VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

 

Jag och min lilla stora kärlek tog bussen till köpcentret för att köpa en fåtölj, fika och leka i ”leklandet”. Det var sååå mys att sitta ner länge och prata med honom. Klok kille.

 

 

 

 

Vi tajmade in så vi kom hem få minuter efter F, han hann börja på maten så jag och E byggde ihop fåtöljen direkt. Ignorera kaoset i bakgrunden hehe men lägg gärna märke till boken på byrån! Pricken! Den var min absoluta favoritbok när jag var i förskoleåldern (och då menar jag förskoleåldern som då var 6 år ;-)) så jag var tvungen att köpa den när det var halva reapriset på Åhléns. Hoppas E kommer gilla den han också!

 

 

 

 

 

 

Tada! 3 kronor fick jag betala på IKEA, det ni! Vi fick en rabattcheck på 200 när vi flyttade till stan (kom hem massa erbjudanden och rabatter) så den användes till en minifåtölj. Den blåa påsen kostade 4 kronor så det var egentligen den jag betalade för.

 

 

 

 

 

 

Fredagskäket en torsdag! I min tacos är det alltid lite köttfärs, mycket champinjoner, avokado och rödlök. Såklart lite olika från gång till gång men det är favoriterna :-).

 

 

 

Nu har vi en trött kille här i soffan, vi har varit vakna sen strax efter 6 allihop och han har inte sovit något på dan. Hade säkert gjort det om vi hade haft med oss vagnen på utflykten men den hade Fredrik med sig i bilen till jobbet. Så Elion har gått vääldigt mycket, bar honom inte nånting alls. Mamman är också ganska trött, gick och la mig vid 1 tror jag. Det enda bra med att killarna åker iväg över helgen är att jag får sova själv, älskar att sova ostört eftersom jag är så himla lättväckt. Men vad jag kommer sakna Elion!! Känner mig alltid lite halv utan honom men den där seperationsångesten jag hade tidigare när han var mindre har i alla fall lagt sig och nu ser jag det positiva i att han och Fredrik gör saker tillsammans bara de två.

 

Kvällen kommer bestå av soffmys här, film kanske. Är så himla trött som sagt så jag skulle lika gärna kunna somna vid 21 men samtidigt älskar jag att njuta av kvällslugnet 🙂

 

KRAMAR


Kommentarer


  1. Vilket fynd, den där fotöljen ! 😉

  2. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 1 mars, 2012 on 20:00 Svara

    Men oh, att jag aldrig testat champinjoner i! Jag (vi) som älskar champinjoner så – tack för tipset 😀

    Låter för övrigt som en mysig dag <3

    Kramar

  3. Hanna 1 mars, 2012 on 20:03 Svara

    Åh så myyys!

    Och älska champinjoner i tacos! Stekta så dom blir mjuka med salt o svartpeppar på! Underbart i både tortillias o typ tubs! 🙂

  4. Hanna i norrland ♡ 1 mars, 2012 on 20:12 Svara

    Åh Pricken! Den boken älskade jag med! Pappa fick läsa den ofta för mig 😉
    Gott med tacooooos! Ska vi äta till helgen, längtar redan 😉
    Men kommer du inte sakna din man Evelina?! =)

    • Evelina 1 mars, 2012 on 20:27 Svara

      Haha saknaden till Elion är one of a kind 🙂
      Kram!

  5. Ida 1 mars, 2012 on 20:36 Svara

    Sån stol har alvin med, han älskar den 🙂 å inte får lillebror låna så vi får nog bli med en till snart! Ville egentligen bara säga att jag gillar de små designändringarna! och tacka för svaret om byxorna ska spana in dom lite närmre när tillfälle ges. Hoppas kvällen blivit son önskat! Kram

  6. Helena 1 mars, 2012 on 20:42 Svara

    Åh jag kommer sakna vår prins i helgen oxå då vi ska iväg på lite vuxentid till Göteborg med mässa och leta efter barnvagn….

    En sån fin liten fåtölj har A här hemma. Mysigt att ha en alldeles egen 🙂
    Kram

  7. Isaks mamma 1 mars, 2012 on 20:42 Svara

    Vilket mys! Vad fin lillkillen är i sin cardigan!

    Förstår precis den där känslan, kommer säkert bli lite jobbigt för dig i helgen. Men precis som du skriver så får du vara glad över upplevelsen E och F får tillsammans, fast åh, jag kan riktigt känna hur jobbigt jag skulle tycka att det var om jag var i den situationen haha.
    Annorlunda om man själv skulle ut på galej och var den som fick vara hemifrån för då går ju tiden så mycket fortare och man har annat att tänka på, men att bli ”lämnad” hemma, du har all rätt att känna dig lite längtig 🙂 !

  8. Lisabeth 1 mars, 2012 on 20:44 Svara

    Fin fåtölj! Jag älskade också PRICKEN!! Jag och min syster såg den på Åhlens häromdagen också och slängde oss på varsitt exemplar! Haha, vi är 24år och 31år gamla =)

  9. Hanna i norrland ♡ 1 mars, 2012 on 20:56 Svara

    Kan förstå det 😉 Han är såå söt!

  10. Sara - Mamma till Max 3 år 1 mars, 2012 on 21:15 Svara

    Vilken mysig dag ni verkar ha haft. vi har en sån där fåtölj till vår kille. Den har varit en favorit länge och framförallt så är den ju så söt =)!

  11. isabella - mamma till Eira 1 mars, 2012 on 21:36 Svara

    haha Pricken har vi fått analysera under en kurs på utbildningen. Kan inte riktigt läsa den igen utan att tänka på hitler, 40 talet och judendomen. 😉

    Dessutom.. vart är stöket? Kom hem till oss ska du få se på stök. 😉 hehe

  12. Ja!! Pricken! Den stod jag med i handen för nått år sedan men ställde tillbaka den i sista stund, vilket jag ångrar nu.
    Favoritbok här med och väcker barndomsminnen!
    Kram!

  13. Cissi 1 mars, 2012 on 22:28 Svara

    Jag ska jobba heeeela helgen, dubbla pass både lördag och söndag och kommer sakna mina små otroligt mycket!!!

    Pricken läste jag med när jag var liten:D Kul att sådana böcker finns än i dag att köpa,hihi!!!
    Kramar

  14. Anne-May, 20 år 1 mars, 2012 on 22:31 Svara

    Låter som en jättemysig dag! 🙂 Och tacos på detta, mmm… 🙂
    Jag undrar om inte du kan ta lite kort nu i det nya huset? :)på alla rum i olika vinklar och vrår. Är så nyfiken hihi 😉 har ju sett lite men vill se allt 🙂

    Ha det så bra ni 3 och ha det så gott i helgen när du får egentid. 🙂 KRAM

  15. Mickan, Gravid v. 36 1 mars, 2012 on 23:16 Svara

    Gottigt fika! 😀
    Och två sånadär fåtöljer, fast stora, har vi här hemma. Blir nog att skaffa en liten med. 😛

  16. Martina 2 mars, 2012 on 07:14 Svara

    Ett tips till tacos som jag alltid har är grönt äpple, de där jättegröna som är lite sura, det bryter perfekt. Underbart 🙂

  17. Den där fåtöljen prövar Victor varje gång på ikea. 🙂 Men han har en rottingstol här hemma, också från ikea.

  18. Pricken är så bra!

  19. Michan 2 mars, 2012 on 19:15 Svara

    Mina killar har också varsin sån där fotölj men ändå släpar de alltid fram sin lilla batman bäddsoffa, du vet en sån där i skumgummi som man bara vecklar ut, tror domgillar att ligga och se på tv latmaskarna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna