VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Live love laugh!

 

 

 

Älska, älska, älska värmen och ljuset som är nu, jag blir alltid extra glad och lycklig på sommarhalvåret och när solen skiner. Och nu är ju den bästa tiden framför, många veckor kvar tills det är mörkt och trist igen. Så nu njuter vi till max tycker jag!

 

Vi är pigga och utvilade idag, jag gick upp innan lilleman som såklart var helt slut efter gårdagen. Full fart och alldeles för sent i säng. Men så blir det ibland och det är lätt värt det för shit vilken härlig energi man får av de här tjejerna! Det är så häftigt det där, hur man liksom klickar med vissa människor. Karolin är den vän jag känt kortast tid men som nästan känner mig bäst typ. Härligt att vi har samma kassa humor också ;)…

 

Idag blir det jobb som vanligt, funderar på om jag ska jobba över lite eller om jag ska njuta av Elion och solskenet. Förmodligen det sistnämnda haha. Får se hur jag ligger till efter några timmar med alla reklamationer och mail, två dagar utan telefonkontakt ledde sist till ett mindre kaos i inkorgen men nu har jag i alla fall kunnat svara på några mail här och där eftersom jag varit nära kontoret hela tiden. Snart helg ju! En efterlängtad helg – Fredrik kommer hem igen och min fina Johanna med familj kommer upp från Hbg och hälsar på. Längtar på riktigt nästan ihjäl mig efter att få se bebismagen!!

 

Du, ta vara på din dag! Den kommer ju faktiskt aldrig igen. Många kramar ♥


Kommentarer


  1. Kim - Mamma till Victor & Linus 24 maj, 2012 on 11:12 Svara

    Älskar texten längst upp i inlägget!

  2. Johanna 25 maj, 2012 on 06:39 Svara

    Kommer bli sååå mysigt å träffas imorgon! 🙂 Slår dig en pling senare idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna