kameran dog mitt i fotograderingen ;).

 


Kommentarer


  1. Izabella 2 juni, 2012 on 15:49 Svara

    Vad fina ni är! 🙂

  2. Hemma hos Elinor 3 juni, 2012 on 10:59 Svara

    Ja, tiden går fööör snabbt. Så man får försöka ta vara på den så gott det går 🙂
    Vilket fint kort på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna