VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Everyone has a story to tell

 

 

 

 

Jag har, som ni märkt, en förkärlek för tatueringar. Jag tycker det (nästan alltid) är vackert. Det säger så mycket men kan vara svårt att veta vad bara genom att se, jag skulle vilja lyssna på allas berättelser, höra historien bakom deras tatueringar. Hade jag haft ett tuffare yttre eller vad man ska säga skulle jag gärna göra en hel eller halv sleeve för det är så sjukt snyggt på rätt person. David Beckham och Kat von D till exempel, två personer som verkligen, verkligen passar i många tatueringar.

 

Bilderna ovan har inget med varandra att göra, men jag gillar att man kan tänka dom som en berättelse om två personer som delat ett helt liv tillsammans. Valen de har gjort har format dom, precis som händelserna och tankarna som blivit tatueringar. De har följt varandra genom allt, precis som tatueringarna har gjort. Evig kärlek och eviga smycken.

 

Det är extra mycket tatueringstankar i mitt huvud just eftersom jag har nästa redo!!! Är så sjukt taggad, nu ska jag bara hitta tatuerare och skrapa ihop lite pengar :-)…

 

 

 

 

(Bild Bild Bild)


Kommentarer


  1. Izabella 7 februari, 2012 on 11:01 Svara

    Åå gud jag håller med! Förut brukade jag säga att ”en är nog” och påstå att det inte var fint med många. Men nu har jag ändrat mig och dregglar lite över Beckham-reklamen. Själv blir det ett par till lätt! Kram, ha en bra tisdag!

  2. Myh 7 februari, 2012 on 12:00 Svara

    Åh jag är så sugen på att göra min tredje! Har dock inte kommit fram till vad jag vill göra 😉 Jag har en idé, men inte klurat ut allt 🙂

  3. Lena - Mamma till Ian 7 februari, 2012 on 13:00 Svara

    Jag ska med ta och tatuera mig, har bestämmt mig för vad det ska vara. Men nu är det sista till det kvar att klura ut.

    Vet några ställen som man inte ska tatuera sig hos. Du kan skicka ett mail till mig sen om du vill ha lite tips!

  4. Sandra - mamma till Sebastian & Simon 7 februari, 2012 on 15:35 Svara

    Min man gjorde sin andra i torsdags, yngsta sonens handavtryck på armen.
    Själv ska jag snart göra min 6e och bygga på tre av dom jag redan har =)

  5. Catti 7 februari, 2012 on 16:28 Svara

    Ja, tatueringar är sååå kul. Jag kör ju om en vecka igen. 🙂 Längtar!

    • Evelina 7 februari, 2012 on 17:06 Svara

      Wow, spännande!!! 🙂

  6. Sandra 7 februari, 2012 on 19:46 Svara

    Du borde kolla på programmet Ink Master! Det är en reallity show från USA, typ som Project Runway, fast med tattoos!
    Kramar

    • Evelina 7 februari, 2012 on 19:50 Svara

      Jaa det vill jag se! När går det?? 🙂

  7. AnnaIda 7 februari, 2012 on 21:52 Svara

    Jag skulle också vilja göra en sleeve men dels skulle min M hata mig då men det passar heller inte riktigt med mitt söta jag. Har dock massa andra planer 😉

  8. Louise 8 februari, 2012 on 09:31 Svara

    Va kul att se fler bloggare som yttrar sig om sina tankar kring tatueringar.

    Själv har jag tre styck, men som byggts på med åren. Min första gjorde jag på min 18årsdag, dock kan man inte se så mycket av den längre, blivit större och mer feminin. Har den på min vad, senaste på den var min sons namn. Sen runt handleden har jag en tribal, som i oktober fick bokstäver runt om sig:) med sambons, mina föräldrar och syskons första bokstav i namnet runt. Och hade jag fått för mina päron hade den tatueringen fyllt hela min arm med tiden. Men med respekt till dem så gör jag inte det. De hatar nämligen tatueringar. 🙂 min tredje är en som jag ritat själv via datorn. Är ett L med krussiduller o en blomma vid:) gjordes när jag 5 dagar efter jag tagit studenten med min bästa vän!

    Finna minnen till alla!

  9. Sandra 14 februari, 2012 on 15:18 Svara

    Haha nu kanske jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig, right? 😉 Jag vet inte när det sänds i Sverige tyvärr… Men i USA går det på måndagar, det går säkert att få tag i på något annat sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna