VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tidig tisdag

 

 

Jag idag, i jeans och kavaj från lindex, linne från rutstore, nya örhängen från sahara silver och nya pumps från skopunkten. Nu får det faktiskt vara vår för fötterna :)!

 

 

 

Minstingen här hemma har börjat vakna vid 5 på sista tiden, vet inte om det är för att han är förkyld eller för att vi har kortat ner sovstunden på förskolan. Han har ju alltid fått styra själv hur mycket han sover på dagen men nu sover han bara på förskolan och på kvällarna har han varit pigg alldeles för länge så förra veckan testade vi att korta ner sovstunderna där. Ska nog säga till dom att han får sova längre idag, eftersom han varit vaken länge och dessutom är lite förkyld. Min erfarenhet är ju faktiskt att han sover bra på natten om han får sova bra på dagen. Viktigt att lyssna på magkänslan när det gäller ens barn! Nehepp, nu måste vi börja dra oss här…

 

 

Kram!


Kommentarer


  1. Nadja 24 april, 2012 on 10:06 Svara

    Fina kläder idag, älskar tishan 🙂 Kram

  2. Linda - När 4 vill bli 5 24 april, 2012 on 11:04 Svara

    Åh vad fin och vårig du ser ut! Hade aldrig funkat här, mer höst än vår här hemma tyvärr.

  3. Cintya- Hailey och Caitlyns mamma 24 april, 2012 on 11:47 Svara

    Fin fin outfit! Öööönskar jag inte var så här tjock så jag kunde klä mig sådär 😉

  4. Emma 24 april, 2012 on 12:05 Svara

    Evelina vi är många som länge känt att du och din man har det dåligt jag menar du skriver aldrig längre om din kärlek till honlm, du nämner knappt honom ku. Igår och idag har vi läsare fått bekräftat detta för ifall du inte vet så är det en bunt bloggare slm skriver om vad som händer och har hänt mellan er. Ville mest säga tråkigt att det kom ut såhär istället för att du bara kunde berättat? Istället är vi många som vetkligen känner av utfrysningen av din egna man och verkligen får en att må dåligt. Du låtsas ju bara om den perfekta familjen nu kan du inte det längre när ryktet ej längre bara är rykte. Tänk på er Elion innan ni skiljer er, hitta tillbaks till kärleken!!!

  5. I min lilla lilla värld 24 april, 2012 on 12:45 Svara

    Den där magkänslan säger allt! 🙂

  6. Sahra 24 april, 2012 on 17:08 Svara

    Supersnygg Kavaj 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna