VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ta bort din tatuering

 

Jag var sjukt taggad att äntligen göra det här som jag tänkt länge på!

 

 

 

 

 

Gick förbi mysigaste inredningsbutik från parkeringshuset, vill alltid köpa allt där!

 

 

 

 

 

Klockan 11 hade jag tid, hos Ta bort din tatuering.

 

 

 

 

Precis efter!

 

 

Tror själva behandligen tog kanske 20 minuter? Har hört att det ska göra ondare att ta bort än att tatuera men jag tyckte inte det var så farligt. Tyckte i och för sig inte att det gjorde ont att tatuera på handleden heller (skulle INTE vilja ta bort mina revbenstatueringar däremot, aj aj. Tur att jag är väldigt nöjd med dom då haha..). Första laserstrålen fick mig att hoppa till lite, men mest av ljudet, det piskar liksom till och det känns som små nålar kanske man kan säga. Efter en stund blir huden bedövad och efteråt var det helt svullet över tatueringen. Ska bli spännande att se vad som händer nu de närmsta veckorna, bortrensningen av färgpigmenten håller på i flera veckor (de forslas ut via lymfsystemet) och därför ska man vänta minst 4 veckor till nästa behandling. Elizabeth sa att min tatuering svarade bra på behandligen så det låter lovande tycker jag, en del behöver så många som 10 behandligar men jag hoppas såklart på färre. Det är ju en kostsam liten historia men samtidigt är det lätt värt det om man verkligen vill göra det. Så är det ju med allt som kostar pengar ;).

 

 

 

 

 

Lite bandage på som ska sitta minst ett dygn, mitt blev ju tyvärr ganska skitigt efter några timmar på lagret så det blir bara ett dygn för mig. Nu är det bra att dricka mycket vatten, svettas och så vidare för att underlätta bortforslingen av färgpigmenten.

 

 

 

 

 

Jeansen finns på H&M för 399 kr, hur mjuka som helst.


Kommentarer


  1. Cissi 24 maj, 2012 on 11:56 Svara

    Spännande! Hoppas att den svarar bra och att du blir nöjd!

  2. Johanna 24 maj, 2012 on 12:43 Svara

    Funderar också på att ta bort en jag har men det är väl priset som tar emot.. Får väl se det som ett minne istället. Finns ju minnen man inte heller kan ”sudda ut”. Man får stå ut helt enkelt

  3. Angelica - En Bebislängtan ♥ 24 maj, 2012 on 14:10 Svara

    Vad var det för tatuering du tog bort och varför valde du att ta bort den? 🙂 Har inte hängt med så därför frågan kommer upp!

  4. Elin 24 maj, 2012 on 17:01 Svara

    Håller tummarna på att den går bort smidigt! Klart att det är värt det om det är något man stör sig på och tänker på ofta. Under senaste graviditeten fick jag ett litet sprucket blodkärl på hakan, såg ut som en permanent finne typ-inte så kul. Gick inte heller lika bra att sminka över som en finne då den verkligen var röööd. Testade IPL (laser) och den syns knappt alls nu efter en behandling. Var inte speciellt dyrt heller så det var helt klart värt det 🙂

  5. Sandras Värld 24 maj, 2012 on 20:01 Svara

    Hoppas du slipper många behandligar! 🙂 kram

  6. Anne 25 maj, 2012 on 07:09 Svara

    Orelevant till inlägget, men jag vill gråta lite när jag ser din kropp. Du är så fin, och jag är gravt avis! Och blont hår är verkligen din grej!!

  7. Gullan86 26 maj, 2012 on 03:12 Svara

    varför vill du ta bort tatueringen???
    var det inte en liknanade som din pappa hade? där det står LOVE?:)

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna