VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

And then the glitter turns to dust. The color fades enough to make out pictures of a fire, that burns like love.

 

<br

Vaknade vid fem och kunde inte somna om. En klump i magen. Önskar att jag inte vore så himla känslig men ja. Det är ju sån jag är men det hade varit skönt att kunna vara bara glad för det bra som händer just nu, med mitt nya jobb. Inte påverkas så mycket av det som gör mig ledsen. Är ledig fram till fredag men hade nog hellre jobbat för att få annat att tänka på. Och i helgen blir jag ensam eftersom Fredrik och Elion åker till Stockholm. Jag jobbar då med och stannar därför hemma. Hoppas att jag är gladare tills dess annars kommer jag väl bara att ligga hemma och gråta på kvällarna haha…

Nej men godmorgon på det, jag behöver nog frukost :-)!


Kommentarer


  1. Charlotte 28 februari, 2012 on 09:06 Svara

    Men fina du, vad är det som tynger dig såå mycket 🙁 du kan väl prova att berätta iaf..

    • Evelina 28 februari, 2012 on 09:29 Svara

      Önskar att jag kunde men det är impossible :-/

  2. Anonym 28 februari, 2012 on 09:19 Svara

    Varför är du ledsen? 🙁

  3. Angelica 28 februari, 2012 on 09:36 Svara

    Jobbigt när något tynger en och ligger som en klump i magen och inte vill försvinna. Hoppas att du har någon du kan lätta ditt hjärta för så klumpen förhoppningsvis krymper lite grann. Visst hade det varit skönt att jobba så man kan skjuta bort tankarna och få klumpen att tillfälligt försvinna, men ibland kan det också vara bra att ta tag i det och försöka göra något åt den för annars kommer den bara tillbaka igen.

    Sänder lite styrkekramar <3

  4. *KRAM*

  5. Ida 28 februari, 2012 on 10:14 Svara

    Tänker nog som många andra, önskar jag kunde hjälpa! Ta hand om dig/er! Kramar

  6. Cissi 28 februari, 2012 on 10:27 Svara

    Hoppas klumpen i magen släpper… Men du e som mig känner jag. Man oroar sig lite i onödan! Och det är klart , det verkar ju hända mycket i ditt liv nu!
    Du ska se att det blir toppen! Kramar i massor

  7. lollo andersson 28 februari, 2012 on 10:31 Svara

    på nått konstigt sätt är det skönt o höra att det inte bara är jag som har en stor klump i magen o inte kan sova om nätterna, att det inte bara är jag som mår dåligt. kanske låter konstigt men oftast känner man sig så ensam när man mår dåligt. min klump i magen handlar om att mina föräldrar ska skiljas, o det kom så oväntat. man var inte beredd alls, dom har ju varit ihop i snart 30 år o nu ska dom gå ifrån varann o jag är mest ledsen för min sons skull, som inte kommer ha sin mormor o morfar ihop. men det är väl bara att inse att det inte kommer vara så längre, visst är dina föräldrar skilda? hur gör ni med elion säger ni mormor till din pappas nya?
    många kramar o styrkekramar, så fixar vi o gå igenom det här, vet ju inte vad du går igenom men man måste va posetiv o försöka se allt bra i det hela, jag vet skitsvårt.

    nu börjar den här kommentaren bli lite förlång så kramkram!

  8. Lilla livet 28 februari, 2012 on 10:45 Svara

    Självklart önskar jag att du hade mått bättre och känt dig gladare men ibland så behöver man bara få gråta ett tag för att de jobbiga känslorna ska kännas lite lättare. Fundera på vad som i vanliga fall gör dig riktigt glad och får dig att må bra och fortsätt att fylla på med det för att underlätta det jobbiga lite.

  9. Lisa.M 28 februari, 2012 on 10:52 Svara

    STORA KRAMAR sweetpea! <3

  10. Anonym 28 februari, 2012 on 11:14 Svara

    Jag känner samma, har oxå en jobbig period just nu. Finns ingen direkt anledning heller… Är nog bara att acceptera att livet är lite ”mörkt” ibland. Jag är dock inte så öppen med mitt mående, vilket jag egentligen tror är fel. Ventilera är nog det allra bästa… 🙂 Kämpa på!

  11. Sofia - mamma till Amanda och Olivia 28 februari, 2012 on 11:38 Svara

    Vad tråkigt att du är ledsen och inte bara kan vara glad över ditt nya jobb. GRATTIS till det säger jag i alla fall, hoppas att det kommer att bli superbra! Du får ha en bra dag och prata med människor som får dig att känna dig lycklig! Kram!

  12. Charlotte 28 februari, 2012 on 11:40 Svara

    Nåväl, berätta eller ej det väljer du själv. Du ska iaf veta att du är en bra, fin och duktig tjej som ständigt inspirerar, tack för att du är du och för att du är såå bra på att inspirera mig! Kram

  13. Anna - Mamma till Emilia med albinism 28 februari, 2012 on 11:45 Svara

    Du är inte ensam om att känna så. Jag har själv svårt att sova och går runt med en klump av illamående. Trodde på ngt vis det skulle bli enklare med tiden och ju äldre man blir, så är det inte. Allt mitt har kommit de senaste året och det är jobbigt. Du ska se att det kommer en dag då allt ordnar sig, då du kan se positivt på det. Har ett väggord i sovrummet som lyder; When life gives you a

  14. Anna - Mamma till Emilia med albinism 28 februari, 2012 on 11:48 Svara

    hundred reasons to cry. Show life that you have a thousands reasons to smile
    Kommenterar sällan men läser varje dag.
    Stor Kram

  15. Elin 28 februari, 2012 on 11:48 Svara

    Tråkigt att det är något som tynger dig! Känner igen det där.. är man känslig och lite av en ”grubblare” är det svårt att bara ”tänka bort” tråkiga saker eller något man oroar sig för. Imorron känns det säkert bättre ska du se. Kram!

  16. Maarit 28 februari, 2012 on 11:52 Svara

    Stort grattis till nya jobbet, vad kul för dig att du fått nåt nytt o spännande att se fram emot. Hoppas att den där klumpen i magen tar o lämnar dig i fred snart, det kunde vara dig väl unnat att få vara tillfreds med livet. Stor kram o lycka till med allt!

  17. Nadja 28 februari, 2012 on 12:53 Svara

    KRAM gumman!! Jag låg vaken i natt istället för på morgonen….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna