VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagsmåndag

 

 

 

 

Godmorgon måndag som känns som lördag! En jobblördag dessutom. Vi har vaknat till ett soligt småland och det känns ju härligt att det äntligen verkar komma lite sol och värme. Välbehövligt. Elion väckte mig vid strax efter sju, sköönt. Idag jobbar vi båda vanlig dag eftersom vi valde att vara lediga på fredag istället. MammaBloggGalan på lördag ju! Ni glömmer väl inte att rösta på den ni tycker ska vinna? En gång per ip tror jag man kan rösta så använd alla datorer ni har tillgång till :).

 

Visst är det häftigt att ALLA val påverkar våra liv? Våga ta chanser, då tror jag man mår bäst för ”what if” är ingen rolig tanke att dras med. Bättre att ha försökt och misslyckats än att inte ha försökt alls. När vi åkte i gamla staden, förbi vår förra lägenhet och förbi mitt förra jobb tänkte jag på just det. Det var inte rätt för mig, men jag försökte och det ledde mig dit jag är idag. Jag hade aldrig haft mitt nuvarande jobb om jag inte börjat i klädbutiken, flyttat över till samma kedja fast i samma stad, just då. Jag chansade och gjorde val som i slutändan ledde mig i en annan riktning som är mer rätt. När jag mår dåligt, som jag gjort lite väl ofta på sistone försöker jag fokusera på just att alla val leder någonstans, som vi inte vet var just nu men sen när man är framme känns alla hinder värda att ha tagit sig förbi. Och förhoppningsvis behöver man inte tänka what if.

 

 


Använd din dag på bästa sätt, den kommer aldrig igen!

 

 


Kommentarer


  1. Anna J 30 april, 2012 on 09:48 Svara

    Klokt och fint skrivet! Ha en fin dag!

  2. Mimmy 30 april, 2012 on 09:50 Svara

    Måste hålla med dessa ord 🙂

    Gillar verkligen din blogg med alla vackra bilder, tur att jag hittade hit. Bättre sent än aldrig!

    • Evelina 30 april, 2012 on 17:01 Svara

      Är så glad att du hittade hit!
      Kramar <3

  3. Peter 30 april, 2012 on 09:53 Svara

    Hej,

    Era föräldrar bor en bit härifrån va? Är det inte jobbigt?
    Våra föräldrar gör det och vi tycker det är lite tufft. Vi har knappt varit på bio ihop senaste 2 åren och egentid som alla föräldrar behöver blir kanske några ggr per år bara.

    Men hur har ni det?

    • Evelina 4 maj, 2012 on 11:34 Svara

      Min pappa bor lite drygt halvtimmen bort så det är väl helt okej, innan vi flyttade hade vi 1,5 timme och det var väldigt jobbigt. Så vi har det ungefär som ni! Det är tufft, vet precis hur ni känner. Fredriks familj är 120 mil bort 🙁

  4. Emmie 30 april, 2012 on 11:24 Svara

    Så otroligt tänkvärt. ♥

  5. Emma ❀ My Inspiration 30 april, 2012 on 11:41 Svara

    Så sant! 🙂

  6. Nadja 30 april, 2012 on 13:11 Svara

    Så klokt skrivet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna