VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite yta

 

 

 

Har klippt av mitt löshår mer och mer med tiden och nu är det bara lite längre än mitt egna och fungerar därför mest som utfyllnad. Perfekt eftersom jag har tappat sjukt mycket hår på sistone. Håret kommer från Rapunzel of Sweden och jag har haft det sen i höstas tror jag? Använt det väldigt flitigt och fästes lätt som en plätt med clip ons. Jag har två längder med 4 clips och två stycken med 3 clips, gillar inte när det blir för mycket.

 

 

Nu ska jag försöka stänga av min sorg lite här på bloggen, har tagit mig förbi den värsta chocken som kom med att allt gick så snabbt. Jag kommer nu istället bearbeta det mer privat och försöka peppa mig själv med positivitet igen. Även om saknaden alltid kommer finnas kvar såklart. Jag har nog aldrig varit så här ledsen i hela mitt liv tidigare…

 


KRAM


Kommentarer


  1. Annas inspiration 4 maj, 2012 on 12:39 Svara

    Hej fina Evelina!

    Åh jag förstår verkligen att det är jobbigt! Ett djur betyder så mycket, er L har ju varit endel av er familj. Har själv två katter och tänker ofta att jag inte får ha dem för alltid, de börjar bli gamla nu. Förstår verkligen att du är ofantligt ledsen!

    Hoppas ändå att du kan slappna av i helgen och njuta av galan och alla trevliga människor du kommer träffa. Börjar ångra att jag inte ska gå i år…var där förra året 🙂

    Varma kramar!

  2. Kalindra 4 maj, 2012 on 13:19 Svara

    Jag lider verkligen med dig och alla som förlorar en familjemedlem. Har själv varit där och vet att med tiden känns det inte lika tungt men att saknaden alltid kommer finnas där. Du/ni verkar ha fått några riktigt fina år med L och är säker på att han inte kunde haft det bättre. Det är lätt att klandra sig själv men Lancelot kommer alltid finnas i ditt hjärta och du i hans.

    Styrkekramar!

  3. Annica 4 maj, 2012 on 13:37 Svara

    Jag förstår dig, det är jobbigt att mista en familjemedlem, det blir lite lättare med tiden men saknaden består.
    Jag har precis som du tappat sjukt mycket hår på sistone då vi har det ganska kämpigt, även om jag kan verka lugn utåt så har jag en ständig oro inom mig, en inre stress.

  4. Elin 4 maj, 2012 on 14:06 Svara

    Förstår att det blev en chock 🙁 Tänker på min mammas hund som dog hastigt för något år sedan. Han hade epilepsi och fick anfall ibland, men den gången fick han nog minst 10 anfall under ett dygn och sen var det tyvärr inget annat att göra än och avliva honom 🙁 Men man kan ju aldrig förbereda sig på sånt här, inte ens när man vet att djuret inte är helt friskt och förmodligen inte kommer leva så länge..
    Hoppas du klarar av att koppla bort detta lite under helgen och att ni får en bra tripp till stockholm ändå.
    Kram

  5. Cattis 4 maj, 2012 on 15:54 Svara

    Vad fin du är! Hoppas du och F får en härlig helg :):)

  6. sandra E 4 maj, 2012 on 16:36 Svara

    Usch ja, att det går så fort är aldrig lätt!! Du är iaf jättefin, även om sorgen syns i dina ögon. Men man måste få pigga upp sig med lite ”yta” för att få energin till att fungera i vardagen! Du är stark som ”orkar” se så piffig och glamorös ut tycker jag!
    Kram

  7. Sophy - Mamma till Ozzy. 4 maj, 2012 on 16:42 Svara

    Beklagar sorgen 🙁 vet hur det känns, familjens katt gick bort i början av året hastigt o lustigt.

  8. Izabella 4 maj, 2012 on 18:09 Svara

    Jag lider med dig <3

    SNYGG är du i alla fall! 🙂 Jag funderar också på att beställa från Rapunzel så det låter bra att du gillar deras löshår.

    Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna