VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag

 

 

GODMORGON SWEETIES!

 

 

Nyduschad och halvt redo för dagen. Är så galet trött, måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid. Igår kollade jag på Greys och så bokade vi en greklandsresa i augusti! Jag är ledig vecka 30,31 och 32, Fredrik samma veckor plus vecka 29. Blir ju bra det! Jag är en liten arbetsmyra men eftersom jag inte hade någon semester förra året (började jobba i maj efter 1,5 års föräldraledighet) känns det extra skönt att kunna ha roliga sommarplaner som sträcker sig längre än bara någon dag här och där. Var ju ofrivilligt ledig i januari i år också men det räknas inte, dels ville jag ju inte ens vara ledig och dessutom var det inget semester med att bara vara hemma i en månad mitt i vintern ;). Fast vilken träning jag fick med dagliga backpromenader och åh vad glad jag är att det blev som det blev, för det var ju det som gjorde att jag hittade mitt nuvarande jobb!

 

Idag ska jag och en kollega ha bloggmöte och förbereda inför vad som komma skall. Allt tekniska kring hemsidan och så vidare har jag noll koll på. Är ni nyfikna? Det ska bli skoj att dela med mig av mitt arbete och vilka produkter det är jag jobbar med lite mer!

 

 

 

 

(Bild)


Kommentarer


  1. Nadja 10 maj, 2012 on 08:18 Svara

    Åh så härligt med Grekland! Ha en underbar dag, kram

  2. Ida 10 maj, 2012 on 08:26 Svara

    Mkt nyfiken, trots att jag redan vet märket 🙂 ha en fin dag söta du! Vi har påbörjat dag 5 med feber här hemma, hoppalöst när alla blir sjuka om vartannat. Skööööönt med semester! Kram!

  3. Linda - När 4 vill bli 5 10 maj, 2012 on 08:32 Svara

    Åh vad härligt med semester!

  4. Anonym 10 maj, 2012 on 09:34 Svara

    Vart i grekland? 🙂

  5. Emma 10 maj, 2012 on 09:35 Svara

    Vad härligt med resa 🙂
    Vi har med bokat 🙂

  6. Catti 10 maj, 2012 on 10:15 Svara

    Mys! Jag har förhandsbokat en till resa till Turkiet i september haha. Och vi åker ju till Rhodos nu om 2 veckor. 😛

  7. Maria 10 maj, 2012 on 13:25 Svara

    Va skönt att ha en Greklands resa att se framemot. Ha en bra dag!

  8. Liza 10 maj, 2012 on 16:08 Svara

    Jag känner inte dig och har inte läst din blogg speciellt länge, har dock kikat in då och då tidigare. Varje gång jag kikar in här blir man så glad! Den bild av dig som du förmedlar via din blogg är att du verkar vara en riktigt varm och god människa. När du skriver om din glädje över ditt nyfunna jobb blir jag så glad för det är precis sådär jag vill känna inför mitt arbete! Ska bli spännande att få ta del av det du gör. Kram

  9. Hanna i norrland ♡ 10 maj, 2012 on 16:52 Svara

    Åh vad avsi jag blir, vill också åka till underbara Grekland! 🙂
    Vilken ö blir det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna