VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommentarer


  1. Marie 1 juni, 2012 on 16:02 Svara

    En hinnt om vart du jobbar? 😉

    • Evelina 1 juni, 2012 on 16:28 Svara

      Kan man säga 🙂

  2. Helena 1 juni, 2012 on 16:05 Svara

    Gosh vad fin du é! Hoppas du får en lugn och skön helg med familjen. Kram

  3. johana 1 juni, 2012 on 18:36 Svara

    babyliv i tranås?

  4. Jessica 1 juni, 2012 on 20:50 Svara

    Hoppas att kvaliteten på vagnarna har utvecklats sedan 2008. Vi köpte en ny kombivagn då när vi väntade första barnet och tanken var att kunna ha den till fler barn.
    Fick dessvärre lägga 8000 kronor på ytterligare en ny vagn av annat märke när nr 2 föddes.
    I stort sett var vi nöjda med vagnen men kvaliteten var rätt kass (märktes extra tydligt när vi köpte den nya vagnen av märket Emmaljunga som var betydligt mer stadig och solid).
    För det första så blektes den svarta färgen på tyget och blev helt brun så fort vårsolen kom. Chassit blev skevt så vagnen gick inte att fälla ihop, bromsen pajade och suffletten föll hela tiden bakåt när man gick.
    Crescent var iofs hjälpvilliga men återförsäljaren var en sur en….
    Men som sagt, hoppas kvaliteten är bättre nu, 2008 var de ju fortfarande relativt nya på marknaden.

  5. Hugo o Max 1 juni, 2012 on 23:02 Svara

    Åh jag ångrar mig flera gånger i veckan jag sålde min crescent. Har rekommenderar den till alla jag känner så nu har bästa vännen den 🙂

  6. Crescent Barnvagnar 5 juni, 2012 on 21:00 Svara

    Hej Jessica,

    Tack för ditt inlägg.

    Jag är glad att höra att vi var hjälpsamma. Det är alltid vårt mål att uppfattas så.

    Tänkte förklara och gå in lite på hur vi på Crescent har förändrats sedan starten 2007 till att bli ett kvalitetsmärke som vunnit ett flertal utmärkelser och tester, samtidigt som jag här lämnar lite tips till er alla om hur man kan minska textila blekningar.

    Generellt sett är det viktigt att man skyddar sin vagn mot direkt sol-ljus, med tex en filt över sufletten, de dagar då solen är som starkast. Samma råd ger de andra tillverkarna i sina användarinstruktioner eftersom det inte finns några tyger som klarar gassande sol utan att påverkas. Men i ditt fall 2008 så hade vi inte samma UV-beständighet som i de tyger som vi har idag och det kunde i vissa fall förändra färgen mer påtagligt än normalt.

    Tygerna på toppmodellerna hos Crescent Barnvagnar uppfyller idag Oeko-Tex standard. Dvs att de inte innehåller några farliga ämnen för hud och hälsa. Samtidigt testas varje batch av tyger för UV-beständighet i en internationell testskala från 1-5, där Crescent ligger i den absoluta toppen med en 4:a. Det finns förmodligen inget barnvagnsmärke som har en 5:a i ett sådant test, då man i så fall skulle behöva behandla tygerna med kemikalier som kan vara hälsovådliga för barnet. Så det känns kul att vi på sätt och vis kanske är med och leder branschen mot användandet av smarta tyger som inte kan ge upphov till astma eller allergier.

    När man lanserar en hel linje av nya produkter, nya formverktyg och samtidigt blir Sveriges snabbaste växande varumärke på barnvagnar så kan det givetvis slå sig någonstans. Crescent är inte undantaget från detta. Det viktiga i sammanhanget är att man tar till sig det som varit mindre bra och helt enkelt ändrar på det. År 2007, vid tidpunkten för lanseringen så kunde vi se irriterande problem som var lätta att ändra och som efter justeringar gjorde vagnarna bättre och smidigare. I fallet med din vagn så var den väldigt omtyckt i det stora hela och vi har haft många lyckliga ägare som tidigare kanske haft en annan vagn och ett annat varumärke med andra problem. Men vi vill vara mer än bra och framförallt så vill vi ha nöjda kunder. Så vi valde att att göra om hela konstruktionen och dessutom flytta produktionen till en av världens kanske bästa fabriker. Dessa ändringar har resulterat i att vi förmodligen är det mest prisbelönta varumärket på barnvagnar de senaste åren, både vad gäller säkerhet och kvalitet. Det gör oss ödmjukt stolta.

    När vi talar med många av våra ca 100 återförsäljare i Sverige så menar de att gräset inte är grönare på andra sidan när det lanseras en ny modell oavsett om man tillverkat barnvagnar i 100 år. När man lanserar en ny produkt kan saker ske som inte visat sig i tester eller i produktion. Det är därför så viktigt att vi tillverkare får in synpunkter från mammor och pappor som har en erfarenhet av användande i verkliga livet. Hos Crescent har vi tagit vara på denna ovärderliga information som du och många andra användare sitter på.

    Så vi är idag stolta över våra Oeko-Tex tyger och att våra vagnar håller en hög kvalitet som kan mätas sig med internationellt starka kvalitetsvarumärken. Inte minst är vi också stolta över att återigen blivit ”Bäst i test” med vår nya Classic i ett riktigt användartest på konsumentmässan i Göteborg.

    Hoppas du får möjlighet att studera den hos någon av våra trevliga återförsäljare utan att mötas av en sur en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna