VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

It's mine!

 

 

 

Tack vare Elin fick jag jackan som jag trånade efter, från Lindex! Tusen tack söta, rara, snälla du som köpte den åt mig och skickade hem den till mig, den passade perfekt :-).

 

 

 

Andra jobbdagen på nya jobbet idag och idag ska det visst bli pang på rödbetan när jag ska bekanta mig med telefonen utan att egentligen kunna produkterna. Det blir spännande helt enkelt haha… Wish me luck! Learning by doing heter det ju :-). Jag gillar redan att sluta tidigt (vem gör inte det i och för sig hehe), hämta tidigt på förskolan och ha fler timmar tillsammans innan det är sängdags. Solen tittar fram lite blygt men det ska bli strålande sol och 17 grader under dagen så jag är avis på er som är lediga! Fast vi är hemma vid 16 så lite hinner jag njuta av solen jag med. Om inte annat hjälper den till att göra mig gladare bara genom att synas, även om jag bara kommer se den mest genom fönsterrutan på kontoret. Ta hand om dig finaste du!

 

 

 


Kommentarer


  1. Anette 27 mars, 2012 on 09:51 Svara

    Sån skulle jag me vilja ha

  2. Nadja 27 mars, 2012 on 10:01 Svara

    Jackan är jättefin på dig. Förstår att de är jätteskönt att komma hem i tid, ibland saknar jag det men än så länge trivs jag så bra på jobbet att det inte gör något 😀 Kram

  3. Anna S 27 mars, 2012 on 10:02 Svara

    Jag provade jackan häromdagen. Jättesnygg men tyvärr hamnar snöret över revbenen på mig och inte i midjan. Bökigt ibland att ha lång överkropp :).

    Kram på dig finis

  4. Nathalie 27 mars, 2012 on 10:18 Svara

    Så fin du är idag och vilken härlig kofta som skymtar fram där! Vart kommer den ifrån? 🙂

  5. Jessica 27 mars, 2012 on 13:57 Svara

    Good luck!: =)

  6. Elin 27 mars, 2012 on 20:05 Svara

    Som sagt, det var så lite så 😉 Och du var jättefin i den 🙂
    Kram

  7. Felicia 27 mars, 2012 on 21:58 Svara

    Det är inte någon som kommer åt att hitta den jackan i stlk 36? Jag skulle gärna köpa den! Hör av er till feliciafixell@hotmail.com isf 🙂
    Hälsningar Felicia (jackletaren som aldrig hittar rätt)

  8. Maria 28 mars, 2012 on 21:20 Svara

    Här är en till som oxå såååå gärna skulle vilja få tag i den jackan i stl 38. Kan tänka mig både den blå eller rosa varianten. Så är det någon som kan komma åt den hör gärna av er till mig.
    maria.thorman@gmail.com

    Mvh
    Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna