VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag tar avstånd från all vikthets!!

 

 

 

Den här kommentaren gjorde mig så himla ledsen, illa berörd och arg. Inte arg så att jag tar åt mig personligen men jag blir arg för att det ska behöva vara såhär. Jag vill absolut INTE vara någons förebild när det gäller vikthets. Tar avstånd från det så långt det bara går. Jag blir också ledsen av att det finns dom som tycker att jag har varit tjock för det har jag ju inte, men idealen är minst sagt skeva. Blir också ledsen av att jag anses vara mindre vacker enligt vissa för att jag ser ut på ett sätt som bara är jag. Sen blir jag förbannat trött på att det ens måste vara sån fokus på kroppar hela tiden, kan vi inte alla bara vara bra precis som vi är?? Det enda jag förespråkar är att äta mindre godis på veckorna och röra på sig. Absolut inget extremt, bara för att må bättre!

 

Vad ska jag göra åt min kropp tycker ni som anser att jag är för smal på grund av att mina ben syns? Jag är byggd så! Mina nyckelben har alltid synts jätteväl och såklart ännu mer nu men det är bara att gilla läget. Mina revben syns också, liksom höftbenen. MEN det gjorde dom även när jag var höggravid och vägde 30 kilo mer. Inte lika mycket förstås men det är helt enkelt så jag är skapad! Smal midja och breda höfter, jag kan inte ändra på det. Går jag ner i vikt kan jag tyvärr inte välja att behålla mer på överkroppen. Jag tycker inte att det är fint när benen syns, vissa dagar har jag faktiskt komplex för just mina nyckelben men ja.. Det hjälper ju inte. Jag vill inte känna att jag måste bevisa nånting för er, eller behöva försvara mig men vågade jag skulle jag visa en bild på min röv så skulle ni få se något som inte är lika benigt ;-). Vill ni veta mina mått? Mitt bmi? Är inte underviktig och jag mår BRA! Kanske inte helt hundra i och för sig men jag är på god väg och jag har i alla fall inga problem med maten längre. Äter som en häst igen och är därför piggare och gladare igen. Kom igen tjejer, ni måste äta bra! Kroppen behöver bränsle och att svälta sig själv leder aldrig till något bra.

 

 

Jag har förklarat för bara ett litet tag sen att min viktnedgång INTE har varit hälsosam, jag har varit deprimerad och stressad och det gick så långt att jag inte kunde äta ett tag, även om jag ville. Rekommenderas inte! Jag älskar annars mat och godis men då fick jag tvinga i mig och det är jag glad att jag gjorde för äta bör man… Man går alltså inte ner snabbt i vikt av att bara göra plankan. Plankan har jag gjort för att få ordning på musklerna i magen som fått lite stryk efter att ha varit gravid. Men visst borde alla träna, dock är vardagsmotion viktigast och tränar man måste man verkligen äta.

 

Jag skulle vilja krama om varenda en av er som på något vis känner att ni inte duger. Berätta för er hur fina ni är, precis som ni är. Ni inte ska behöva ändra på vare sig er själva eller era kroppar för att anses vara bättre. Jag har inte en aning om vilka bloggar eller forum dessa kommentarer cirkulerar men vet ni något får ni gärna maila mig!

 

 


Kommentarer


  1. Emelinda 20 februari, 2012 on 21:13 Svara

    Du har ett stort hjärta Evelina! <3

    Och du har så rätt, att äta bra och vardagsmotion är bara sunt för kroppen! Inga konstigheter.

    Stora KRAMAR

  2. Visst har jag sett att du gått ner i vikt men jag har inte reagerat på att du är sjukligt smal. Tycker du ser smal men normal ut. Fin. Trivs du med dig själv så var nöjd och glad.

  3. linda 20 februari, 2012 on 21:16 Svara

    Men herregud! Evelina, du är vacker och jag tycker bara det är hemskt att någon går på dig så hårt. Dom vet en liten bit av ditt liv och bör kanske tänka efter lite, någon skulle kunna dött i din närhet, vara sjuk eller vad som helst, då kan man rasa i vikt. Jag själv försvinner i vikt när jag stressar, spelar ingen roll hur mycket jag äter (för äter gör jag konstant) stressen tar bort allt på mig. Alla är vi olika men vi är lika vackra vare sig. Stora kramar till dig från mig!

  4. Camilla - vardagslycklig 20 februari, 2012 on 21:22 Svara

    Jag blir besviken på människor som Mia M. Det är väl hon och ingen annan som ska sätta rätt värderingar för sina döttrar. Ska hon läxa upp hela världen eller? Och man anser att du ser sjuklig ut, så är det nog ens egen inställning som är rätt sjuklig. Jag har följt din blogg länge Evelina.. Jag vet att du gick upp mycket under graviditeten, men du har aldrig varit fet.. Och du ser inte sjukligt smal ut nu heller för den delen. Jag har knappt tänkt på att du gått ner speciellt mycket, men då är jag inte besatt av varken min egen eller andras vikt heller.

  5. Lena 20 februari, 2012 on 21:24 Svara

    Jag var också i en situation då jag gick ner många kg på kort tid. När allt löste sig och jag började må bättre började aptiten återkomma. Nu väger jag 60 kg till mina 174 cm och mår jättebra.

    Jag håller helt med dig om att vi alla duger som vi är och att vi inte ska behöva ändra på oss för att duga.

    Stora kramar till dig, du är vacker som du är nu och du var vacker innan också. Det viktigaste är att du trivs och mår bra.

  6. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 20 februari, 2012 on 21:25 Svara

    Åh, jag får så ont i hjärtat av såna här debatter, åt båda håll – jag önskar att alla kunde känna sig väl i sina kroppar, precis som de är. Dagens ideal är verkligen helt snedvridna och jag önskar att fler kunde se det, framför allt osäkra tonårstjejer 🙁

    Du är så vacker Evelina, inifrån och ut!

    Stor Kram!!

  7. Lisa.M 20 februari, 2012 on 21:26 Svara

    Det du förespråkar är HELT rätt FinaE! Inget extremt, inga lustigheter PUNKT SLUT. Dagens samhälle, dagens folk. Förstår att detta gjorde dig illa berörd. Slå bort det från huvudet KRAM

  8. alexandra 20 februari, 2012 on 21:32 Svara

    Evelina – Du känner dig bäst själv och det är starkt att du ens har med detta inlägg. Du har mått dåligt och det glädjer mig att du är på väg tillbaka! du verkar så lycklig nu. det är väl det enda som spelar roll? Kör på ditt evelina. Du är lycklig och låt så vara. Jag hoppas inte att kommentaren sätter sig hos sig. vifta bort den och låt den inte ta energi. du svarade bra och jag hoppas du kan fortsätta njuta av ditt liv!=) kram

  9. karolin 20 februari, 2012 on 21:35 Svara

    Usch vad tråkigt att läsa!! Du är inte sjukligt smal, och har aldrig varit ”stoooooor” heller vad jag har kunnat se!! Du och jag verkar vara väldigt lika på många sätt. Jag kan sååå känna igen mig i väldigt mycket av det du skriver. Jag var med om en liten olycka i början på december som gjorde att jag INTE mådde bra. Det sitter kvar än och bara tanken på det får mig att må illa, och jag tappar aptiten av såna saker. Ända sen dess har händelserna löst av varandra och jag mår fortfarande illa. Förhoppningsvis är det på bättringsvägen nu men det vågar jag knappt tro på!

    I vilket fall som hellst är det jättetrist att du upfattats på det här viset, för det är VERKLIGEN inte den bilden jag har av dig! Och det ÄR jättesvårt att hålla aptit och sken uppe när man är ledsen och deprimerad. Jag tycker inte du ska behöva försvara dig ett skit. Men bra att få veta detta ändå, och ge ett ”svar på tal” så att dessa tonåringar kanske kan få veta att de fått allt om bakfoten. Jag förstår oron hos kommentatorn, men uppfattningen de fått är så fel! Om det är nånstans man bör oroa sig så ör det intre här..tycker jag iaf!

    Kram!

  10. Jenny 20 februari, 2012 on 21:36 Svara

    Fina Evelina, har följt din blogg i flera år nu och blir alltid lika glad och inspirerad av att läsa. Känner inte alls igen dig i den där kommentaren! Jag beundrar dig enormt mycket och tycker du ska skita fullständigt i vad denna kvinna skriver, alla kan vi ha mindre bra perioder i livet men du är den sista jag skulle misstänka när det gäller en ohälsosam livsstil. PUNKT! Sträck på dig och var stolt över den du är, känner dig inte men du verkar vara en fantastisk vän, fru och mor!!!!!

  11. Mamma Till 2 Från V-ås 20 februari, 2012 on 21:36 Svara

    Tycker absolut som du att alla ska vara nöjda som man är.. Visst man ser dina nyckelben men vet att det faktiskt är som du säger att dom kan synas trots hur smal/kraftig man är har själv samma problem trots att jag väger 90 kilo och är 1,70 lång! Ja jag är kraftig men det arbetas med nu i den takt som det ska göras i. 🙂 Med vanlig mat och vardagsmotion. Du är fin så ta inte åt dig tråkigt att en vuxen människa ska skriva sådär då ska hon igentligen se hur ”Kissie” ser ut där har vi en som är sjukligt smal..
    Kram

  12. Julia 20 februari, 2012 on 21:39 Svara

    Jag blir nästan lite arg, om jag ska vara ärlig. Det är okej att ha en åsikt, men att peka finger åt alla som går ner i vikt för att det anses som vikthets ger fel signal. Det ger nog tio ggr mer i hennes fall att förklara för dottern/döttrarna att var och en är unika på sitt sätt, vi är olika i både kropp & knopp och det ska vi vara stolta över. Att du väljer en sundare livsstil och tappar i vikt på vägen är väl allt utom onormalt?

    Du är så fin Evelina så du anar inte. Jag har också följt dig genom graviditet och efter, och jag tycker mig se samma fina Evelina vare sig du bär 30 kg extra eller ej. Men som någon annan skrev är jag inte heller besatt av min egen eller andras vikt, så jag kanske inte har lagt märke till det på samma vis.

    Du är du! Och om inte du var det, vem skulle så vara det? Stor kram!

  13. Petra 20 februari, 2012 on 21:41 Svara

    Jag kan förstå hur hon tänker. Samtidigt som jag förstår hur DU tänker med.
    Mådde skit under tiden på gymnasiet och vägde ca 50 kilo, nu väger jag drygt 70, efter en graviditet och ska erkänna att jag påverkas av samhällets skönhetsideal och då är jag 24 år och mamma.
    Man har förstått och sett att du inte har hetsbantat utan att du faktiskt inte har mått bra.
    Det som är ledsamt är hur unga tjejer påverkas SÅ hårt och ”läser det de vill läsa” eller hur jag ska uttrycka det.
    Även om du inte alls uppmanar dem till att sluta äta och köra stenhårt på plankan så är de precis så det tolkar det… Åh, det är svårt att få ner vad jag menar och känner kanske att jag inte kommer någon vart med denna kommentaren.
    Men du ska veta att du är otroligt vacker och verkar vara en genomsnäll människa!
    STOR KRAM!

  14. Frida 20 februari, 2012 on 21:47 Svara

    kan bli arg å ilsken över såna där kommentarer.. Du är väldigt vacker å naturlig.. Å inte onormalt smal!! DU är väldigt fin. bry dig inte ett skit! KRAM

  15. Sandra 20 februari, 2012 on 21:49 Svara

    Ta inte åt dig. Jag jobbar själv inom träning och hälsa och jag tycker absolut inte du ser osund ut. Snarare tvärtom. Skön mama som är snygg och fräsch!! Keep up the good work. Gillar bloggen skarpt! Kramar

  16. Sofia 20 februari, 2012 on 21:50 Svara

    Typiskt tjejer att alltid tycka och tänka om allt utan att ha bakgrundsfakta.. Jag blir så trött på kommentarer åt båda håll som ”du är för smal”, ”du är för tjock”. När det kommer till kroppar ska alla ha en åsikt och gärna yttra den. Varför? Kan inte alla bara leva sunt och lyckligt och bry sig mindre om alla andra? Jag tycker inte du är sjukligt smal och jag tycker inte du förmedlar osunda värderingar eller ideal. Den som tror att man kan lära känna en person helt via en blogg och därefter kunna kritisera denna är helt fel ute. Är Mia M orolig för hennes döttrars värderingar borde hon förbjuda dem från att sitta på internet, kolla på tv och läsa tidningar. Tror hon att hon kan påverka ett ideal genom att blockera en blogg? En dietist borde veta bättre. Vakna, detta är 2012.

  17. Lisabeth 20 februari, 2012 on 21:52 Svara

    Du är så himla fin som du är! Har aldrig tyckt du varit tjock och du ser definitivt inte sjukligt smal ut, jag tycker du ser helt normal ut. Det är ju tråkigt att bara för att någon valt att äta mindre godis och motionera mer ska det uppfattas som vikthets. Jag har aldrig uppfattat någon ”vikthets” här och förstår inte för fem öre vad denna Mia M snackar om!!! Försök slå bort hennes kommentar och lyssna på oss andra som gillar du så jättemycket! Kram

  18. Lottis 20 februari, 2012 on 21:53 Svara

    Hej!

    Har läst din blogg länge och vill bara skicka en liten tanke till dig. Måste kännas hårt atttt få läsa en sådan sak och sådana påhopp som du fått från denna kvinna. Jag tycker att du är jättevacker oavsett vikt upp eller ner och det för att du verkar vara en så fin person. Stå upp för dig och fortsätt vara den du är , det är det som är viktigt och att du mår bra! Kramar

  19. Förvirrade Morsan 20 februari, 2012 on 21:56 Svara

    åh, förstår att en sån kommentar gjort dig ledsen =( jag håller helt med dig i det du skriver, och jag tycker det är helknäppt att man ska behöva ”censurera” sin egen kropp bara för att man råkat ha en jobbig period som fått en att rasa i vikt. Det är hemskt att det finns tonårstjejer som tar till sig detta som ”tips” på att gå ner i vikt, men det är ju absolut ingenting man kan beskylla dig för att ha drivit fram. Du har bara visat dig själv och ditt liv. Skönt att det går bättre med maten för dig nu iallafall, man mår så otroligt mycket bättre när man får i sig de mål mat om dagen som man behöver! Jag vet precis hur det är med jobbiga perioder och viktnedgång, men det är inte direkt något man själv styr över. Vi lever i en sjuk värld. Många kramar till dig! <3

  20. Emma Sofie 20 februari, 2012 on 21:56 Svara

    Jag tycker det är märkligt hur någon över huvud taget kan lämna en sådan kommentar. Vad har dem för rätt att göra det? Även om vi får läsa din blogg varje dag så betyder inte det att man känner dig. Det gör människorna i din närhet och det är i så fall dem som kan tycka och kommentera din hälsa. Jag tycker det är skandal hur människor kan bete sig.

  21. Julia 20 februari, 2012 on 21:58 Svara

    Blir förbannad över kommentaren en 14 åring ska ha släppt också. ”byter ut maten mot plankan efter tips av Evelina”… Hm. Det är ju helt förvrängt. Det låter helt bissart men den här Mia borde kanske läsa sig ikapp för att se att du svarat vänligt och snällt på frågor om HUR DU GÖR, inte sagt att SÅHÄR SKA NI GÖRA och definitivt INTE att man ska utesluta mat.

    Till en fjortonåring skulle man nog kunna säga vad som helst som förvrängs till det motsatta, ja till vem som helst. Somliga läser bara det dom vill. Det är inte ens mig det rör men jag blir irriterad av sånt.

    Hur stoppar man något som enligt kommentaren ”gått för långt” när allt bara handlar om människor som förvränger det dom ser & läser?! Får inte ihop det..

  22. elinjosefine 20 februari, 2012 on 21:59 Svara

    Tycker det är lite hårt ”påhopp”. Jag tycker inte du förespråkar något osund bara för att du gått ner i vikt. Men såklart är det trist om hennes döttrar ser det som ett mål att se ut som du (eller ja nu lät det fel men du förstår vad jag menar ;)).
    Man har ju som förälder ett ansvar att ge sina barn sunda ideal och tankar men man kan inte beskydda dem mot all yttre påverkan.

    Kram

  23. Sophie, mamma till 4:a 20 februari, 2012 on 22:10 Svara

    Usch förstår att du känner dig arg och ledsen. Det blir jag med när jag läser kommentaren. Hon vet ju inget om ditt liv mer än vad du skrivet. Jag tycker iaf att du verkar vara en tjej med båda benen på jorden och skulle inte göra din egen kropp något ont. Röra sig och äta sunt ska vi ju alla göra. Du är vacker precis som du är 🙂 kram!!!!

  24. Maarit 20 februari, 2012 on 22:26 Svara

    Jag tänkte precis häromdagen att vad kul att du börjar se så mycket piggare och gladare ut igen, det där blänket i dina ögon är tillbaka och det tycker jag oavsett vad du väger. Vi är alla olika och man kunde ju hoppas att man fick lov att vara det utan dumma tyckanden som sårar men, men . . . alla får ha sin åsikt men man kanske inte alltid behöver berätta den och om man nu måste det så kan man kanske välja sina ord en hel del bättre. Kram Evelina, tycker om dig, dina värderingar och din blogg, det är liksom inga krusiduller, vad du väger skiter jag fullständigt i!

  25. i min lilla lilla värld 20 februari, 2012 on 22:33 Svara

    Jag vet inte ens om jag behöver skriva att jag är FÖRBANNAD! Hon är ju precis lika hemsk själv! Hur kan man göra påhopp på det där viset? Du om någon visar ju vad sundhet står för. Ja, du har gått ner i vikt, men vad gör dig till en sämre förebild för det? Måste man vara lite rund om kinderna för att vara en BRA förebild? Jag förstår inte.

    Du FÅR inte ta åt dig av den kommentaren. Du är vacker, Evelina. Både på insidan och utsidan

    Stor kram

  26. Martina 20 februari, 2012 on 22:44 Svara

    Asså va arg jag blir på sådana är kommentarer. Säger som Julia säger, hon borde läsa ikapp. Och jag har också tänkt att du verkar mycket gladare och piggare. Och vadå att det har gått för långt när ben syns? Jag är lite ”mullig” och mina nyckelben och revben syns när jag står upprätt utan att dra in magen. Jag tycker om din blogg och att du är ärlig med ditt liv. Ta inte åt dig av kommentarer från folk som inte vet vad de pratar om. Styrkekram

  27. Tezz 20 februari, 2012 on 22:47 Svara

    Åh herregud! Det finns inget inlägg någonsin som fått mig att reagera så starkt! Jag tycker du är helt normal och förespråkar ingenting dåligt gällande vikt.
    Vad är det här för mamma?! Håller med kommentaren här ovan att det är väl bara hon som mamma som ska Sätta värderingar för sitt barn. Ska även tilläggas att detta gäller dotter som son.. Förstår att du blev ledsen för det blev jag 🙁 du är fin som du är! Och glöm inte att alla är unika!

  28. Emma 20 februari, 2012 on 22:58 Svara

    Jag tycker du är vacker som du är! Starkt att skriva ett svar på bloggen! Jag gillar din blogg och struntar fullständigt i din vikt du är ju du och är super fin! Kram!

  29. Hanna F 20 februari, 2012 on 22:59 Svara

    Jag tycker absolut inte att du ser sjukligt smal ut!! Bara helt normalt sund, snygg. Den som klagar är ju bara avundsjuk? Jag vet själv hur det är, smala ben, smala armar, hela jag är smal. 180 cm 57 kg och jag gör nästan ingenting. Äter normalt och träning är inget för mig. Jag ser ut så. Om jag skulle börja vräka i mig onyttigheter och gå upp några kilo skulle det hamna på magen, midjan. Tjockare ben kan jag glömma 😉 så då är jag hellre helsmal än tjock om magen. Men varför klaga på hur andra ser ut? När det ligger inom ramarna. Anorexia eller sjuklig fettma är ju en sak, då kan man behöva proffs-hjälp. Men det behöver ju inte du oroa dig för 😉 kram

  30. Emma 20 februari, 2012 on 23:01 Svara

    Om jag ska tänka på det så är du väldigt smal. Men jag bryr mig inte. Du är du och jag är jag.
    Något som gör att jag tycker så mkt om dig o din blogg är hur du alltid förespråkar- Måtta och hälsa.
    Jag tycker massor om din enegi och pepp till att må bra, oavsett om det är mat tips eller inredning.
    Keep up the good work 😉

    //Emma.

  31. Elin 20 februari, 2012 on 23:03 Svara

    Åh så tråkigt att du ska behöva ta det här, kommentarer om vikt och få sin kropp analyserad så. Du har ju nämnt tidigare att du inte mått bra och pga av det tappat i vikt.. En sånhär kommentar kan ju vara rätt hård då.
    Man förstår ju såklart oron hos den här mamman, men tycker inte man löser så mycket genom att blockera den här bloggen??
    Har följt din blogg ca två år och det märks ju tydligt att du har en vettig syn på mat och motion! Fortsätt på samma sätt med det, o försök att inte ta åt dig av detta.
    Kram!

  32. Lina och Nova 20 februari, 2012 on 23:05 Svara

    Jag förstår att du blir upprörd. Jag är byggd precis som du, ben som sticker ut både i rygg, axlar och skuldror osv och jag äter MYCKET och ALLT, dvs både nyttigt och onyttigt. Jag tränar inte mer än du, bara långpromenader med hundarna och barnvagnen. Dvs jag är som jag är för att jag är skapt sådan. Det är tragiskt som du säger att folk är så otroligt fixerade vid kroppar, har själv en släkting som jag tycker har skev bild av sin (ringa) vikt och av vad som är snyggt. Det är verkligen tragiskt och sorgligt att det är så verkligheten ser ut, det håller jag med insändaren om.
    Nä ditt huvud är helt i proportion till din kropp 😉 haha Du ser sund och vacker ut och verkar vara en bra förebild för unga tjejer oavsett om du vill vara det eller ej 🙂

  33. Hanna 20 februari, 2012 on 23:07 Svara

    Jag håller absolut med dig Evelina! Allt handlar om utseende och kroppar, hur alla ser ut och hur det påverkar andra. Alla ser olika ut och så kommer det alltid att vara! Hur andra uppfattar en kan man ju inte påverka och jag tycker absolut att du peppar och inte alls ger dina läsare press på sig själv! Fina du!

  34. Sandra 20 februari, 2012 on 23:27 Svara

    Jag tror inte alls på kommentaren som du fick, det känns så påhittat. Inte av dig alltså..

    Ingen med sin vildaste fantasi skulle tyckta att du var stoooor innan. Inte ett dugg. Och än sen om du gått ner i vikt nu då, alla är vi bra som vi är.

    Jag är också fruktansvärt less på all jävla vikthets åt höger och vänster. Är inte nån för smal så är personen för tjock. Orkar inte ens kolla på fl längre för dessa löjliga diskussioner om vad som är vackarst, fulast, mest hälsosamt eller äckligast.

    Vi är alla bra som vi är, vare sig vi väger för lite, lagom eller för mycket. Är man inte nöjd får man försöka göra nåt åt det, för sin egen skull. Inte för någon annans skull.

  35. Sophie 20 februari, 2012 on 23:30 Svara

    Jag tycker absolut inte att du ens ska behöva försvara dig mot sådana här kommentarer. Mia M är ju rent av elak i det hon skriver åt dig, vad har hon för rätt att kommentera dig på det sättet och vilka signaler sänder det till hennes döttrar? Man kan ju heller inte ta delar av olika inlägg och plocka ihop det till något alldeles nytt, något sådant kan ju inte du behöva stå till svars för. Jag har läst ditt inlägg där du tipsar om plankan men inte skriver du något där om att det någon bör göra den för att bli smal. Det var ju faktiskt ett träningstips från dig och det måste man väl ändå få ge. Jag tycker att du har en väldigt sund inställning som precis som de flesta försöker begränsa intaget av godis samt röra på sig.

  36. Johanna 20 februari, 2012 on 23:54 Svara

    Jag har läst din blogg sen ert bröllop och jag tycker inte att det har varit någon vikthets i någon form!! Visst, du har skrivit att du har tränat (men va är det för fel på att träna?) och du skriver att du går promenader och så vidare… Men det är ju absolut inte så att du uppmanar någon att banta ner sig som jag tycker att personen som skrev kommentaren får det att låta som.
    Du skriver helt enkelt vad du gör i din vardag, som du har gjort sen start.. Inget mer med det..
    Och självklart är det inte bra att du har gått ned i vikt pga att du mått dåligt psykiskt med stressen och allt, men det skulle vem som helst kunna göra! (Har lärt mig det om någont efter 2år på sjuksköterskeprogrammet).
    Ta hand om dej! Och ta inte åt dej!
    Att följa din blogg är bland de bästa på hela dagen för mig!
    Kram

  37. Ida 21 februari, 2012 on 06:36 Svara

    Jag är inge duktig på långa invecklade åsikts kommentarer. Men! Vill ändå säga att anledningen till din viktnedgång tydligt har ”lyst” igenom. Dvs. mkt har hänt i din omgivning, deffinitivt inte vikthets! Så kämpa på, ta inte åt dig och ta hand om och lägg energi på dig och de som står dig nära! Kram!

  38. Jessica 21 februari, 2012 on 06:55 Svara

    Schysst att lägga en massa dåligt samvete på dig för att du gått ner i vikt. Ungefär det är bäst att du lägger på dig lite så alla är nöjda igen. Åh arg jag blir på sådant!
    Nej fina Evelina du känner din kropp bäst och aldrig att man kopplar ihop dig med vikthets eller något osunt. Skit i vad hon säger och lev ditt liv som du vill. Kram

  39. Nadja 21 februari, 2012 on 07:27 Svara

    Alltså.. fyfan vad förbannad jag blir!!!! Okej att du gått ner i vikt men du ser INTE sjukligt smal ut. Jag tycker du är lika vacker nu som innan… Jag kan inte skriva för jag har bara massa fula ord i min hjärna nu………..

  40. Emma 21 februari, 2012 on 07:33 Svara

    Fina. Sluta inte att vara du. Skriv vad du vill, hur du vill och framför allt var precis som DU vill.
    Det är klart att du ska få/kunna skriva om vad du tränar och tipsa och peppa att vardagsmotion är guld. Du vet att du gör rätt för dig och du funnit din medelväg.
    Hoppas att du ej drar dig för att skriva din blogg som du vill nu.
    Hoppas att du får en fin vecka.
    //Emma

  41. Hayley 21 februari, 2012 on 07:46 Svara

    Alltså sånna kommentarer är så tråkiga. Personen som skriver har ju uppenbarligen bara tittat på bilder och inte läst vad du har skrivit. Vi alla vet ju att du inte mådde så bra där ett tag och att maten fick lida på det. DU var ju så tydlig med det du bara kunde.

    jag tycker då inte att du har varit en dålig förebild. Du har inte förespråkat dålig diet och skrivit saker som ”så här gör du för att gå snabbas ner i vikt”.. Nej usch och fy, jätte trist att du ska behöva försvara dig. Anmäler den här personen dig till plattformen som du bloggar på så hoppas jag innerligt att de kollar igenom din blogg och ser att du faktiskt inte alls har varit en dålig förebild. Annars får väl vi läsare helt enkelt visa dom att du inte alls är kass!!

    Kram på dig Evelina, du är vacker precis som du är!

  42. Cissi 21 februari, 2012 on 08:15 Svara

    Förstår om du blir illa berörd och ledsen av en sådan kommentat. Men ta inte åt dig fina du. Du verkar vara en otroligt fin människa med hjärtat på rätt ställe, bra och fina åsikter! Tror inte det är många av oss läsare som känner att det finns någon vikthets här inne! Det du visar är sund mat och motion, vem strävar inte efter det?! Du har sagt öppet om att du mått dåligt och bara det är starkt gjort.
    Jag känner inte att du har något speciellt ansvar du har ju inte gjort något?!
    Då kan jag hellre tycka att tex kissie… Där handlar det om vikthets där hon går ut öppet med osund bantning och svält metoder!
    För mig känns det nästan som den som skrev kommentaren är ett så kallat troll?! Det känns så påhittat alla anklagelser.
    Om jag var du hade jag velat se kommentarerna, för jag tror inte ens att de existerar!

    Stå på dig fina du! Kom ihåg att du har inte gjort något fel alls. Massor med kramar!

  43. Joysan 21 februari, 2012 on 08:42 Svara

    Men hjälp vilket påhopp! Om hon själv hade LÄST din blogg så hade hon också förstått orsaken till din viktnedgång och det kanske är bättre att hon lägger energin på att få sina döttrar att inte bara läsa det de vill läsa utan förstå sammanhanget så skulle hon nog inte behöva vara så orolig. Din blogg är en av mina absoluta favoriter för du har en så bra mix av allt, en feelgood-blogg helt enkelt. Jag förstår att du blev både arg och ledsen över den kommentaren och tycker kanske att hon borde be om ursäkt. (när hon ändå håller på och spärrar sidor så kan hon passa på att spärra hela internet, ta sig en funderare på VAD man skriver till andra människor och vilka signaler hon själv sänder ut genom att peka med hela handen! Dessutom finns det ju en del andra sidor som verkligen innehållet vikthets!)…hoppas att du får en riktigt fin dag och att du kan lägga den där kommentaren bakom dig :). Du gör ett toppenjobb på alla plan! Tack för en bra blogg! Kram/J

  44. Ullis 21 februari, 2012 on 09:30 Svara

    Jag har svårt att förstår den kommentarnen du fick.. Du har ju som du själv skriver inte alls förespråkat att gå ner i vikt bara att hålla sig i form. Du har även skrivit att du inte mått bra och att du därför rasat i vikt. Men tyvärr ser världen ut så här.. Jag vet inte om man som tonårstjej kan jämföra sig med dig, du lever ett hela annat liv än dom. Du är mamma har fött barn och kroppen förändras. Tycker det var fel av ”mamman” att klanka ner på dig, du skriver ju att du inte vill vara någons förebild! Du måste ju få ha din plats här i bloggvärlden, självklart ska man vidta åtgärder om det är helt vridet och galet.

    MEN det är inte din blogg. Stå på dig, det kommer alltid att finnas sånna här människor! Kram

  45. Emma 21 februari, 2012 on 10:28 Svara

    ojojoj… För det första. Oavsett vad och hur och om man skriver om så är det alltid någon som tar det fel. Och det kommer man inte ifrån. Jag har följt din blogg länge och du har ju flera gånger förklarat att du inte mått bra och att du inte ”bantat” osv.. Men visst finns det sjuka ideal. Jag som fick en underbar dotter för ett år sedan försöker nu medvetet gå ner i vikt, det är inget konstigt med det då jag gör det med motion och lite mindre godis ; ) Jag inspireras av dina plankor osv, för där har/hade vi ju samma behov, få ordning på magmuskler som tagit stryk av graviditeten, inte få så många rutor som möjligt! Och det är ju absolut ingen vikthets. Och jag har nog aldrig!! (förutom precis efter att eran son föddes möjligen) läst att du vill ´gå ner GRAVIDKILONA. Det är ju en helt annan sak likxom … Det kommer nog 14-åringarna med förstå den dagen de själva fått barn!
    Kram

  46. Ingelöf 21 februari, 2012 on 10:51 Svara

    Jag kan förstå att man som tonårsmamma måste ha koll på vad barnen läser osv. Men att lägga skulden på dig tycker jag känns fel i detta fallet. Har man läst bloggen ordentligt så vet vi ju alla hur det egentligen ligger till..

    Jag tycker att du är en bra förebild, en bra mamma och en kvinna som tar hand om sig själv! Fortsätt så.. 🙂

    Skönt att höra att du mår bättre nu! <3

  47. The Housewife 21 februari, 2012 on 11:08 Svara

    Vad trist att det finns såna konstiga människor som bara på en bild eller två, dömer en person helt och hållet. Jag tycker inte att du ser SJUKLIGT smal ut, visst håller jag med om att det såg väldigt läskigt ut att se din ryggrad sticka ut på bilden FREDAGSMYS. Men självaste grejen man måste se, är att din blogg inte handlar om att du mår dåligt över din vikt eller liknande, utan att du bara tränar för att trimma kroppen, stärka muskler och skapa konturer och för hälsans skull.

    Jag skulle förstå att den där mamman är så otrevlig som hon är, om du hade skrivit att du svälter dig medvetet, vill vara smalare och sånt men din blogg handlar inte om det och det tycker jag dom flesta som läser din blogg, fattar.

    Små tjejer kan däremot kanske inte läsa ordentligt och hoppar över det som inte passar dom. Det är upp till föräldrarna att se till att få sina barn att trivas med sig själva, så skulden ligger lika mycket på henne!!

    Det är ju riktigt trist att du får såna personer på dig, som om hela världens ansvar vilade på dig. Du har heller aldrig vart tjock men bara där visar ju barnen att dom är så unga att dom inte ens insåg att du va gravid och lagt på dig extra kilon, men inte ens med 30 kg plus, såg du stor ut.. du va smal då med, för jag mins att jag reagerade på det, trodde du inte alls hade gått upp nått nämligen.

    Stå på dig, skaka av dig den här sjuka kommentaren som försöker lägga på dig massa onödigt ansvar och tänk på att vi är MÅNGA som VET att du inte tillhör den idealen. Va dig själv, älska dig själv och va nöjd med den du är, oavsett ben som sticker ut.

    Kram älskade du.

  48. andreakarolina 21 februari, 2012 on 11:39 Svara

    För det första vill jag säga att det faktiskt inte är ditt ansvar att tjejer ska må bra. Och att du i alla fall enligt mig varit tydlig med att du inte tyckte att din viktnedgång gått rätt till och att det hade sina anledningar men att du nu mår bättre. (Hoppas jag!)
    Men jag förstår den här mamman ‘ändå. Hon vill skydda sina barn från den här fruktansvärda vikthetsen som finns i dagens samhälle och det räcker att läsa igenom de här kommentarerna för att se att det är så. Det är ett otroligt fokus på din vikt istället för att peppa dig och säga att: Du gör allt för att må bra, ha energi och vara glad. Det märker jag i din blogg varje dag när jag kommer in och tittar. Sen ser verkligheten inte alltid ut så och man har sämre och bättre dagar. Det är hemskt att de här flickorna som mia beskriver har tolkat din blogg på det sätt de gjort. Fruktansvärt jobbigt! Och på något sätt så har vi alla som väljer att skriva officiellt om vårt liv och levnadssätt ett ansvar mot de som läser. Tyvärr så är det så. Men det betyder inte att vi måste ta på oss skuld för att vissa väljer att tolka på ett annat sätt än vi menar. Utan att vi inte ska skriva ”Kissie- aktigt” (ät barnmat för då blir du smal) Du tar upp vardagsmotion och planka, inga farliga metoder och svält. Du har ju valt att inte skriva om att du mått dåligt och varför, så på så sätt tar du ansvar. Iaf enligt mig!
    Kram

  49. Caroline 21 februari, 2012 on 11:57 Svara

    Vill bara skriva att du har en underbar blogg och du verkar vara en fin person 😉 läser din blogg dagligen och blir alltid glad av dina inlägg.

  50. Paulina 21 februari, 2012 on 12:23 Svara

    Vilken fruktansvärd kommentar!!! Håller inte med för fem öre. Jag har också sett att du har blivit smalare, men det har du ju också förklarat varför. Följer din blogg slaviskt och har ALDRIG sett att du förespråkar plankan före mat. Vad är det för påhitt? Nä, Evelina, ta inte åt dig! Tycker du utstrålar sundhet! Fortsätt som du gör. STOR KRAM!

  51. Elin 21 februari, 2012 on 12:28 Svara

    Mias döttrar läser säkert Kissies blogg också. HON ÄR SJUKLIGT SMAL!!! Du är fin!

  52. E 21 februari, 2012 on 13:06 Svara

    Jag har läst din blogg sen jag var 16 – 17 år, är 20 år idag. Visst, jag var inte 14, men jag kan säga att din blogg har sedan den åldern hjälpt mig att se mycket positivare på livet i allmänhet och därigenom må mycket bättre. Bara så du vet att du gör skillnad åt andra hållet också.

    Massa kramar. Och jag kan inte vänta tills vi får se din tattoo :):)

    • Evelina 21 februari, 2012 on 19:59 Svara

      Åh vad glad jag blev av din kommentar!!!
      Kramar sötnos!

  53. Sophy - Mamma till Ozzy. 21 februari, 2012 on 14:13 Svara

    Vilket skämt!
    Jag tycker du är hur fin som helst.

  54. Sofia 21 februari, 2012 on 14:49 Svara

    Nej det är inte ditt ansvar hur andra mår. Det tycker jag verkligen inte! Men hur mår du själv egentligen? Jag tycker du är en skugga av ditt forna jag. Du ser sliten ut och du är på tok för smal. Förlåt, men det kanske är viktigt att du inser hur mycket du har förändrats. Är du inte underviktig enligt BMI? I så fall måste du ligga på gränsen. Jag skulle inte ha brytt mig om du alltid sett ut såhär men skillnaden är helt enorm från bara några månader sedan. Känslan är att du försökt banta ner dig, men det har gått för långt. Hoppas verkligen du får hjälp att komma tillrätta med detta.

  55. Sofie "Mitt rosa rum" 21 februari, 2012 on 16:35 Svara

    Vad arg jag blir när jag läser detta!
    Vad är det för en människa som skriver så? Hon skriver en massa om komplex och vikthets.. och i nästa stund så klankar hon ner på din kropp, att du ser sjuk ut. Nä, fy fan för henne!

  56. Sofie "Mitt rosa rum" 21 februari, 2012 on 16:35 Svara

    Glömde en sak..
    Stooor kram till dig! <3

  57. linda 21 februari, 2012 on 17:09 Svara

    Jag har följt din blogg ett bra tag och kommenterat någon gång ibland. Jag måste bara fråga om Mia M gav dig sin mailadress så du har möjlighet att svara. Enligt mig så verkar kommentaren vara skriven enbart till dess att såra dig och tyvärr så lyckades det. Jag är därför lite tveksam till att Mia M verkligen finns. Vuxna människor (som man väl måste vara när man är tonårsmamma) gör inte så där…. Jag tycker att du är fin precis som du är.

  58. Malin 21 februari, 2012 on 17:34 Svara

    Varför läser 14-åringar en mammablogg?!

  59. Ina 21 februari, 2012 on 18:33 Svara

    Tänker bara instämma här och säga att jag absolut inte märker av någon vikthets här inne. Hade du inte nämnt att du gått ner i vikt hade jag aldrig märkt det. Har man läst ett tag vet man också att du förespråkar vardagsmotion, ingen hårdbantning eller mastodontträning. Jag skulle bli jätteledsen om jag fick den kommentaren du har fått..

    Kramar till dig!

  60. Marie 21 februari, 2012 on 18:49 Svara

    Jag blir så trött på sådana här kommentarer. Det känns som att hon har läst kanske 2 inlägg i din blogg utan att ha fått en helhetsbild av vem du är och vad du vill förmedla. Jag tycker absolut inte att det är någon vikthets på din blogg. Det är en helt annan sak att gå in och läsa ”pro-ana” bloggar där tjejer berömmer varandra för att de blivit så smala så att ryggraden syns och revbenen sticker ut. Det är inget som du gör. Du kan ju inte styra vad utseendefixerade tonårstjejer kommenterar om dig på andra bloggar. Det du kan styra över är det som du skriver här och det gör du på ett bra sätt! Tack för en inspirerande blogg som visar på både livets upp och nergångar på ett sunt sätt! Kram!

  61. Malin 21 februari, 2012 on 19:32 Svara

    men herregud, Mamma Mia borde tänka sig för ordentligt. Och lära sin dotter att hennes dotter duger precis som HON är. Så ska det nog lösa sig för hennes dotter, men en trygg uppväxt med sunda värderingar så klarar tjejer av dagens ideal.

    Du är verkligen inte sjukligt smal!!!! Herregud, du är smal. Som 90% av sveriges tjejer. What’s the point!?

    Stå på dig. så länge Du mår bra ska folk skita i vilket!

    Stor kram!!

  62. Pia 21 februari, 2012 on 19:51 Svara

    Hej vännen,

    Jag måste bara få kommentera detta och säga: Jag tycker den kvinnan har fel! att unga flickor har skev bild på hur man ska se ut har det ingenting med dig och din blogg att göra!! Dom plockar ihop en fantasivärld och tror det dom vill tro och se. När jag ramlade in på din blogg föll jag för att du inte hade en ohälsosam hets att va smal osv, utan du ger ju inspiration att ta tag i sig och börja röra på fläsket, inte bara fokusera på vad vi äter. Att du inte dricker massor med alkohol är väll en ypperlig förebild för unga!! Och du går och går ( som kroppen mår BRA av att göra) plus att det är billigt för oss fattiga 😉 sen äter du ju både fredagsgodis och vanlig mat!!!!! Det enda du gör är att kompensera genom att röra på dig.

    Nä asså, skit i den där kommentaren och kör på som du är! Jag hade varit glad om mina barn hade velat läsa din blogg iaf 😉

    Kram på dig du uuuubersnygga kvinna!!!!!!

  63. Mickan 21 februari, 2012 on 20:46 Svara

    Förstår att du mår dåligt av en sådan kommentar!! Usch!!! Du är å har alltid varit hur vacker som helst under tiden ja läst din blogg UTAN vikthets eller liknande. Du har inte gjort nå fel!!! MegaKRAMAR till dig finaste 🙂

  64. Hanna - Mode, smycken och min vardag 22 februari, 2012 on 06:26 Svara

    Usch så ledsen jag hade blivit av en sådan kommentar. Jag har inte alls märkt av någon vikthets och tycker det är synd att vissa har uppfattat det så.

  65. Vibeke 22 februari, 2012 on 10:18 Svara

    Fina Evelina vad ledsen jag blir av att läsa en sån kommentar du fick …. jag håller INTE med Mia!!!
    Jag tycker du är fin som du är & har en super fin blogg =) jag har en själv tonårsdotter & hon ÄLSKAR din blogg & varken hon el jag tycker du skrivit något fel el hetsar till att gå ner i vikt osv !!!
    Med andra ord Den kommentaren är helt FEL !!! Ta INTE åt dej !!! fortsätt som du alltid gjort vi älskar din blogg & tycker du är superfin massa kramizar till dej <3

  66. Linette 22 februari, 2012 on 14:49 Svara

    Usch vad arg jag blir på den där Mia. Vem är hon att hoppa på fig på det där sättet? Fy skäms på henne.
    Har sett att du blivit smalare men tycker inte att du ser sjuk ut. Mina nyckelben och höften sticker också ut och jag äter ordentlig mat och även för mycket skräpmat och godis, så att hon skulle vara nån expert på det ämnet är skitsnack.
    Har ALDRIG sett dig skriva om att man ska vara smal eller nåt om att man ska äta för att bli det.
    Stå på dig Evelina. Och du är lika fin nu som för ett par år sen!

  67. Petra 22 februari, 2012 on 14:49 Svara

    What? Jag har aldrig tänkt på dig som extremt smal. Du e ju normal. Fast jag är inte så bra på att ”se” om någon har gått ner i vikt jag tänker helt enkelt inte på det. Men det verkar många andra göra. Tjejer då…

  68. Michan 22 februari, 2012 on 18:28 Svara

    oj vad ledsen jag blev när jag läste den där kommentaren. Jag har förljt dig läääänge och jag har aldrig någonsin upplevt att du har lagt någon som helt vikt vid din vikt och jag känner inte heller igen att du tjatar om plankor, det är Olga som gör. och det är absolut inget fel på din kropp och det var vidrigt elakt och fult att skriva så.
    Önskar jag kunde säga något som får dig att må bra efter detta orättvisa på hopp och jag hoppas innerligt att detta inte har orsakar någon form at utseende fixering hos dig nu så du börjar bli kritisk mot vad du ser i spegeln.
    Du är fin och helt normal.
    Stor kram

  69. Sofia 22 februari, 2012 on 20:20 Svara

    Men jisses- tycker nog att den där mamman verkar lite vääääl överbeskyddande! Du är jättefin och du verkar ha jättebra och sunda värderingar vad gällande mat och vikt. Att gå ner i vikt när man är deprimerad är helt normalt, och det är många som gör. Stå på dig nu och fortsätt blogga som du gör. Stor kram till dig!!!

  70. Sandra - mamma till Molly & Vincent 22 februari, 2012 on 21:20 Svara

    Blir så ledsen nör jag läser det här! Förstår mycket väl att mamman är orolig för sina döttrar, men hon ger sig verkligen på problemet på helt FEL sätt. Tycker precis som de flesta andra här som kommenterat att du verkligen INTE manat till vikthets, utan bara skrivit om nyttig vardagsmotion och godisförbud. Istället för att lägga tid på en sådan kommentar till en person som man inte ens träffat i verkligheten, så borde hon ägnat den tiden åt att prata med sina döttrar och på så sätt jobbat med att försöka förbättra deras självkänsla. Att blockera en blogg löser ju inte själva grundproblemet. Osäkra tonårstjejer hittar ju bara nya objekt att jämföra sig med.

    Nä usch! Tycker verkligen synd om dig som fått motta en sådan kommentar och tycker du är modig som offentligt vågar svara tillbaka. Debatten om tjejer och vikthets är otroligt viktig!

    En stor varm kram till dig!

  71. Hanna 23 februari, 2012 on 14:57 Svara

    Tycker att det är så tråkigt att en sådan vacker tjej som du får ta emot ett sådant tungt lass som denna kommentar bär med sig..

    Har följt dig sedan sommaren -09. Så gott som varje dag, har jag missat en dag, har jag läst ikapp…
    Det jag sett och läst sedan dess speglar en tjej med stort hjärta och många intressen likt mina egna.

    Alla människor är med om olika saker i sina liv, och ingen annan kan veta hur det känns. Alla reagerar olika, eftersom vi alla är olika. Dessvärre är många av oss med om jobbiga saker och mår dåligt av det, nu vet jag som sagt inte hur du mått, men av vad du delat med dig så verkar det varit jobbigt.
    I en blogg, som du har, så har du ingen skyldighet att berätta om allt… Och de läsare som verkligen följer dig, tror jag accepterar det, iallafall jag.

    Det jag får se av dig är en tjej med utstrålning av kärlek, både till de som står dig nära, men också till oss läsare.

    Och av kommentaren att dömma, angående ”de tips” du ger till unga tjejer, så herreminge!!
    Kan väl knppast påstå att du kommit med något liknande.. Som du säger, du förespråkar vardagsmotion… Vill unga tjejer ha tag på träningstips är det bara att googla.. Ska denna Mia M kontakta google också? Eller andra bloggar eller varför inte aftonbladet och alla andra tidningar i både pappersform & webben för att se till så de stängs ner?
    Du är dig själv och försöker inte vara någon annan som så många andra tjejer i andra bloggar.
    Det är Mia Ms uppgift att se till att hennes barn får en rättvis bild av idealet som finns idag.. Att hennes barn får ett ideal som de kan stå för..

    Om man tittar bland bloggar på nätet så är du knappast en tjej som, vad jag tycker, ger dåligt intryck eller förespråkar något dåligt..

    Du är dig själv, Du är vacker, Du speglar kärleken som finns i Ditt liv med din lilla familj…

  72. Emma 24 februari, 2012 on 15:39 Svara

    Jag är så stolt av att vara en av dina bloggläsare, Evelina. Vet du varför? För att du verkligen visar vem du är och hur du tänker. Du har sunda tankar och ett sunt sätt att leva och tycker du är fantastiskt stark! Så, jag hejar på dig Evelina! Alla har vi tuffa perioder i våra liv och det tär på oss på olika sätt… kanske att du gått ner i vikt? Vad spelar det för roll? Du är lika fantastiskt vacker som innan och har lika fina värderingar. Stå på dig!

    Ville samtidigt passa på att önska dig en trevlig helg!

    Kramar
    Emma

  73. Tina Wedin 25 februari, 2012 on 19:48 Svara

    Vad hände med min kommentar som jag skickade för några dagar sedan? :/

    • Evelina 26 februari, 2012 on 09:45 Svara

      Hm, jag vet inte? Vissa kommentarer hamnar i skräpposten så kanske är den där. Ska se om jag hittar men det är flera hundra där :-/
      Kram!

  74. Frida 26 februari, 2012 on 21:33 Svara

    Synd att det ska behöva vara så här men om hon nu är pt måste väl hon om någon se att du inte är sjukligt smal? Tycker det är fel att bara komme och peka finger, hon vet inte alls vad din vikt nedgång beror på. Vill inte tala illa om Mia men man måste ha mer info om saker och ting innan man säger något. Vi får inte veta allt som händer i ditt liv. Fortsätt vara du, glada Evelina 🙂

  75. Johanna 27 februari, 2012 on 10:15 Svara

    Nä usch, ta INTE åt dig! Jag tycker inte att du är sjukligt smal som denna Mia M skriver, och du bidrar verkligen INTE till någon vikthets! Jag känner mig inte heller supersmal, men mina nyckelben sticker ut och jag har väldigt smala handleder, men detta är inget jag kan påverka. Visst är det väl en sak att hålla på som tex. Kissie gör, men detta tycker jag absolut inte att du gör! Att träna och försöka äta nyttigt är inte att vikthetsa. Kram!

  76. Elin 27 februari, 2012 on 14:45 Svara

    Den där Mia måste verkligen öppna ögonen. Jag läser din blogg lite nu och då och jag måste säga att det känns som att vi inte läst samma blogg!

    Vad det handlar om är nog hennes egen bristande barnuppfostran, om hon tror att din blogg kan påverka hennes barn syn på mat och träning.

    ”Obs! detta är ingen hatkommentar” Snälla!! Jag tycker inte det finns någon grund för detta påhopp från henne, men hon har rätt att välja om hennes döttrar skall läsa din blogg eller ej. Tycker dock att hon kunde fattat sig mycket kortare och snällare om hon nu var tvungen att skriva något.

    Jag hade blivit såå förbannad om någon skrivit så till mig. Vissa människor skall man bara riva av hästen!

    Fortsätt som du har gjort! Gillar din blogg som den är.

  77. Mitt vs. ditt ansvar | 27 februari, 2012 on 16:12 Svara

    […] läste det här inlägget hos Evelina. En mamma hade skrivit till henne eftersom hon tyckte att Evelina signalerade […]

  78. åse 27 februari, 2012 on 19:27 Svara

    Alltså GALENPANNA??!!
    Vilken kommentar!!!
    Jag har ju träffat dig i verkligheten och man ser ju tydligt att du är en tjej som är naturligt smal på överkroppen och som har mer stuss och lår, en sådan kropp JAG skulle vilja ha då allt sätter sig på ryggen på mig 😉 Går man ner i vikt så tenderar det alltid att ta där man inte behöver (läs din överkropp, läs min häck och mina lår)
    Jag tycker inte att du blivit onormalt smal, man ser att du gått ner lite sen jag såg dig men sjukligt smal? now way. Du ser sund och lagom ut och det är härligt att du börjar må bättre!
    Stor kram fina Evelina!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna