VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kväll i feberstugan

 

 

Oh my idag var snäppet jobbigare än igår, lite bättre har jag varit men att underhålla en vild 2-åring när man har influensa gör en helt svimfärdig kan jag lova. Han mår bra verkar det som men gör han inte det imorgon får F vara hemma igen. Jag är hemma i vilket fall men ska bara vila och kurera mig för jag vill bli bra så jag kan jobba igen!

 

Har precis tagit en dusch (är toksvag och höll på att svimma av bara det) och lyssnat på musik, bara faktumet att jag inte har gjort det på tre dagar (lyssnat på musik alltså, duschat och badat har jag gjort mer än nånsin i feberfrossan) är ett tydligt bevis på att jag verkligen är sjuk haha. Nästa helg är det dags för Takida i skåne så det är dags att byta ut Kelly Clarkson ett tag och tagga inför det. Den här gången ska jag inte missa spelningen hehe, längtar hur mycket som helst!

 

Killarna är iväg och handlar och sen blir det sängen för E när de kommer hem tror jag, han har inte sovit nånting på dagen även om hans ögonlock var tunga som bly i några timmar där på eftermiddagen. Bill INTE sova mamma. Okej, okej… Skulle jag orkat hade jag lagt honom i vagnen och gått runt huset, då hade han garanterat somnat haha…


Kommentarer


  1. cissi 6 mars, 2012 on 18:49 Svara

    Krya på dig!

  2. Catti 6 mars, 2012 on 19:02 Svara

    Fy vad jobbigt.. Har aldrig haft inflensan men det verkar vara ett helvete.. Kram på er!

  3. Emma 6 mars, 2012 on 22:29 Svara

    Då ses vi ju på tivoli :)))

  4. Therese 7 mars, 2012 on 07:31 Svara

    Hoppas denna onsdag är liiite bättre och att du känenr krafterna komma tillbaka.. Ta hand om dig!! Kram

  5. Maria 7 mars, 2012 on 09:03 Svara

    Hej!
    Kommenterar inte ofta i bloggar men ville skicka en kort hälsning nu när din blogg seglat upp som min absoluta favorit! Du har så fina bilder och ett härligt familjeliv, så inspirerande! Läser just nu bakåt om din graviditet efter det superfina ”4 mars” inlägget. Håller tummarna att vi får en novemberbebis och litet syskon till vår snart 2-åring, att allt går bra denna gång efter den stora sorgen att förlora vår kotte i magen i början av året. Din blogg förmedlar så mycket gravid- och mammaglädje i vad som för oss just nu är en orostid. Tack för att du delar med dig och får mig på så bra humör!
    Maria

  6. Malin Mamma Till 2 Från V-ås 7 mars, 2012 on 09:50 Svara

    Krya på er. Här är det också sjukstuga men hos oss börjar det bli bättre. 🙂 Måste tacka för en dunder fin blogg. 🙂
    Kram

  7. Angelica - Mot min smala lycka! 7 mars, 2012 on 10:04 Svara

    Krya på dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna