VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAG

 

 

 

 

Godmorgon världen!

 

 

Trött Eve idag, vi var vakna alldeles för länge och så upp tidigt, F har viktigt möte på jobbet och vi vaknar alltid med honom och går upp samtidigt. Eller ja, E vaknar då så jag har inget annat val än att gå upp jag med såklart hihi. Ska ta en dusch strax och vakna till liv. Jag jobbar resten av veckan innan jag är ledig två dagar i början av nästa vecka och det är verkligen SÅ SKÖNT att vara tillbaka på jobbet igen!

 

Tänker tillbaka på när jag började jobba för snart ett år sen och det kändes alldeles konstigt att lämna bort E till dagis. Hade seperationsångest efter 1,5 år med honom utanför magen + 9 månader i magen. Sen hade jag en dos av dåligt samvete också i början, ska någon annan ta hand om mitt barn liksom? Han är ju mitt och Fredriks ansvar! Men nu har vi växt in i våra nya roller och jag har varken seperationsångest eller dåligt samvete, och Elion skulle nog helst vilja vara på förskolan varje dag om han fick välja. Ofta tar han på sig ytterkläderna redan vid 8 fast vi inte ska åka förrän halv 10 och när Fredrik hämtar vill han aldrig gå hem. Jag hämtar ju väldigt sällan men häromdagen fick jag bara med honom hem av att säga att han måste ju gå hem för att kunna gå tillbaka dit dagen efter ;-).

 

 

 

 

Bild


Kommentarer


  1. Nadja 16 februari, 2012 on 07:07 Svara

    Jag drömde om dig i natt! Drömde att jag åkte och hälsa på er och ni hade massa konstiga släktingar som bodde hos er!

    • Evelina 16 februari, 2012 on 09:38 Svara

      Haha ja kooom hit och hälsa på oss ;)!!

  2. Sandra - mamma till Sebastian & Simon 16 februari, 2012 on 07:53 Svara

    Vad skönt att höra att den där seperationsångesten och det dåliga samvetet går över. Jag ska skola in mina barn till hösten och jag har redan ångest! Den älsta kommer vara 2,5 år och den lilla 1,5 år och det är jag som har varit hemma med dom hela tiden.
    Försöker intala mig själv att det kommer bli jättebra och att dom kommer få en massa nya kompisar, men ibland kommer det där dåliga samvetet ändå.

    Men å andra sidan kan jag ha dåligt samvete ibland just för att dom INTE går i förskolan med sina jämnåriga haha! Hur ska det sluta liksom?! 🙂

    • Evelina 16 februari, 2012 on 08:20 Svara

      Det KOMMER gå jättebra, jag lovar!!! Vi hade några tårar där i början men nu är allt så bra det kan bli och han behöver verkligen stimulansen från kompisarna på förskolan haha. Lite annat för er kanske som har två, de har ju mycket nytta av varandra ;-).
      Kram!

  3. I min lilla lilla värld 16 februari, 2012 on 08:25 Svara

    HÄr är också en tjej som trivs på förskolan. Lika svårt att få hem ungen varje gång haha

  4. Izabella 16 februari, 2012 on 11:00 Svara

    Jag tror att du är en jättebra mamma Evelina, eller nej jag är säker på det! vad bra att du tycker att det känns mer okej med dagis osv nu! Kram

  5. Cissi 16 februari, 2012 on 12:02 Svara

    Känner igen det där, här har vi också haft en liten tjej som vill till förskolan så fort hon vaknar.. Hoppas verkligen att vi kommer dit igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna