VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Think happy!

 

 

 

Torsdag och snart helg igen? Helt crazy men underbart på samma gång. Jag har alltid haft jobb som inneburit helgpass så det är lite ovant att tänka att jag nu inte kommer jobba så mer. Inga ob-tider alls. Det bästa med det är såklart att det blir mer familjetid och mer tid med E, och eftersom jag dessutom har samma tider alla dagar kommer han få mer rutiner och stabilitet i sin vardag. Känns också jättebra! Visst är det lite coolt (samtidigt som det kan vara döläskigt) det där att man inte alls vet vad som väntar? Jag fick ett mail inför min första jobbdag i måndags där det stod nånting om att detta hade jag väl inte kunnat tro när jag för första dagen cyklade till mitt förra jobb i förra staden? Nej verkligen inte! Då kunde jag aldrig tro att vi skulle flytta, byta jobb och köpa hus bara några månader senare.

 

Hoppas att din torsdag har startat på bästa sätt och att det fortsätter vara en bra dag!

 

 

 

 

 

Bild


Kommentarer


  1. Nadja 29 mars, 2012 on 10:18 Svara

    Livet tar sina vändningar, underbart säger jag! <3 Kram

  2. Milla 29 mars, 2012 on 11:16 Svara

    Alltid lika mysigt kika i här,hoppas det gå bra på nya jobbet ditt skrivbord och rum såg ju jättefint ut.

  3. Så härligt att du nu får vara ledig på helgen! Jag har aldrig haft ett helgjobb så jag vet inte hur det är, men jag kan tänka mig att det är skönt för dig att slippa jobba när dina älsklingar är lediga. Kram och ha en fin dag!

  4. ISLANDSMAMMA 29 mars, 2012 on 13:53 Svara

    Fin blogg hos dig 🙂

  5. elinjosefine 29 mars, 2012 on 16:08 Svara

    Så glad för din skull söta!! Kul med nytt jobb och nya möjligheter 🙂 Man ska ta emot livet med öppna armar så kommer det komma spännande saker till än.

    Kramar

  6. Catti 30 mars, 2012 on 08:55 Svara

    Underbart! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna