VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ankare

 

Snyggaste tröjan från Blingo invigs idag. Elion passar så sjukt bra i rosa!

 

 

 

 

Tröjan är dessutom om Elion själv får välja, han älskar rosa och väljer nästan alltid det om valet finns. Fick knappt på honom byxorna men han gick med på det när han hittade den här tröjan haha. Hoppas han aldrig sluta gilla rosa bara för att någon kanske säger att det är en ”tjejfärg” eller liknande. Det är ju bara en färg! Vissa passar i den och andra inte, men en färg för bara tjejer är det inte. Sen tycker jag det är lika tråkigt på andra hållet, att det säkert finns dom som använder rosa på sina killar bara för att killar också kan minsann, det blir lika fel det även om det samtidigt hjälper till att neutralisera färgen.

 

 

Vi har sovit länge, håller på att tvätta och har inga planer alls för dagen. Fredrik kommer inte hem förrän senare ikväll men vi skickade precis en liten videofilm till honom så han inte ska längta hem för mycket. Den sötaste filmen på Elion hihi…


Kommentarer


  1. Nadja 18 april, 2012 on 09:39 Svara

    Nog passar han i rosa, superfin kille 🙂 Kram

  2. Helena - barnvakt i Vasastan 18 april, 2012 on 09:42 Svara

    Tuff tröja!

  3. elin 18 april, 2012 on 09:58 Svara

    Super fin!

  4. Jessica 18 april, 2012 on 10:40 Svara

    Sån liten snygging! Grönt och rosa är verkligen Elions färger!

    Håller med om att alla färger är till för alla! Själv klär jag min flicka i mycket blått, det är nog den färgen som det finns mest av i hennes garderob faktiskt, likaså passar hon såå bra i härligt äppelgrön färg.
    Men det är som du säger, att det ibland går till överdrift åt andra hållet- att man liksom klär sina pojkar i rosa och flickor i blått bara FÖR ATT..

    Tack förresten för snabbt svar angående storleken på Nova Star-fleecen! Beställde en stl 98, i rosa för en gångsskull till min tös 🙂

  5. Karin 18 april, 2012 on 10:45 Svara

    Otroligt söt gosse. Han klär fint i rosa.

  6. Sandra 18 april, 2012 on 12:18 Svara

    Ja, han passar väldigt bra i rosa. Min älsta passar bra i rött, som är hans favoritfärg. Tyvärr har just röda kläder oftast flickiga detaljer, eller den där jäkla bilen, Blixten…

  7. Petra 18 april, 2012 on 13:44 Svara

    Vi klär vår son i alla färger, även rosa. ”Bara för att” som du skriver. Det är väl så man måste göra för att neutralisera färger? Hur annars?

  8. Ida 18 april, 2012 on 14:39 Svara

    Rosa är super fint och passar Elion perfekt! Här finns det tyvärr väldigt lite rosa i garderobena, vi är lite rödlätta och mosiga hela bunten och passar inte särskilt bra i det. Det är nog jag som trotsar det där lite ibland men ändå ganska sällan. Däremot grönt som i inlägget ovan frossar vi i, både stora och små, älskar grönt =) Hoppas eran dag blir som förväntat! Vi har storm här över åkrarna och håller oss nog inne i em, höll på att frysa ihjäl trots 12 grader när vi var ute på fm. Så inne fix för oss it is! Föresten var det roligt att se din runkeeper grej häromdagen. Jag ”tävlar” mot mig själv varje gång och har nu gått upp mig i en hastighet på 07.46 avg. min/km. Bara gång, inget spring. Lyckas hålla samma oavsett om jag går 3 km eller över milen. Kram till er!

  9. Ulrika 18 april, 2012 on 20:34 Svara

    Elion passar jättebra i rosa:).
    Mina killar passar också bra i det och använder det gärna.
    För några år sedan ville min äldsta son helt plötsligt inte använda sin vindfleece som var mest brun men med lite ceriserosa på (han älskade den). Fick ur honom sen att några killar på dagis sagt att rosa var en tjejfärg. Oj vad arg och ledsen jag blev på det. Vi pratade mycket om det hemma sonen och jag, han älskade ju liksom rosa och han kom på att han skulle strunta i vad killarna på dagis sa och fortsatte med sina rosa coola t-shirts. Fleecen använde han dock aldrig mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna