VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer från Rutstore

Rutstore får fortsatt tummen upp från mig och det är kul att höra att ni också har bra erfarenheter därifrån. Jag älskar webshopar där man får bra och personlig service! Beställde ett par tröjor och två mössor förra veckan och jag tror de kom dagen efter? Snabbt går det också alltså! Det jag tycker är synd med kläder från Rut m.fl är att det kan skilja väldigt mycket på en small och en small till exempel. Typ en small kan vara som en medium istället och tvärtom. Lite knas i storlekarna helt enkelt.

 

Men det har ju absolut inget med Rutstore att göra, bara något jag har sett ganska många gånger i och med att jag själv säljer rutkläder på jobbet så om ni köper och tycker det är något fel storlekmässigt kan det funka att byta till en likadan storlek :-).

 

 

 

 

 

 

Baströjor till jeans är något jag behöver fortfarande, har mest koftor och tunikor men inte speciellt många vanliga tröjor. Men jag börjar komma ikapp ;-)… Som ni vet älskar jag enkelt med det lilla extra och den här tröjan med armbågslappar får full pott!

 

 

 

 

 

 

Den här tröjan är lite lagom glansig så det händer liksom något här också :-).

 

 

 

 

 

 

 

Jag har visst svårt att fånga cerise med systemkameran men den här är jättehärlig i färgen! Det är samma tröja som jag hade på mig igår. Älskar randigt!

 

 

 

Kassa bilder men ni kan klicka er in på länkarna för att se plaggen bättre! Klicka er in på Rutstores blogg också och se vem som visst är med där på ett litet hörn ;-)…

 

 

 

 

Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng, det måste vara bland det skönaste som finns? Just nu känns det som att jag struntar i boken och sover istället, inte likt mig som haft sömnproblem länge nu. Kanske får börja gå ut oftare helt enkelt hehe. Njaee….

 

 

Godnattkram alla fina!

 



Kommentarer


  1. *SARASDIARY* - Gravid v.28 30 januari, 2012 on 20:49 Svara

    Tack så mycket 🙂

    Fin fina tröjor! Har också skickat hem från rutstore och har alltid blivit nöjd 🙂

    Kraam

  2. Hanna - Mode, smycken och min vardag 30 januari, 2012 on 20:51 Svara

    Snygga tröjor!

  3. karolin 30 januari, 2012 on 21:21 Svara

    Jättefina tröjjor!! Jag älskar rut m.fl men shoppar inte lika mycket där som jag borde av nån anledning.

    Har varit bortrest i helgen men har läst ikapp mig nu, såå synd att du missade Takida men jag antar att du måste haft skitskoj ändå 😉 Och du är inte ensam om fjortisfyllorna kan jag meddela men jag nämner inga namn 😉 Den personen jag jag inte nämner namnet på råkade slaska mule med två, oberoende av varandra, karlar på 10 minuter sist hon festade..och det var ca 5 minuter efter att hon träffat dem. Där snackar vi fjortisfylla. Tur att vi inte nämnde några namn 😉

    Hoppas ni blir friska snart!!
    Kramar!

  4. Sofie 31 januari, 2012 on 01:30 Svara

    Jag beställde Olivia Jeggingsen och en Emma-klänning. Jeggingsen var de bästa jag köpt, någonsin! Sen fick jag leveransen dagen efter beställningen också. Perfekt! De har fått en ny stamkund.

  5. Jag har i princip BARA klänningar nu när jag är gravid och blir riktigt peppad på att snabbt komma i form och handla en helt ny garderob till våren när jag ser dina nya fina kläder. Kram!

  6. Nadja 31 januari, 2012 on 07:04 Svara

    Många fina tröjor. Hoppas du fick sova i natt. Kram vännen

  7. Lisa.M 31 januari, 2012 on 10:51 Svara

    Oh så tjusigt. 🙂 Ha en underbar vinterdag, KRAM från oss i Kalmar

  8. jenny 31 januari, 2012 on 11:03 Svara

    vilka snygga tröjor

  9. Therese 31 januari, 2012 on 12:07 Svara

    Fina tröjor du fyndat där och mössan du hade igår var riktigt i min stil så får nog bli en liten beställning därifrån snart 😉
    Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna