VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tisdag = DH

 

 

För exakt ett år sen var vi på mallis och njöt av semester! Imorgon är sista dagen att betala bokningsavgiften på nästa resa, vi velar liiite på destination och funderar på om vi ska spara pengarna till en resa mycket längre bort, västerut… Vi får se hur vi gör! 😉

 

 

 

 

Jag och Elion vaknade vid halv 8 idag, vilken sovmorgon! Fredrik hade visst gått till jobbet utan att väcka oss, inte ofta det händer men på sistone har jag sovit jätttebra verkligen. Tror det är för min nya wellpurkudde från jysk och nytt fluffigt täcke :).

 

Just det, vi har hittat en ny kattkompis till Sessan! En ljusgråtigrerad liten hane med vita tecken som flyttar hit kring midsommar. Elion älskar att titta på bilderna på honom hihi.

 

 

Ha den bästa tisdagen mina vänner! Jag älskar tisdagar bara för att det är DH ikväll haha, den enda serien jag ser nuförtiden. Många kramar tills vi hörs igen!

 

 


Kommentarer


  1. ulrika 15 maj, 2012 on 09:21 Svara

    Åh, ni kommer inte ångra er om ni åker till the big appel! Finns så mycket att göra likväl för stora som små 😀

  2. Nadja 15 maj, 2012 on 09:52 Svara

    Vill oxå finurla på en resa, jag funderar på en i vinter.. vore så skönt! 🙂 Kram

  3. Helena 15 maj, 2012 on 10:14 Svara

    Vilken fin färg på håret du hade på den bilden!

  4. Mia 15 maj, 2012 on 10:33 Svara

    Alltid svårt att bestämma sig vart man vill åka…. Jag bygger alltid upp såna förväntningar och är livrädd att bli besviken….. Men om 9 dagar flyger jag och familjen till Turkiet:)

    Hoppas ni kan bestämma er 🙂
    Kram

  5. Ms. Single Mama 15 maj, 2012 on 11:51 Svara

    Åh jag vill ta med lillhjärtat på en semester snart alltså… Vi åkte till Mallis när han var 5 månader och i sommar blir han 2,5. Tiden bara flyyyr!

  6. Ann-Charlotte 15 maj, 2012 on 13:19 Svara

    Vi väljer också mellan två resor. Långt eller kort? Varmt eller varmare? 🙂 Jobbiga val man har. Trevlig dag!

  7. Magdalena 15 maj, 2012 on 13:56 Svara

    Åh vad kul att ni hittat en missevän till Sessan 🙂 Visdt den nya ersätter inte Lancelot men Sessan kommer nog trivas och må bra. Jag har en katt och skulle inte orka ha två så imponerad av folk sim har mer än en 🙂 Som tur verkar min trivas bra själv och skärskilt när han börjat få vara ute om dagarna. Där trivs han som fisken i vattnet!

    Nyfiken på var ni ska resa 🙂 Jag var på Kreta förra året och det var bra. Fast tror där finns många bättre/finare öar på Grekland och har verkligen fått försmak på en resa till en Grekisk ö i år igen! Hoppas det blir av!!! 🙂

  8. carolina 15 maj, 2012 on 18:00 Svara

    Mysigt, minns att jag spanade in era bilder och längtade till våran Mallis-resa 🙂
    Vi ska boka nytt i veckan 🙂

  9. Linda - När 4 vill bli 5 15 maj, 2012 on 18:13 Svara

    Vilket härligt lyxigt problem 🙂

    • Evelina 15 maj, 2012 on 18:13 Svara

      Ja det är ju faktiskt det 🙂

  10. Amanda - Arons mamma :-) 15 maj, 2012 on 19:07 Svara

    Haha det första jag tänker på tisdagar är också DH! Yay! Jag har dock redan sett det avsnittet som är ikväll, men jag kan ändå inte få nog. Jag vill också åka utomlands men dessvärre är inte Mikko så glad i sånt (än) men an vet ju aldrig. 😉 Kvinnor brukar ju kunna ha rätt bra övertalningsförmåga. hah ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna