VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

 

 

Mina bågar får jag MÅNGA frågor om, de är köpta på specsavers för kanske 1,5 år sen?

 

 

 

Jag slutade 17 och skyndade till förskolan och jag vet ju att E är sist kvar så de väntar bara på att få gå hem. Tur att världens bästa M var den som jobbade, hon är alltid en stor solstråle och hade inte alls bråttom hem och hon och Elion skulle minsann slänga soporna. In i bilen, nerför backen för att tanka bilen som visade — km till tom tank. Skynda hem för att fixa middag och så kom som tur är F hem lite tidigare än jag trodde att han skulle göra :-).

 

Puh vad stressigt det är att sköta hemmet, jobba, hämta på dagis och laga mat, ännu en gång ALL cred till ensamstående föräldrar som gör detta och allt annat varje dag. Ibland kan jag tycka att allt känns som ett ekorrhjul, livet bara snurrar förbi och då har jag ändå inte jobbat heltid på väldigt länge. Vissa veckor ja men inte vecka ut och vecka in. Dagar som dessa när jag nästan blir lite nere av att det känns som att livet bara är inser jag ännu mer hur viktigt det är att utnyttja de dagar man har. Göra det man vill! För shit så fort tiden går. En av de sakerna jag är mest rädd för här i livet (efter allt som har med Elion att göra) är att bli en gammal och bitter tant för att jag ångrar massa saker jag aldrig gjorde eller känner att jag inte levt fullt ut. Det tänker jag på när jag funderar på att fega ur och inte ta chanserna jag får. Massa svammel här nu så kanske bäst att avrunda med finaste orden LIVE, LOVE, LAUGH. Viktigt varje dag!

 

 

 

Nu blire en lugn stund innan jag ska ta en kvällswalk för att hämta paket.

 

 

 

Massa kramar


Kommentarer


  1. cissi 19 mars, 2012 on 19:16 Svara

    En del dagar är enormt stressigt, undrar hur de då blir med fler barn… Fast i andra sidan kanske man inte skulle uppskatta de fina stunderna lika mycket…

  2. Stina 19 mars, 2012 on 19:29 Svara

    Visst kan det kännas så ibland men efter att jag fått barn lever jag mer än tidigare! Jag har hittat mig själv, vet vem jag vill vara, vad jag vill göra och vad jag vill uppleva! Stor kram Stina

  3. Louise 19 mars, 2012 on 20:16 Svara

    Precis vad jag behövde höra nu! Jag sitter och funderar på om jag ska följa med min sambo till Italien eller inte, men det är klart jag ska! Annars kommer jag ångra mig!

    Ha en fin kväll! Kram

    • Evelina 19 mars, 2012 on 20:36 Svara

      Go for it!! 🙂

  4. Usch ja, Upplever att jag inte hinner med livet. Det bara springer…

  5. Izabella 19 mars, 2012 on 20:52 Svara

    Det är ju jättebra att du tänker efter i alla fall, att du då och då påminner dig själv att stanna upp och KÄNNA! Du är nog förmodligen en av de bästa på att göra just det.

    Det där med att bli en bitter tant som ångrar sig är bland mina största rädslor också, man har ju bara en chans att leva. Och göra det ordentligen, men det är allt man behöver om man tar chansen va? Kramar!

  6. Nadja 20 mars, 2012 on 07:22 Svara

    Det är ett ekorrhjul så man ska verkligen njuta av de tider som man inte jobbar och dessutom komma ihåg egentid. Just nu sköter ju Noak ALLT där hemma.. men inte mer än rättvist eftersom jag gjort det i 2½ år 😉 Kram

  7. Janni 20 mars, 2012 on 12:53 Svara

    Bra skrivet. Jag känner lite samma sak, och då har jag ännu inte börjat jobba ens.
    Vardagen blir lätt grå och trist, men man får inte glömma att njuta längs vägen ändå, särskilt inte när det dyker upp guldklimpar som man inte får missa.

    Kram från en annan tjej som sliter med livet på alla sätt det innebär

  8. Lina 20 mars, 2012 on 14:06 Svara

    Ja det där hjulet är helt galet & ibland rusar det på fööör snabbt! Håll i bromsen!!
    Just nu har vi tillfälligt stoppat vårat ”hjul” & jag och hela familjen mår bättre än på lääänge!
    Och jag njuter så mycket jag bara kan av extratiden med familjen.. Vårt nya hjul ska ha en maxfart på 30km/h. ;-D
    Ta vara på dig, tiden & familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna