VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömntutan

Boken som aldrig lästes igår

 

 

 

Jag somnade direkt när jag la mig på kudden vid halv 10, vaknade inte när F kom hem och sov längst av alla. Fick tvinga mig upp vid halv 8 när F skulle mot jobbet igen. Haha trött eller vad? Och vet ni, jag är faktiskt fortfarande jättetrött, helt sjukt.

 

Soligt och kallt ute idag igen, vi har ätit frukost precis och ska ta oss ut om en liten stund. Dagens prio ett är så spännande som att jag måste köpa tändare, ska ta en prommis till affären efter lunch när jag antar att E vill sova en stund i vagnen. Jag älskar barnvagnspromenaderna man hinner med som föräldraledig, speciellt under vinterhalvåret när man behöver allt dagsljus man kan få. Undrar hur många mil jag har gått med buggan egentligen? Måååånga! Vi funderar på att sälja buggan inom kort, E är på gränsen till för lång för den och han kan lika gärna sova i den andra (BabyJoggern) de få gånger han sover hemma på dagarna. Den är helt galet smidig på bussen, är det fullt på barnvagnsplatserna är det bara att ta tag i handtaget och fälla ihop den till ett platt paket! På förskolan hade han vilat på madrass som de andra barnen sist, det tog några gånger innan han inte bad om vagnen :-).

 

 

MorgonKram!

 

Ta vara på din dag.

 

 


Kommentarer


  1. kajsa 31 januari, 2012 on 09:04 Svara

    spara vagnen till nästa barn kanske?ni har ju verkligen gillat den

  2. Lina 31 januari, 2012 on 09:25 Svara

    Dom där tapeterna va ju himla läckra alltså!! Var va det ni köpt dom nu igen??
    Ha en fin dag!

  3. duktig han är som börjat vila med de andra barnen, inte lätt det där när det blir nya rutiner

  4. Sofie 31 januari, 2012 on 12:48 Svara

    Nu har jag inte barn själv men kan bara tänka mig att det måste vara skönare och bättre för kroppen att sova på madrass än i vagnen när man är större. Min kära mor har alltid sagt det och jag kan nog bara hålla med 😛

  5. Onödigt att sälja om ni ska ha fler barn kanske?

  6. isabella - mamma till Eira 31 januari, 2012 on 22:03 Svara

    sofie: kan kanske vara skönare men 100 ggn bättre för barnen på förskolan att sova ute i vagnarna. Minska risken för baciller som lätt sprids när alla sover i samma rum. Sen spids baciller hursomhelst på förskolan. Men jag älskar förskolor som låter barn sova ute. (vilket är väldigt vanligt här uppe i norrland)
    Super! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna