VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny soffa!

Har ni sett vår nya soffa? 😉

 

 

 

Elion gillade den hihi… Han ser för övrigt ut som sin kusin Loke här? Fast nu när jag tänker efter var de faktiskt lite lika i vissa vinklar när de var nyfödda.

 

 

 

Vi bar upp gamla soffan till tredje rummet igår kväll innan vi gick och la oss för i eftermiddag kommer den nya, riktiga soffan! Vi köpte en vit skinnsoffa från IKEA men jag har lite ångest för att det var ett onödigt köp, vår bruna är ju så skööön haha. Bra att den får stå kvar där uppe så kan jag sova i den om jag drabbas av insomnia eller snarkande killar igen :-). Det tredje rummet är ganska litet så det var verkligen precis att den fick plats haha, tanken är väl egentligen att sälja den sen.

 

Vad skönt att det nästan är ljust redan vid 7 nu? Det är verkligen inte långt bort med våren nu hur man än räknar, en månad går ju så fort!


Kommentarer


  1. Nadja 7 februari, 2012 on 09:09 Svara

    Wow vilken fin! 😉

    Jag använder ett program som heter picplz i mobilen, vet inte om den finns till iPhone?

    Kram

  2. Anna - Gustavs mamma 7 februari, 2012 on 09:21 Svara

    Har man en möbel man gillar så tycker jag nästan att man växer ihop med dem.. vår soffa är också underbar, även om jag ibland kan önska mig en ny! Men spar de tankarna tills vi hittat vårt framtida boende..

  3. Louise 7 februari, 2012 on 09:22 Svara

    Ja, jag kan komma ihåg någon bild på Loke som du visat och här är de ju lika, sötis Elion! Vi gjorde lika dant med vår lilla soffa, upp med den i gästrummet! Där sover jag mer än gärna när sambon snarkar högt;)
    Hoppas du får en fin dag! Kram!

  4. The Housewife 7 februari, 2012 on 09:32 Svara

    Hi hi vad söt han ser ut där.

    Förresten hur har det gått med så mycket vitt i hemmet och ett barn? Inget kladd på soffor och allt annat? Hade inte ni tygstolar i köket förut, vita stol överdrag? Vita duken på bordet, spiller han inte? Jag vill gärna ha det men undrar om det verkligen går med så små barn. Min dotter är 22 månader och min yngsta dotter är bara 7 månader.

    Kram

  5. Sofie 7 februari, 2012 on 12:06 Svara

    Snyggaste soffan jag sett, ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna