VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej måndag!

Godmorgon!


 

Vaknade strax efter 6 av Fredriks väckarklocka men somnade om. Kvart över 7 vaknar jag igen av att Elion går upp för trappen, underbart att den knarrar mindre hehe, har alltså inte vaknat av att han gick nerför den. Frågade om han ville mysa men han gick in på sitt rum och lekte en stund med Lancelot. Skönt att han sov i sin säng hela natten, var ett tag sen nu med sjukdomar i huset. Ute skiner solen och det gör mig som vanligt glad!

 

 

 

 

 

Något annat som gör mig glad är att Fredrik snickrade färdigt igår, hela kvällen höll han på. Detta är alltså förrådet under trappen som är perfekt till vagnen och andra småsaker. Vårt lilla radhus har verkligen allt och lite till, inte ens förvaring kan vi klaga på som jag tycker annars kan vara ganska dålig i hus. Smart planering minst sagt.

 

 

 

MorgonKram!


Kommentarer


  1. By Siblings 12 mars, 2012 on 07:59 Svara

    Ja, tänk vad en solig dag kan förändra verkligen.
    man mår betydligt mycket bättre 🙂

    Just pågår en tävling hos oss, kika gärna in och delta 🙂

    Kramkram

  2. Johanna 12 mars, 2012 on 10:08 Svara

    En sånt där litet förråd är min drömm att få till hemma. Hos oss okkuprerar vagnen hela hallen, blöjor tar upp halva badrummet och dammsugaren hela garderoben. Vi har dock ett litet hus på tomten att ställa saker i men det är inte riktigt lika behändigt! Så vilket toppenhus ni har hittat er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna