VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Yes you are!

 

 

Jag vill tacka varenda en av er som lämnar fina ord, peppar och sprider glädje här inne. Utan just dig skulle det faktiskt inte vara lika roligt att blogga och jag vill även passa på att be om ursäkt för att jag ibland (kanske ofta till och med) missar att svara på kommentarer. Det är bara för att jag inte hinner och sen glömmer bort, jag läser alla kommentarer och alla mail.  Så fråga gärna igen om ni inte får svar!

 

 

 

 

Vi vaknade av att E ropade när han satt på toaletten och kissade idag så han avancerar i slutablöjaprocessen, jätteduktig är han! Vi kollade på film igår och var sena i säng, jag var senast som oftast och är därför tröttis idag. Längtar redan till sängen haha. Kanske ska försöka ligga i sängen vid 22 idag? Midnatt är alldeles för sent varje natt.

 

 

Stor kram!

 

 


Kommentarer


  1. Nadja 27 mars, 2012 on 08:20 Svara

    Jag tokslockna typ kl 20 hahaha

  2. Jenny N 27 mars, 2012 on 09:39 Svara

    Oj vad duktig han är! Han använder inte pottan alltså utan går direkt på toan? Vad han är tidig med allt! Min kille som är lika gammal vill inte alls ha med pottan att göra… 🙂

    • Evelina 27 mars, 2012 on 09:47 Svara

      Ja bara toalett! Han har en sån där toaring att ha på men den vill han inte använda längre, tror det är för att de inte har såna på förskolan 😉 Kram!

  3. Elin 27 mars, 2012 on 11:17 Svara

    Å jag känner igen mig i det där.. men igår tror jag vi inte släckte förrän ca kl 01 efter ett avsnitt Californication. Kunde inte låta bli o kolla fast det redan var så sent, men nu känns det ju kanske inte som en lika bra idé som det var igår 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna