VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnaren av en TASSIMO!

stephanie skriver:

Min mamma är inte bara världens bästa mamma, utan världens starkaste kvinna!

Min mamma har som liten blivit utsatt för incest av flertalet män på hennes fars sida. Detta ledde till att hon under min uppväxt varit deprimerad till och från. Min mamma har använt droger, missbrukat alkohol… Allt för att kväva sina minnen men idag har hon funnit sig i sin bakgrund. Hon vet vad som hänt och hon vet nu att det inte var hennes fel. Min mamma har inspirerat sina kusiner till att våga tala om vad alla blivit utsatta för och alla dessa personer är inte ensamma längre.

Jag är så förbaskad stolt och öppen med vem min mamma är och varför hon är den hon är. Jag vill att folk ska veta att min mamma har klarat sig stark genom allt detta och jag vill att min mamma få andra i samma sits att förstå att dom inte är ensamma och att det inte är deras fel.. Man måste våga tala om det för att verkligen kunna fortsätta sitt liv till det bättre!

 

 

 

Grattis! Maila mig adress på happilyeve@gmail.com och krama din mamma från mig!


Kommentarer


  1. Stephanie 27 maj, 2012 on 02:05 Svara

    Åååh jag blir så glad! Var tvungen och ringa min mamma nu mitt i natten och berätta! Hon vart så glad att hon började gråta! Tusen, tusen tack!! / Stephanie

  2. Sussie 28 maj, 2012 on 19:49 Svara

    Stéphanie´s mamma här.

    Trots allt vi upplevt tillsammans och det jag upplevt innan jag fick dig .Finns ingen som är så godhjärtad och klok som dig.
    Jag älskar dig av hela mitt hjärta är så stolt och glad att just du finns i mitt liv.
    Du är världens bästa dotter.

    Tack för allt!
    Och Tack Evelina för vinsten .
    Ska njuta av min Tassimo .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna