VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAG

Godmorgon godingar!

 

 

Nu börjar det äntligen bli ljust ute, och vi har varit vakna sen 6 när F gick upp och då vaknade även E. Köpte en leksaksbuss igår och som den uppskattades! Han går omkring med den hela tiden, sov med den hela natten och har den fortfarande nära. Man kan säga att han är inne i en riktig bussperiod och har varit sen vi flyttade hit och ser många, många bussar varje dag.

 

Tänkte faktiskt åka buss idag, till IKEA för att köpa ljus i olika former, alla utom blockljusen har tagit slut på samma gång. Fredrik ska på hockey med jobbet ikväll så då måste vi såklart göra något extra kul (åka buss haha) när vi är hemma hela dagen och kvällen. Det går jättebra med nya jobbet för F för er som undrat :-). Han trivs redan och älskar flextiden haha. Nästa vecka ska han ut och äta tre kvällar i rad när de får besök från japan så det är en roligt start för honom.

 

Imorgon ska Elion till förskolan fast jag inte jobbar, de ville att han skulle gå några gånger den här veckan även om jag fortfarande är ledig nu när han kommit in i det. Så jag tänkte passa på att boka klipptid då och så ska jag på ett möte. Jag ignorerar verkligen mitt hår tills det är katastrof, det är megaslitet nu så jag blir inte förvånad om det är väldigt många centrimetrar som måste bort. Å andra sidan brukar det göra världens skillnad bara man får bort det allra slitnaste längst ut i topparna.

 

 

 

 

 

 

Är som ni vet världens veligaste med mitt hår (peruker vore kanske något?) och det kommer perioder när jag saknar att vara så här brunhårig men jag vet ju också att jag störde mig på utväxten ännu mer då än utväxten när jag är blond haha…

 


Kommentarer


  1. maria 26 januari, 2012 on 08:15 Svara

    Jag har gått i flera månader och velat bli brunett igen, har samma blonda som dig nu… var på väg att boka in tid hos frissan igår och färga men så tänkte jag så här: snart kommer solen fram och börjar bleka håret igen, då är det mycket snyggare och lättare att vara blond än att få ett blekt brunt hår, därför väntar jag med att bli brunett till hösten, det är ju då det är snyggt 🙂 (Ett tips till dig 😉 )

    • Evelina 26 januari, 2012 on 08:46 Svara

      Det är faktiskt sant. Tänker samma med luggen, det är inte heller så jättesmidigt när det blir varmt sen ;-)…
      Kram!

  2. Cissi 26 januari, 2012 on 08:36 Svara

    Tycker du är fin i båda färgerna:) men visst kanske man önskar att vara ljus till våren/ sommaren. O sen mörkt till hösten kanske? 🙂
    Undrar även när ni ska åka buss, tar du med vagnen då? Har aldrig åkt buss just av den andledningen, haha! E rädd att ja inte ska komma på med vagnen o allt, haha:)
    Kramar

    • Evelina 26 januari, 2012 on 08:45 Svara

      Ja vi tar med vår babyjogger och när det har varit fullt i bussen med barnvagnar lyfter jag bara upp den och den blir platt som en pannkaka. Den är hur smidig som helst hihi! Men det är absolut inte krångligt att åka med buss, testa så får du se :-)!
      Kramar

  3. Lena - Mamma till Ian 26 januari, 2012 on 08:41 Svara

    Tänkte med åka till Ikea en dag som denna, känns så tråkigt att bara vara hemma och inte ha något planerat.

    Här hemma är det bussar och tåg som är favoriten eftersom vi tar tåget in till stan ibland eller till Ikea.

    Hoppas ni får en bra dag idag =)

    Kram

    • Evelina 26 januari, 2012 on 08:46 Svara

      Då kanske vi ses där :-)!
      Kram

  4. Lena - Mamma till Ian 26 januari, 2012 on 08:50 Svara

    Det kanske vi gör

  5. Anna - Gustavs mamma 26 januari, 2012 on 08:53 Svara

    Tycker du är väldigt fin i blont hår, men det är något visst med brunt! Du passar om möjligt ännu bättre i det, enligt mig 🙂 Själv är jag blond (eller just nu råttfärgad) och önskar jag hade modet att färga, men blir allitd att jag ljusar upp det lite istället, så jag förstår ditt velande!

  6. Helena 26 januari, 2012 on 08:59 Svara

    Du är jättefin i brunt hår, ditt ansikte lyser!

  7. Peter 26 januari, 2012 on 09:34 Svara

    Låter som F (Fredrik?) har ett gött jobb! Vad jobbar han med och vart? Eller det kanske du inte vill skriva om?

    Hur funkar det med förskolan… För du hade väl fått nytt jobb, får man ta semester då tills barnet kan börja på förskolan eller föräldradagar?

    • Evelina 26 januari, 2012 on 12:36 Svara

      Han jobbar här i stan som utvecklingsingenjör på ett företag som utvecklar och tillverkar stötdämparsystem.
      Jag har tagit föräldraledigt!

  8. Filippa - mamma till Liam & gravid med lillebror 26 januari, 2012 on 09:36 Svara

    Tycker du ska ha kvar det ljusa! Kommer vara så fint till våren med! Kram

  9. Catti 26 januari, 2012 on 10:15 Svara

    Du är så fin i båda färgerna! 🙂 Själv skulle jag nog se hemsk ut i brunt har jag fått för mig.. haha

  10. Anette 26 januari, 2012 on 10:30 Svara

    Ja utväxt är inte kul – på mig själv! Ser det inte lika mkt på andra. Du är skitsnygg både som brunett och blond 🙂 Hoppas det blir en bra dag på egen hand, ska också ha lite egentid imorrn innan jobbet – bla massage!

  11. Angelina 26 januari, 2012 on 10:34 Svara

    fina bilder! 🙂

  12. Izabella 26 januari, 2012 on 11:56 Svara

    Ta vara på din egentid 🙂 Jag tycker att du är skitfin i både mörkt och ljust!

  13. Caroline 26 januari, 2012 on 12:29 Svara

    En skönhet passar i allt! =)

    • Evelina 26 januari, 2012 on 12:34 Svara

      Ni är så gulliga!!!!

  14. Lisabeth 26 januari, 2012 on 12:31 Svara

    Hihi jag tänkte just fråga hur det gick för Fredrik på nya jobbet… Förstår att du inte vill säga vart han jobbar, men är lite nyfiken på i vilken branch det är?!

    Ha en fin dag. Hade också gärna åkt till IKEA denna dag, ljusen är slut även här hemma 🙂

    • Evelina 26 januari, 2012 on 12:34 Svara

      Han är utvecklingsingenjör inom hydraulik! Förstår mig inte alls på det där så jag vet egentligen inte vad han gör men mycket ritningar, tester och mätningar :-).

      Kram!

  15. Isabelle- Elysia & Adrians Mamma 26 januari, 2012 on 20:32 Svara

    Vad mysigt det låter att bo i en mellanstor stad! ni har ju allt på ett o samma ställe,en buss går tillikea osv.. de gör det visserligen här i sthlm också,..men det låter mer sammanhållt och mysigare på ngt sätt med er stad 🙂 här måste man åka tunnelbana o sen ta buss, för att komma till ikea, de ligger ju alltid lite utanför staden..tråkigt 🙁 så stor elion blivit! Han är blandning av både dig och fredrik!! jättelik er båda =D

  16. Michan 28 januari, 2012 on 08:36 Svara

    Du är jätte fin i det ljusa håret du har nu, men det spelar ingen roll du passar lika bra i ljust och i mörkt. Men jag tycker iaf du e super fin nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna