VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

All you need is love

Samma rubrik hade jag för några veckor sen minns jag, men nu betyder meningen mer. Känns mer sann, kärleken betyder mer. Inatt kunde vi inte somna, jag var tvungen att leta upp bilder på Lancelot♥ och gud vad jag saknar honom. Det gör så jävla ont.

 

Fredrik vabbade idag igen för säkerhets skull och jag åkte till jobbet med en klump i magen. Har som tur är världens mest förstående kollegor och faktiskt så gick det bra att jobba, om än något okoncentrerat. Något som däremot var svårare var att åka direkt efter jobb till köpcentret och gå i affärer och leta efter saker till galan. Smycken och sånt där, köpte typ första bästa men det får bli som det blir. Inget jag prioriterar just nu. Det kunde nog inte kännas mer fel att gå och shoppa när allt jag vill är att spola tillbaka tiden så jag kanske kunde se Lancelot mer på sista tiden. Kunnat ge honom mer kärlek. För han ändrade ju sig, blev mer och mer olik sig själv. Världens kärleksfullaste men allt svagare. Det har varit mycket för alla på sistone, men nu vet jag ju att det fanns en förklaring till att han inte riktigt var sitt vanliga superpigga jag. Det jag ångrar mest av allt är att jag inte gick och hämtade honom den sista natten så han fick sova nära mig en sista gång, det gör så ont att tänka att han mådde så dåligt i sin ensamhet.

 

 

 

 

Love is all you need! Det har aldrig varit mysigare att natta Elion än just idag.

 

 

 

 

 

Känns faktiskt ganska jobbigt att åka iväg i helgen och inte vara mitt gladaste jag, men ni som träffar mig kan väl ha i åtanke att jag faktiskt brukar vara gladare? 😉 Puss!


Kommentarer


  1. Katter brukar dra sig undan när de har ont och vill vara för sig själva. Du var iaf med till slutet och det betydde mkt för honom.
    Kram

  2. Emelie 3 maj, 2012 on 22:50 Svara

    ska ha det i åtanke!! Då ses vi på lördag! Kul!! 🙂

  3. Izabella 3 maj, 2012 on 22:55 Svara

    Du får försöka att förlåta dig själv, vi kan inte alltid fixa allt och hålla koll på allt. Det är inte säkert att Lancelot hade klarat sig i alla fall, men jag vet hur du menar, det är lätt att ta på sig ansvaret jag har varit med om liknande saker. Försök att vara snäll mot dig själv, du är en så himla fin mamma, fru och människa överhuvudtaget sötnos <3
    Unna dig själv att koppla bort det dåliga samvetet i helgen och bara ha kul, det skulle Lancelot ha velat om han kunde säga det, Kramar.

  4. Sandra 3 maj, 2012 on 23:45 Svara

    Jag förstår att det är jobbigt, men tänk på allt du gett honom, all kärlek han fått er i familj. Istället för att svälta ihjäl utomhus så fick han ett kärleksfullt hem, en familj som älskade honom, gav honom mat, husrum och massvis med kärlek. Han har haft ett jättebra liv och kunde inte haft det bättre.

    Kramar till dig och försök ha det kul i helgen ändå.

  5. Hanna 4 maj, 2012 on 07:56 Svara

    Rise above the storm and you will see sunshine..

    Mitt motto. Vem vet. En vacker dag kommer ni få träffa L igen, där bortom molnen bland solens strålar..

    Vet hur min smärta varit när jag förlorat katter.. Kan tänka mig din smärta.
    Många kramar.

  6. Housewife Diana 4 maj, 2012 on 09:52 Svara

    Jag hoppas att alla som träffar dig har den förståelsen att du går igenom svåra tider just nu. Och inte bara ser dig som en bloggare, som en dator som kastar ur sig text, utan som en människa med känslor och sorger.
    Jag ska inte till galan, men hade jag vart där och sett dig hade jag velat krama om dig och beklaga sorgen.

    Kram tjejen

  7. Sofie 4 maj, 2012 on 10:23 Svara

    Det gör ont i mitt hjärta o mina tårar faller för jag vet hur ont det gör att mista ett djur.
    Stor kram

  8. Julia 4 maj, 2012 on 13:11 Svara

    Förstår din sorg så väl från när vi förlorade vår älskade hund som jag växte upp med. Djuret är ju människans bästa vän och det är totalt hjärtekrossande när man slits ifrån varandra. ”tiden läker alla sår” känns som en fis i rymden, men det stämmer åtminstone lite. Man lär sig leva med saknaden. STOR kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna